KPN Digitenne contact

Digitenne is onderdeel van KPN. Heb je een probleem met Digitenne? Wij lossen het voor je op. Gebruik daarvoor onze Digitenne Manager. De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je ook op de contact- en klantenservice pagina van KPN. Heb je een andere vraag aan KPN Digitenne? Dan kun je via het KPN forum of de chat contact opnemen met één van onze medewerkers.

Liever persoonlijk contact? Kom dan langs in één van de KPN winkels bij jou in de buurt

Digitenne Blogartikelen

Tussen onze blog artikelen vind je leuke en handige extra informatie voor het kijken van Tv. Ben jij bijvoorbeeld benieuwd naar de programma’s en zenders van Digitenne? Of wil je weten hoe je het best tv kunt kijken op de camping? Bekijk dan gauw onze inspirerende blogartikelen.

Bekijk alle blogartikelen

Is jouw vraag over digitenne beantwoord?

Hoe sluit ik Digitenne aan?

 Digitenne sluit je gemakkelijk binnen 10 minuten, in slechts 4 stappen, zelf aan. Het enige dat jij hoeft te doen is de digitale tv-ontvanger aan te sluiten op jouw televisie. Vervolgens worden de zenders automatisch in de juiste volgorde gezet. Hulp nodig? Bekijk dan ook ons filmpje met uitleg! 

Ik heb problemen met het ontvangen van Digitenne. 

Het kan zijn dat je de SCART-kabel niet goed is aangesloten, of niet goed genoeg is aangedrukt. Controleer eerst of dit het geval is. Brandt het lichtje wel, maar ontvang je alsnog de zenders niet? Check dan of je antenne op de juiste plek staat. 

Andere Digitenne vragen? 

Check dan of jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen staat.