Hallo sportliefhebber! Betekent de zomer voor jou niet alleen zon en strand, maar ook de start van het nieuwe Eredivisie-seizoen? Dan wil je natuurlijk niets liever dan live meekijken naar elke wedstrijd met een ijskoude sixpack! Goed nieuws: met het FOX Sports-abonnement van Digitenne kijk je niet alleen alle Eredivisiewedstrijden live, maar zie je alles in Full HD-beeldkwaliteit!


Bekijk de Eredivisie live in Full HD

Niets fijner dan met een koud pilsje vanuit je campingstoel meejuichen met je favoriete club! Een stuk minder fijn: slechte beeldkwaliteit. Gelukkig ben je met Digitenne niet afhankelijk van de kabelaansluiting van je vakantieadres! Met de speciale DVB-T2-ontvanger ontvang je namelijk altijd televisie in Full HD-beeldkwaliteit! Bekijk alle Eredivisiewedstrijden live in beelden die zó scherp zijn dat je elke schwalbe ziet aankomen. Ga dus met een gerust hart op weg richting de camping dit jaar!.


Abonnement en kosten

Het beste aan een FOX Sports-abonnement van Digitenne? Het is maandelijks opzegbaar! Dat betekent dat je nergens aan vast zit en je abonnement kunt opzeggen zodra het wedstrijdseizoen is afgelopen! Benieuwd naar de kosten van een FOX Sports-abonnement? Die sluit je al af voor slechts €9,99 per maand! Enthousiast geworden? Lees hoe jij vandaag nog het Eredivisie abonnement kunt afsluiten:

FOX Sports bestellen voor nieuwe klanten

Ben jij een nieuwe klant van Digitenne? Kies dan voor het FOX Sports-abonnement wanneer je jouw nieuwe Digitenne abonnement afsluit!


Bestel nu FOX Sports


FOX Sports bestellen voor bestaande klanten

Ben jij al klant van Digitenne? Voeg dan snel en eenvoudig een FOX Sports-abonnement toe via MijnKPN in slechts vijf stappen:

Ga naar MijnKPN,en log in met je KPN ID. Klik op Thuis, ga naar Producten, ga naar Televisie. Klik op FOX Sports, klik op Toevoegen. Klik rechts op de kassabon op Volgende, ga akkoord met de voorwaarden door een vinkje te plaatsen. Klik op Plaats bestelling.

De kanalen

Nu wil je natuurlijk weten: hoeveel voetbal kan ik kijken met het FOX Sports-abonnement? Het antwoord is: 24 uur per dag, zeven dagen per week! Bij Digitenne ontvang je FOX Sports op twee zenders:

  • FOX Sports 1 is te zien op Digitenne kanaal 24
  • FOX Sports 2 is te zien op Digitenne kanaal 25
Op kanaal 24 kun je het klokje rond kijken naar programma’s over jouw favoriete spelers, samenvattingen en terugblikken op de beste voetbalseizoenen. Op kanaal 25 ontvang je Eredivisie live. Zo kijk je elke wedstrijd live mee in Full HD-beeldkwaliteit! Is er geen wedstrijd op TV? Niet getreurd, dan kun je op deze zender kijken naar:

  • Cartoon Network: 06:00-18:00 uur
  • AT5: 18:00-01:00 uur
  • ONS TV: 01:00-06:00 uur

De programma’s van FOX Sports

Het allerbelangrijkste is natuurlijk: wat krijg je te zien wanneer je FOX Sports ontvangt? FOX doet live verslag van alle 306 Eredivisie-wedstrijden én natuurlijk de play-offs voor een ticket voor Europees voetbal. Benieuwd wat je nog meer kunt zien naast alle Eredivisie live wedstrijden? Met het FOX Sports-abonnement van Digitenne kijk je ook naar de leukste programma’s over voetbal, zoals:

  1. Veel Europees voetbal uit de UEFA Europa League
  2. CLUB TV: volg jouw favoriete club op de voet
  3. Fox Sports Eredivisie voor- en nabeschouwingen, analyses en talkshows
  4. Uitgebreide samenvattingen van wedstrijden die niet live worden uitgezonden
  5. Extra: als er geen live-voetbalwedstrijden beschikbaar zijn. Kun je altijd de programma’s bekijken van Cartoon Network, AT5 en ONS TV op kanaal 25

Kijk op meerdere tv’s

Word je thuis regelmatig verbannen naar zolder wanneer je favoriete wedstrijd samenvalt met een romkom? Geen zorgen! Je ontvangt Digitenne op tot wel drie televisies! Of je nu vanaf je woonkamer, je zolder, of op de camping TV-kijkt, jij ziet alle Eredivisiewedstrijden altijd live in Full HD-beeldkwaliteit!