18,- p/mnd

Tv-kijken zonder kabel

  • Geen internet, kabel of schotel nodig
  • Snel en eenvoudig zelf aansluiten
  • Digitale televisie waar je maar wilt

Tv-kijken zonder coax kabel? Dat doe je zo!

Wil je tv kunnen kijken waar in huis (of in de tuin) jij je ook bevindt? Dat kan. Tegenwoordig kijk je namelijk ook gemakkelijk tv zonder gebruik te hoeven maken van een coax kabel. Hoe dat kan, leggen we aan je uit. 

Wat is een coax kabel eigenlijk?

Een coax kabel is een kabel die beeld en geluid overbrengt van een hoofdaansluiting naar je telecomapparatuur. Deze kabel wordt dan ook voornamelijk gebruikt om radio en televisie te kunnen ontvangen. Vroeger was deze kabel nodig om te kunnen genieten van een haarscherpe beeldkwaliteit, maar tegenwoordig kan dat ook met een draadloze tv-ontvanger

Met de tv-ontvanger kun je in huis draadloos tv-kijken vanuit elke ruimte waar je maar wilt. Het enige dat je nodig hebt, is een stopcontact voor je tv. 

Draadloos tv-kijken: tv-kijken zonder kabel of schotel

Heb je al eens nagedacht over een draadloze oplossing voor jouw televisie? Vaak komt dan het gebruik van een schotel naar voren, maar daar zitten de meeste mensen niet op te wachten. Gelukkig is er nog een keuze, namelijk de tv-ontvanger. Deze sluit je gemakkelijk aan op je televisie. Zo kijk je binnen no-time jouw favoriete tv-programma’s in Full HD-beeldkwaliteit.

Tweede tv aansluiten zonder kabel?

Heb je een tweede televisie, maar geen extra coax aansluiting in huis? Het doortrekken van een coax kabel is niet (meer) nodig om alsnog jouw programma’s te volgen. Met de draadloze tv-ontvanger kijk je waar je maar wilt, wanneer je maar wilt.

Draadloze tv-ontvanger bij Digitenne

De Digitenne tv-ontvanger zorgt ervoor dat je overal in huis het tv-signaal draadloos kunt ontvangen en je voortaan dus tv kunt kijken zonder coax kabel. Wist je ook dat je bij Digitenne tot wel drie televisies kunt afsluiten binnen één abonnement? Helemaal handig als je met huisgenoten samenwoont!

Vijf situaties waarin draadloos tv-kijken de beste optie is:
  1. Je hebt geen coax tv-aansluiting in huis.
  2. Je wilt tv-kijken zonder internet nodig te hebben.
  3. Je wilt thuis tv-kijken op meerdere plekken zonder aansluiting, zoals op de slaapkamer of zolder.
  4. Je wilt buiten de deur televisie kunnen kijken, bijvoorbeeld op de camping.
  5. Je wilt een goedkoop tv-abonnement met alle bekende zenders.