Kijk naar sport op ESPN met Digitenne

 • Volg de wedstrijden live en in Full HD-beeldkwaliteit
 • Geniet door heel Nederland van de mooiste voetbalmomenten 
 • Gemakkelijk maandelijks opzegbaar

Wil je op de hoogte blijven van alle wedstrijden uit de Eredivisie? Kies dan voor de aanvullende ESPN zenders naast het standaard abonnement van Digitenne. Zo mis je nooit meer de wedstrijden van jouw favoriete club en zie je elk doelpunt in Full-HD kwaliteit.

Eredivisie Live volgen met ESPN bij Digitenne

De echte voetballiefhebber haalt zijn hart op bij het zien van ESPN bij Digitenne. Met een abonnement kun je de hele dag op de bank eredivisie kijken. ESPN is namelijk de plek voor alle wedstrijden uit de:

 • Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie
 • Tweede Divisie
 • TOTO KNVB Beker
 • Vrouwen Eredivisie

Kosten abonnement ESPN bij Digitenne

De uitbreiding van je standaard abonnement met ESPN 2 en 3 is maandelijks opzegbaar, zo zit je nergens aan vast. Wanneer het seizoen is afgelopen, kun je dus ook gemakkelijk jouw abonnement stopzetten. Voor slechts €9,99 per maand zit je voortaan eerste rang bij alle voetbalwedstrijden. 


ESPN bestellen voor nieuwe klanten

Ben je nog geen klant bij Digitenne? Je kunt direct een ESPN-abonnement afsluiten bij een nieuw abonnement. Klik dan tijdens het bestellen van het Digitenne abonnement op de uitbreiding met ESPN 2 en 3. Zo hoef je geen wedstrijd meer te missen! 

ESPN bij Digitenne bestellen

ESPN bestellen voor bestaande klanten

Ben je al klant bij Digitenne en wil je graag jouw abonnement uitbreiden met ESPN 2 & 3? Dan voeg je eenvoudig het abonnement toe via MijnKPN met de volgende 5 stappen:

 1. Ga naar MijnKPN en log in met je KPN ID.
 2. Klik op Thuis, ga vervolgens naar Producten en klik op Televisie.
 3. Klik vervolgens op ESPN en klik op Toevoegen.
 4. Klik daarna op Volgende en ga akkoord met de voorwaarden door een vinkje te plaatsen.
 5. Plaats vervolgens de bestelling door op Plaats Bestelling te klikken.


Nu is het abonnement toegevoegd aan de overige diensten die je ontvangt en ontvang je een bevestiging. Daarna kun je genieten van al je favoriete voetbal wedstrijden op ESPN bij Digitenne. 

Kom je er niet uit? We helpen je graag bij onze contact- en klantenservice.


Kijk nu overal in huis voetbal

Met ESPN ontvang je zowel de live voetbalwedstrijden als de leukste programma’s over voetbal. Lees hier wat je allemaal kunt verwachten:

 • Veel Europees voetbal uit de UEFA Europa League
 • CLUB TV: volgt jouw favoriete club op de voet
 • De wedstrijden, voor- en nabeschouwingen, analyses en talkshows van de Eredivisie
 • Uitgebreide samenvattingen van de wedstrijden die niet live worden uitgezonden
Let op! Als aanbieder maakt ESPN zelf de keuze welke Nederlandse wedstrijden elk weekend live worden uitgezonden. Er wordt hier gekozen uit de meest interessante wedstrijden van de competitieronde. Alle andere wedstrijden worden wel volledig uitgezonden, maar op een later moment in hetzelfde weekend.

ESPN 1, 2 en 3

ESPN 1 is onderdeel van het standaardpakket. Met de uitbreiding geniet je samen met ESPN 2 en 3 in totaal van drie kanalen vol voetbal voor slechts €9,99 p/m. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Wat kun je zien op de ESPN kanalen?

 • Binnenlands voetbal – ESPN 1 en ESPN 3
 • Buitenlands voetbal – ESPN 2

ESPN zenders

ESPN 1: volg al je favoriete sportnieuws met programma’s, zoals, Goedemorgen Eredivisie, ESPN Vandaag en Club TV en mis geen minuut van de belangrijkste updates.

ESPN 2: mis geen enkele wedstrijd met ESPN 2. Spelen meerdere clubs tegelijk? Dan kun je op ESPN 1 de ene wedstrijd volgen en op ESPN 2 de andere wedstrijd. Bekijk daarnaast de samenvattingen en hoogtepunten van wedstrijden. 

ESPN 3: zijn er op ESPN 1 en 2 wedstrijden aan de gang? Dan kun je op ESPN 3 de andere wedstrijd bekijken. Verder kun je terecht voor onder andere nieuws en analyses.

Wil jij altijd en overal je favoriete voetbalwedstrijden bekijken, kijk dan eens naar ESPN bij Digitenne.