18,- p/mnd

Digitale TV ontvanger 

  • Gratis Tv ontvanger bij je Digitenne abonnement
  • Overal digitale TV ontvangen via de antenne
  • Tv ontvangen zonder kabel of schotel
  • Met de DVB-T2 techniek ontvang je Full HD-beeldkwaliteit

Wat is een digitale TV ontvanger?

Een digitale TV ontvanger is een klein kastje die signalen omzet naar beelden waardoor je in Full HD TV kunt kijken. Met deze digitale ontvanger kun je zenders die in je abonnement zitten bekijken. De digitale TV ontvanger wordt ook wel een decoder of een DVT-T2 ontvanger genoemd. Wil je een digitale TV ontvanger kopen? Dan ben je bij Digitenne aan het goede adres. Je ontvangt er namelijk een gratis bij je abonnement.

Hoe werkt de Digitenne TV ontvanger?

Om overal in Nederland TV te kunnen kijken heb je een digitale TV ontvanger nodig. Maar hoe werkt de techniek van onze TV ontvanger precies? Met de digitale ontvanger wordt er een signaal 'vertaald', dat wordt verzonden vanuit KPN Digitenne, zodat je ongestoord naar programma’s kunt kijken. 

De DVB-T2 ontvanger

De digitale ontvanger van KPN Digitenne beschikt over een DVB-T2 tuner of insteekkaart. Hierdoor ontvang jij signalen via een antenne. Je hoeft daardoor dus geen kabel aansluiting te hebben en kunt gerust je TV opzetten op de camping. Let wel op: je TV heeft nog wel gewoon stroom nodig.

Bestel direct KPN Digitenne

Andere TV ontvangers

Er zijn natuurlijk meerdere manieren om TV te kijken via een TV ontvanger. Zo heb je ook ontvangers die werken via de kabel, de satelliet of via ADSL. Het nadeel aan deze manieren van TV ontvangen is dat er altijd een kabelaansluiting of een schotel aanwezig moet zijn. Bij KPN Digitenne kun binnen twee tellen overal televisie ontvangen zonder alle poespas!

Heeft een Digitenne ontvanger nog meer voordelen?

Digitenne zendt uit volgens de DVB-T2-techniek. Deze nieuwe techniek kan alleen ontvangen worden door de vernieuwde HD-TV ontvanger van Digitenne. Het grote voordeel van deze nieuwe techniek? Met de Digitenne HD-TV ontvanger kijk je draadloos televisie in Full HD-beeldkwaliteit!

Het gemak van een Digitenne ontvanger

Een andere prettige bijkomstigheid van de TV ontvanger van Digitenne is het gebruiksgemak. Het aansluiten van de digitale TV ontvanger kan in een paar makkelijke stappen. Volg de stappen in de meegeleverde handleiding of gebruik ons online stappenplan voor het installeren en activeren van jouw nieuwe ontvanger. Kom je er niet uit? Dan zitten wij voor je klaar om je te helpen.

Digitenne ontvanger extra kopen?

Een digitale TV ontvanger zit bij het Digitenne abonnement gratis inbegrepen. Het is niet mogelijk om een Digitenne ontvanger te kopen zonder abonnement. Heb je al een Digitenne abonnement en wil je jouw abonnement uitbreiden, zodat je op meerdere tv’s jouw favoriete tv-programma’s kunt ontvangen? Bestel dan gemakkelijk een extra kastje (ontvanger) via KPN Digitenne. Voor slechts €5,00 per maand krijg jij een extra HD tv-ontvanger.

Inhoud Digitenne DVB-T2-ontvanger pakket

  • De DVB-T2 TV-ontvanger (digitale ontvanger of decoder)
  • Zenders in Full HD-beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening, inclusief batterijen
  • HDMI- en audiokabel
  • Antenne aansluitkabel (3,5m)
  • Antenne verlengkabel (5m)

KPN TV ontvanger vervangen

Digitenne is onderdeel van KPN. Je vindt de antwoorden op de meestgestelde vragen over je digitale TV ontvanger daarom ook op de contact- en klantenservice pagina van KPN. Hier hebben we alle informatie overzichtelijk voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je via het KPN forum of de chat contact opnemen met één van onze medewerkers.


Liever persoonlijk contact? Kom dan langs in één van de KPN winkels bij jou in de buurt! Of bel ons telefoonnummer: 0800 0402. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, adviseren we je om met een mobiele telefoon te bellen vanaf de locatie met het Digitenne product.


Bestel je Digitale TV ontvanger nu

Full HD digitaal TV abonnement

Compact en overal aan te sluiten. Geen internet of coax kabel aansluiting nodig!

Direct bestellen
€18,- p/mnd