Met Digitenne kun je draadloos tv-kijken overal waar je wilt! Niet alleen in huis, maar ook de campingop de boot, of in de tuin. Het enige wat je nodig hebt is Digitenne, een televisie en een stopcontact! Met de Digitenne DVB-T2 ontvanger, ook wel het "Digitenne kastje" of "Digitenne tuner" genoemd, geniet je van digitale tv én radio. De Digitenne tv-ontvanger wordt compleet geleverd met antenne en afstandsbediening, die beiden gratis inbegrepen zijn bij het abonnement.

TV kijken in Full HD-resolutie

Digitenne zendt uit volgens de DVB-T2-techniek. Deze nieuwe techniek kan alleen ontvangen worden door de vernieuwde HD-TV ontvanger van Digitenne. Het grote voordeel van deze nieuwe techniek? Met de Digitenne HD-TV ontvanger kun je draadloos televisie kijken in Full HD-kwaliteit!

Inhoud Digitenne DVB-T2-ontvanger pakket

  • De DVB-T2 TV-ontvanger (digitale ontvanger)
  • Zenders in Full HD-beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening, inclusief batterijen
  • HDMI- en audiokabel
  • Antenne aansluitkabel (3,5m)
  • Antenne verlengkabel (5m)
Bestel de Digitenne digitale tv-ontvanger

Meerdere tv-ontvangers bestellen?

Wil je graag Digitenne ontvangen op meerdere tv’s? Dat kan! Je kunt tot op drie tv’s voor €5,- per maand, per tv-ontvanger gebruik maken van Digitenne. De eerste DVB-T2 ontvanger krijg je altijd gratis in bruikleen bij je abonnement. Bij het bestelproces kun je aangeven hoeveel extra tv-ontvangers je wilt bestellen. Ben je een bestaande klant? Dan kun je een extra tv-ontvanger bestellen via de Servicepagina van Digitenne.