Er is zoveel te zien op tv, je komt bijna tijd te kort om alles bij te houden. Hoe dan ook wil je de optie hebben om te kijken wat je maar wilt, waar je maar wilt. Met Digitenne hoef je niet binnen te blijven, maar kijk je ook televisie buiten, op de camping of op de boot. Benieuwd op welke kanalen jouw favoriete tv-programma of radioshow zich bevindt? Bekijk hieronder het handige overzicht van alle tv- en radiozenders.

Tv-zenders

Met Digitenne beschik je over de populairste 30 tv-zenders van Nederland in haarscherpe Full HD-beeldkwaliteit. TV-zenders die in het standaardpakket zitten bieden je nieuws, entertainment, muziek en sport. Wil je nog meer sport? Breid dan uit met ESPN en geniet van twee kanalen vol voetbal voor slechts €9,99 p/m én maandelijks opzegbaar. Benieuwd naar onze standaard zenders? Bekijk dan hieronder het frequentie overzicht met alle tv-zenders van Digitenne.

Radiozenders

Even geen zin om televisie te kijken en wil je liever muziek te luisteren? Met Digitenne beschik jij niet alleen over de populairste tv-zenders van Nederland, maar heb je ook de mogelijkheid om naar 28 radiozenders te luisteren! Met deze uitgebreide collectie aan radiozenders heb jij de beste muziek voor elke situatie. Bekijk hieronder welke zenders en frequenties je ontvangt met Digitenne.

Digitenne Basispakket

 • Digitaal TV-kijken: Zonder opnemen en terugkijken
 • HD TV-ontvanger aansluiten: stopcontact, HDMI-kabel en Antenne aansluiting is nodig.
 • Contractduur: 1 jaar daarna maandelijks opzegbaar.
 • Inhoud basispakket: HD TV-ontvanger, Afstandbediening, Antenne.
 • Ben je al klant van KPN met Interactieve TV? Dan kunt u voor 5,- extra via uw mijn omgeving Digitenne aanvragen. *Digitenne maakt geen deel uit van Hussel.
 • 30 TV-zenders in Full HD-beeldKwaliteit + 28 radiozenders

  npo1 logo
  npo2 logo
  npo3 logo
  rtl 4 logo
  rtl 4 logo
  sbs6 logo
  rtl7 logo
  net5 logo
  veronica xd logo
  rtl8 logo
  pornhub logo
  nickelodeon logo
  mtv logo
  een tv logo
  canvas logo
  discovery channel logo
  tlc logo
  eurosport logo
  bbc one logo
  bbc two logo
  national geographic logo
  regionale zenders logo
  24kitchen logo
  xite tv logo
  rtlz logo
  id tv logo
  cnn logo
  ketnet logo

  Extra: ESPN

  Naast de KPN Digitenne zenders die inclusief zijn in je abonnement kan je deze uitbreiden met ESPN. De sterkste achttien voetbalclubs van Nederland zijn sinds 1956 verenigd in de Eredivisie. ESPN doet live verslag van alle 306 Eredivisie-wedstrijden plus de play-offs om een ticket voor Europees voetbal en om promotie/degradatie.

  Alles over ESPN

  Gratis: Pornhub TV

  Pornhub TV is de gratis erotiekzender van Digitenne met de stoutste en ondeugendste meiden. Deze tv-zender is bedoeld voor 18 jaar en ouder en is daarom beveiligd met een pincode.

  Zo ontvang je Pornhub TV

  28 radiozenders

  TV-zenders

  Zender Kanaal Zender Kanaal
  NPO 1* 1 T.L.C. 17
  NPO 2* 2 Eurosport 1 18
  NPO 3* 3 BBC One 19
  RTL 4 4 BBC Two 20
  RTL 5 5 National Geographic Channel 21
  SBS 6 6 Regionale zender 22
  RTL 7 7 24Kitchen 23
  NET 5 8 ESPN 24
  Disney-XDtot 18.00/ Veronicana 18.00 9 ESPN 2** 25
  RTL 8 10 FOX 26
  Comedy Central 11 Xite (bonuszender) 27
  Nickelodeon / Teennick 12 RTL Z 28
  MTV 13 Investigation Discovery I.D. 29
  Eén 14 CNN 30
  Canvas 15 Ketnet/ OP12 31
  Discovery Channel 16 Pornhub (pincode) 32  *De (uitzendingen op de) zenders van de Nederlandse Publieke Omroep vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Digitenne. Voor het bekijken van de zenders NPO 1, NPO 2, NPO 3 en de regionale omroepen heb je geen abonnement van Digitenne nodig. Bekijk hier hoe je deze gratis tv-zenders kunt ontvangen.
  **Als er geen wedstrijden zijn, wordt op kanaal 25 van 01:00 t/m 06:00 ONS, overdag Cartoon Network en ’s avonds AT5 uitgezonden.