18,- p/mnd

Digitale tv ontvanger 

  • Tv-kijken zonder coax kabel
  • Jouw favoriete programma’s overal in huis
  • Full HD-beeldkwaliteit
Draadloos tv-kijken met Digitenne dankzij een digitale tv ontvanger, ook wel een DVB-T2 genoemd. Dankzij deze ontvanger kijk jij niet alleen overal in huis tv maar ook vanaf de boot of vanuit je vakantiehuisje in Nederland. Hieronder vind je alle informatie over de tv ontvanger van Digitenne.


Wat is een digitale tv ontvanger?

Een digitale tv ontvanger is een klein kastje die signalen omzet naar beelden om Full HD tv te kunnen kijken. Vervolgens kun je de zenders die in je abonnement zitten bekijken. Deze tv ontvanger wordt ook wel een decoder genoemd 

Hoe werkt een Digitenne tv ontvanger?

Wil je overal waar je komt digitale tv kijken? Dan heb je een digitale tv-ontvanger nodig. Het zorgt ervoor dat het digitale signaal van de ether geschikt is voor je tv. Er bestaan verschillende manieren waarop het signaal wordt ontvangen, die allemaal op een andere manier worden gecodeerd: kabel, ether, glasvezel, satelliet of DSL. Digitenne maakt gebruik van een ether, waar door middel van een DVB-T2 ontvanger het signaal wordt omgezet naar Full HD tv.

Bestel direct KPN Digitenne

DVB-T2 ontvanger

Met de Digitenne DVB-T2 ontvanger, ook wel het "Digitenne kastje" of "Digitenne tuner" genoemd, geniet je van digitale tv én radio. De digitale tv-ontvanger wordt compleet geleverd met antenne en afstandsbediening, die beiden gratis inbegrepen zijn bij het KPN Digitenne abonnement.

Waarom een Digitenne ontvanger?

Digitenne zendt uit volgens de DVB-T2-techniek. Deze nieuwe techniek kan alleen ontvangen worden door de vernieuwde HD-TV ontvanger van Digitenne. Het grote voordeel van deze nieuwe techniek? Met de Digitenne HD-TV ontvanger kijk je draadloos televisie in Full HD-beeldkwaliteit!

Toegang tot alle DVB-T2 zenders

Met de DVB-T2 tuner heb je toegang tot alle zenders van de publieke en commerciële omroepen. Bij Digitenne ontvang je 30 zenders, check hier het complete zenderaanbod van Digitenne. 

Inhoud Digitenne DVB-T2-ontvanger pakket

  • De DVB-T2 TV-ontvanger (digitale ontvanger of decoder)
  • Zenders in Full HD-beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening, inclusief batterijen
  • HDMI- en audiokabel
  • Antenne aansluitkabel (3,5m)
  • Antenne verlengkabel (5m)
Bestel direct KPN Digitenne

Losse Digitenne ontvanger kopen

Het is niet mogelijk om een Digitenne ontvanger te kopen zonder abonnement. Heb je al een Digitenne abonnement en wil je jouw abonnement uitbreiden, zodat je op meerdere tv’s jouw favoriete tv-programma’s kunt ontvangen? Bestel dan gemakkelijk een extra kastje via KPN Digitenne

Zelf een tv ontvanger installeren

Als je onlangs een nieuwe tv-ontvanger hebt gekregen, wil je hem natuurlijk zo snel mogelijk aansluiten. Het aansluiten van de decoder (ofwel tv-ontvanger) kan in een paar makkelijke stappen. Volg de stappen in de meegeleverde handleiding of gebruik ons online stappenplan voor het installeren en activeren van jouw nieuwe decoder. Kom je er niet uit? Dan zitten wij voor je klaar om je te helpen.

Geniet van de vrijheid van draadloos tv-kijken
met de Digitenne tv-ontvanger

Tv-ontvanger

Compact en overal aan te sluiten. Geen internet of coax kabel aansluiting nodig!


Meer informatie


Scannen van de nieuwe tv-ontvanger

Bij ontvangst van je nieuwe tv-ontvanger moet je deze scannen. Hieronder kun je meer informatie vinden over het scannen van je nieuwe tv-ontvanger.

Meer informatie hier
€18,- p/mnd