Er is zoveel te zien op tv, je komt bijna tijd te kort om alles bij te houden. Hoe dan ook wil je de optie hebben om te kijken wat je maar wilt, waar je maar wilt. Met Digitenne hoef je niet binnen te blijven, maar kijk je ook televisie buiten, op de camping of op de boot. Benieuwd op welke kanalen jouw favoriete tv-programma of radioshow zich bevindt? Bekijk hieronder het handige overzicht van alle tv- en radiozenders.

Tv-zenders

Met Digitenne beschik je over de populairste 30 tv-zenders in haarscherpe Full HD-beeldkwaliteit. Tv-zenders die in het standaardpakket zitten bieden je nieuws, entertainment, muziek en sport. Wil je nog meer sport? Voetbal bijvoorbeeld? Breid dan uit met FOX Sports en geniet van twee kanalen vol voetbal voor slechts €9,99 p/m. Maandelijks opzegbaar.

Radiozenders

Even geen zin om televisie te kijken en wil je liever muziek te luisteren? Met Digitenne beschik jij niet alleen over de populairste tv-zenders, maar heb je ook de mogelijkheid om naar 28 radiozenders te luisteren! Met deze uitgebreide collectie aan radiozenders heb jij de beste muziek voor elke situatie.

30 televisiezenders

in Full HD-beeldkwaliteit

npo1 logo
npo2 logo
npo3 logo
rtl 4 logo
rtl 4 logo
sbs6 logo
rtl7 logo
net5 logo
veronica xd logo
rtl8 logo
comedy central kindernet logo
nickelodeon logo
mtv logo
een tv logo
canvas logo
discovery channel logo
tlc logo
eurosport logo
bbc one logo
bbc two logo
national geographic logo
regionale zenders logo
24kitchen logo
fox logo
xite tv logo
rtlz logo
id tv logo
cnn logo
ketnet logo
meiden van holland hard logo

Extra: 2 kanalen FOX Sports

Naast de KPN Digitenne zenders die inclusief zijn in je abonnement kan je deze uitbreiden met FOX Sports. De sterkste achttien voetbalclubs van Nederland zijn sinds 1956 verenigd in de Eredivisie. FOX Sports doet live verslag van alle 306 Eredivisie-wedstrijden plus de play-offs om een ticket voor Europees voetbal en om promotie/degradatie.

Alles over FOX Sports

Gratis: Meiden van Holland Hard

De gratis erotiekzender van Digitenne met de stoutste en ondeugendste meiden van Hollandse bodem. Deze zender is bedoeld voor 18 jaar en ouder en is daarom beveiligd met een pincode.

Bekijk hoe je Meiden van Holland Hard ontvangt

28 radiozenders

TV-zenders

Zender Kanaal Zender Kanaal
NPO 1* 1 T.L.C. 17
NPO 2* 2 Eurosport 1 18
NPO 3* 3 BBC One 19
RTL 4 4 BBC Two 20
RTL 5 5 National Geographic Channel 21
SBS 6 6 Regionale zender 22
RTL 7 7 24Kitchen 23
NET 5 8 FOX Sports live 1 24
Disney-XDtot 18.00/ Veronicana 18.00 9 FOX Sports live 2** 25
RTL 8 10 FOX 26
Comedy Central 11 Xite (bonuszender) 27
Nickelodeon / Spike 12 RTL Z 28
MTV 13 Investigation Discovery I.D. 29
Eén 14 CNN 30
Canvas 15 Ketnet/ OP12 31
Discovery Channel 16 Meiden van Holland Hard (pincode) 32*De (uitzendingen op de) zenders van de Nederlandse Publieke Omroep vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Digitenne. Voor het bekijken van de zenders NPO 1, NPO 2, NPO 3 en de regionale omroepen heb je geen abonnement van Digitenne nodig. Bekijk hier hoe je deze gratis tv-zenders kunt ontvangen.
**Als er geen wedstrijden zijn, wordt op kanaal 25 van 01:00 t/m 06:00 ONS, overdag Cartoon Network en ’s avonds AT5 uitgezonden.