KPN Digitenne contact

Digitenne is onderdeel van KPN. Je vindt de antwoorden op de meestgestelde vragen daarom ook op de contact- en klantenservice pagina van KPN. Hier hebben we alle informatie overzichtelijk voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je via het KPN forum of de chat contact opnemen met één van onze medewerkers.

Liever persoonlijk contact? Kom dan langs in één van de KPN winkels bij jou in de buurt! Of bel ons telefoonnummer: 0800 0402. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, adviseren we je om met een mobiele telefoon te bellen vanaf de locatie met het Digitenne product.

Digitenne Blogartikelen

Tussen onze blog artikelen vind je leuke en handige extra informatie voor het kijken van Tv. Ben jij bijvoorbeeld benieuwd naar de programma’s en zenders van Digitenne? Of wil je weten hoe je het best tv kunt kijken op de camping? Bekijk dan gauw onze inspirerende blogartikelen.

Bekijk alle blogartikelen

Hebben we je vraag hier al beantwoord?

Hoe sluit ik Digitenne aan?

 Digitenne sluit je gemakkelijk binnen 10 minuten, in slechts 4 stappen, zelf aan. Het enige dat jij hoeft te doen is de digitale tv-ontvanger aan te sluiten op jouw televisie. Vervolgens worden de zenders automatisch in de juiste volgorde gezet. Hulp nodig? Bekijk dan ook ons filmpje met uitleg! 

Ik heb problemen met het ontvangen van Digitenne. 

faq_contentHet kan zijn dat je de SCART-kabel niet goed is aangesloten, of niet goed genoeg is aangedrukt. Controleer eerst of dit het geval is. Brandt het lichtje wel, maar ontvang je alsnog de zenders niet? Check dan of je antenne op de juiste plek staat. 

Andere Digitenne vragen? 

Check dan of jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen staat.