Draadloos tv kijken: zonder kabel of schotel

  • Geen internet, kabel of schotel nodig
  • Snel en eenvoudig zelf aansluiten
  • Digitale televisie waar je maar wilt

Tv-kijken zonder kabel of schotel

Wil je tv kunnen kijken waar in huis (of in de tuin) jij je ook bevindt? Dat kan. Tegenwoordig kun je namelijk eenvoudig draadloos tv kijken. Dit is tv-kijken zonder gebruik te hoeven maken van een coax kabel. In dit artikel leggen we uit hoe je digitaal tv kan kijken zonder coax kabel met Digitenne.

Draadloos tv-kijken

Vele mensen zijn op zoek naar de meest efficiënte manier om draadloos televisie te kijken. Vaak komt dan het gebruik van een schotel naar voren, maar daar zitten de meesten niet op te wachten. Gelukkig is er nog een keuze, namelijk de tv-ontvanger van Digitenne. Deze sluit je gemakkelijk aan op je televisie. Zo kijk je binnen no-time jouw favoriete tv-programma’s in Full HD-beeldkwaliteit, waar en wanneer je maar wilt.

Hoe werkt tv-kijken zonder coax kabel?

Een coax kabel is een kabel die beeld en geluid overbrengt van een hoofdaansluiting naar je telecomapparatuur. Deze kabel wordt dan ook voornamelijk gebruikt om radio en televisie te kunnen ontvangen. Vroeger was deze kabel nodig om te kunnen genieten van een haarscherpe beeldkwaliteit, maar tegenwoordig kan dat ook met een draadloze tv-ontvanger of insteekkaart. Zo kijk je dus al je favoriete programma's op tv zonder coax kabel.

Met de tv-ontvanger kun je in overal huis draadloos tv-kijken, vanuit elke ruimte waar je maar wilt. Er is namelijk ook geen internet vereist en je kijkt dus tv zonder internet. Het enige dat je nodig hebt, is een stopcontact voor je tv.


Wanneer kies ik voor draadloze televisie?

Vijf situaties waarin draadloos tv-kijken de beste optie is:

  1. Je hebt geen coax tv-aansluiting in huis.
  2. Je wilt tv-kijken zonder internet nodig te hebben.
  3. Je wilt thuis tv-kijken op meerdere plekken zonder aansluiting, zoals op de slaapkamer of zolder.
  4. Je wilt buiten de deur televisie kunnen kijken, bijvoorbeeld op de camping.
  5. Je wilt een goedkoop tv-abonnement met alle bekende zenders. 

Tweede draadloze tv aansluiten?

Heb je een tweede televisie, maar geen extra coax aansluiting in huis? Het doortrekken van een coax kabel is niet (meer) nodig om alsnog jouw programma’s te volgen. Met de draadloze tv-ontvanger kijk je waar je maar wilt, ook op een tweede tv.


Draadloos tv ontvangen met Digitenne

De Digitenne tv-ontvanger zorgt ervoor dat je overal in huis tv draadloos kunt ontvangen. Voortaan kijk je dus tv zonder coax kabel. Wist je ook dat je bij Digitenne tot wel drie televisies kunt afsluiten binnen één abonnement? Helemaal handig als je met huisgenoten samenwoont!


Bestel direct tv zonder kabel