Wat is een coax kabel?

Een coax-kabel is een kabel die geluid en beeld overbrengt. Deze kabel wordt dan ook voornamelijk gebruikt om radio en televisie te ontvangen. Helaas is hij lang, storingsgevoelig en vaak niet aanwezig op de plek waar je nou juist wel tv wil kijken. Weg met die logge coax kabel! De vrijheid is nabij dankzij de techniek die draadloos tv-kijken heet. Deze techniek laat je tv-kijken zonder kabelaansluiting en geeft jou en je tv oneindig veel bewegingsvrijheid. 
 
(Oude) bezitters van een coax kabel kennen de ellende wel; verlies van kwaliteit door ‘verzopen’, beschadigde of te lange kabels. Bel je de klantenservice voor de zoveelste keer dan is de eerste vraag meestal: ‘zit de coax kabel goed ingedrukt in de ontvanger?’. Jij hebt dit natuurlijk allang gecheckt! 
 
Waarom nog zoveel moeite en geld hier insteken om een terugkerend probleem op te lossen? Er zijn steeds meer technieken die televisie kijken zonder kabel mogelijk maken. Want ook zonder coax kabel geniet je van haarscherp beeld en geluid. 
 

4 redenen waarom televisie kijken zonder kabel voor jou de beste optie is;

  1. De kamer beschikt niet over een coax aansluiting
  2. Je wil zo min mogelijk kabels in huis
  3. Je wil in huis uitbreiden naar plekken zonder aansluiting
  4. Je wil je tv-abonnement overal mee naartoe nemen, bijvoorbeeld naar de camping.

Draadloze vrijheid

Heb jij weleens gedacht aan een draadloze oplossing? De mooiste en meest praktische manier om tv te kijken zonder coax kabel is door gebruik te maken van een draadloze digitale tv-ontvanger. Hiermee kun je overal waar je wilt tv-kijken zonder je zorgen hoeven te maken of de kabel hier wel komt. Klaar om de coax kabel de deur uit te doen? Bekijk dan de mogelijkheden van Digitenne of kijk hieronder in welke situatie Digitenne iets voor jou is.

Ik wil: