Kijk Meiden van Holland Hard gratis bij Digitenne

  • Inbegrepen in je Digitenne abonnement
  • Controle over wie wel en niet kijkt met je pincode
  • Overal in Nederland draadloos te ontvangen op je tv

Bestel Digitenne met Meiden van Holland Hard voor €17,- p/m

Voor de erotiekliefhebbers is de zender Meiden van Holland Hard gratis inbegrepen bij je Digitenne zenderaanbod. Je kunt bij Digitenne Meiden van Holland Hard vinden op kanaal 32.

Overzicht alle Digitenne zenders

Meiden van Holland Hard aan- of uitzetten

Meiden van Holland Hard is alleen bedoeld voor kijkers van 18 jaar of ouder. Daarom staat bij nieuwe Digitenne abonnementhouders automatisch je kinderslot aan. Hiermee worden tv-programma’s als Meiden van Holland Hard - die dus niet geschikt zijn voor kinderen - geblokkeerd. Daarom krijg je een pincode om naar deze zender te kunnen kijken. Op het moment dat je de zender Meiden van Holland Hard opzet verschijnt er in het TV scherm een pincode. De standaard pincode is 1234.

Meiden van Holland KPN pincode wijzigen

Wil je de pincode van de erotiekzender wijzigen? De standaard pincode (1234) is eenvoudig te wijzigen naar een persoonlijke code. Lees in de Digitenne handleiding hoe je dit makkelijk kunt doen.

Meiden van Holland Hard op meerdere tv’s

Heb je meerdere tv’s in huis waar je Digitenne tv op ontvangt? Let erop dat je pincode en kinderslot instellingen die je maakt op je Digitenne abonnement automatisch worden toegepast op al je tv’s (waarbij je gebruik maakt van hetzelfde Digitenne abonnement).
Meer info over Digitenne kijken op meerdere tv’s


Geniet van de vrijheid van draadloos tv-kijken
met de Digitenne tv-ontvanger

Tv-ontvanger

Compact en overal aan te sluiten. Geen coax kabel en aansluiting nodig!


Meer informatie


Scannen van de nieuwe tv-ontvanger

Bij ontvangst van je nieuwe tv-ontvanger moet je deze scannen. Hieronder kun je meer informatie vinden over het scannen van je nieuwe tv-ontvanger.

Meer informatie hier
€17,- p/mnd

Veelgestelde vragen

Hoe wijzig ik de pincode van Meiden van Holland Hard (Erotiekzender)

Wil je de pincode van de erotiekzender wijzigen? Deze is standaard 1234, maar kun je eenvoudig wijzigen naar een persoonlijke code. Lees in de handleiding hoe je dit moet doen.

Betaal ik extra voor Meiden van Holland hard bij mijn KPN Digitenne abonnement?

Nee. Meiden van Holland Hard is gratis als je een Digitenne abonnement afsluit. Je moet deze zender alleen even activeren wanneer je je abonnement afsluit. Dit doe je via de pincode.