18,- p/mnd

Digitaal tv-kijken zonder coax kabel

  • Geen internet, kabel of schotel nodig
  • Snel en eenvoudig zelf aansluiten
  • Digitale televisie waar je maar wilt

Wat is een coax kabel?

Een coax-kabel is een twee polige kabel die geluid en beeld overbrengt van een hoofdaansluiting naar je telecom apparaten. Deze kabel wordt dan ook voornamelijk gebruikt om radio en televisie te ontvangen. Er zijn verschillende soorten, maten en lengtes van coax-kabels, waarbij dunne coax-kabels vaak lang en storingsgevoelig zijn en te dikke coax-kabels niet bruikbaar zijn in huis. Daarbij is zo’n kabel vaak lang, storingsgevoelig en niet aanwezig op de plek waar je juist tv wilt kijken. 

Tegenwoordig kun je tv-kijken zonder coax kabel. Dus: weg met die logge kabel! Het ideale alternatief voor tv-kijken zonder kabel is namelijk draadloos tv kijken. Hiermee kun je digitale televisie kijken zonder kabelaansluiting en creëer je oneindig veel bewegingsvrijheid. Kabel tv is verleden tijd.

Tv-kijken zonder kabelMeer informatie
 


Mensen die kabel tv bezitten kennen de ellende waarschijnlijk wel: verlies van beeldkwaliteit door beschadigde of te lange kabels. Wanneer je de klantenservice voor de zoveelste keer belt dan is de eerste vraag meestal: ‘Zit de coax kabel goed ingedrukt in de ontvanger?’. Jij hebt dit natuurlijk allang gecheckt! Waarom nog zoveel moeite en geld hierin steken om een terugkerend probleem op te lossen? Er zijn steeds meer technieken die televisie kijken zonder kabel mogelijk maken. Want ja, ook zonder coax kabel kun je genieten van haarscherp beeld en geluid!

Hoe kijk je TV zonder coax kabel?

Heb jij weleens gedacht aan een draadloze oplossing? De mooiste en meest praktische manier om tv te kijken zonder coax kabel is door gebruik te maken van een draadloze digitale tv-ontvanger. Hiermee kun je tv-kijken waar je maar wilt. Klaar om de coax kabel de deur uit te doen? Bekijk dan de mogelijkheden van Digitenne of bekijk hieronder in welke situatie Digitenne iets voor jou kan betekenen.

Waarom is draadloos tv-kijken voor jou de beste optie?

Wij hebben vijf situaties op een rijtje gezet waarin draadloos tv-kijken voor jou de allerbeste optie is:
  1. Je hebt geen coax tv-aansluiting in huis.
  2. Je wilt zo min mogelijk kabels in huis hebben.
  3. Je wilt thuis tv-kijken op plekken zonder aansluiting, zoals op de slaapkamer of zolder.
  4. Je wilt buiten de deur televisie kunnen kijken, bijvoorbeeld op de camping.
  5. Je wilt een goedkoop tv-abonnement met alle bekende zenders.