Zakelijke digitale TV-ontvanger

 • Overal draadloos tv kijken
 • Werkt op iedere TV, HDMI TV-aansluiting
 • Aangesloten in 10 minuten
Draadloos tv-kijken op elke zakelijke locatie, waar u maar wilt. Het enige wat u nodig heeft is de KPN Digitenne tv-ontvanger, een televisie en stroom. Met de tv-ontvanger van Digitenne genieten u, uw gasten én bewoners binnen 10 minuten volop van digitale tv en radio. De zakelijke tv-ontvangers worden compleet geleverd met antenne en afstandsbediening.

Waarom kiezen voor de digitale TV-ontvanger van Digitenne?

Een zakelijk abonnement van Digitenne is ideaal voor campings, hotels, bed & breakfasts en zorginstellingen. U kunt de digitale tv-ontvanger gemakkelijk aansluiten en betaalt voor het aantal kastjes dat u wilt hebben. Stel ook zelf een eigen zender in! Eenvoudig in gebruik, goedkoop en geen tv-kabels nodig!

Hoe werkt Digitenne Zakelijk?

Het Digitenne signaal is een voorbeeld van de DVB-T2 (Digital Video Broadcasting – Terrestrial) standaard. Dit betekent dat het signaal via een zendmast wordt verspreid. Zo kunt u in principe overal in Nederland draadloos tv-kijken in Full HD-beelkwaliteit met uw Digitenne tv-ontvanger. 

Inhoud: Zakelijk Digitenne Full HD-TV-ontvanger pakket


 • De tv-ontvanger (digitale ontvanger)
 • Zenders in Full HD-beeldkwaliteit
 • Afstandsbediening, inclusief batterijen
 • HDMI- en audiokabel
 • Antenne aansluitkabel (3,5m)

 • Hoe kunt u de Digitenne TV-ontvanger aansluiten?

  Het aansluiten van het Digitenne kastje gaat heel gemakkelijk. Als u Digitenne zakelijk bestelt, ontvangt u een alles-in-1 pakket. Het enige wat u nog nodig heeft is stroom en een tv!

  Zo sluit u Digitenne aan

  Op meerdere TV's televisiekijken

  Digitenne is ideaal voor zakelijk gebruik. U kunt namelijk eenvoudig op meerdere tv-schermen tegelijk het signaal ontvangen, zonder kabels aan te leggen. Digitenne is daarom ideaal voor campings, hotels en andere bedrijven. Per tv-aansluiting krijgt u een Digitenne tv-ontvanger en een apart abonnement. Zo kunt u iedere kamer of vertrek gemakkelijk van tv voorzien. In het bestelproces geeft u aan hoeveel tv-ontvangers en abonnementen u wilt afsluiten. Het enige wat u zelf nodig heeft? Een stopcontact en een tv. 

  Veelgestelde vragen

  Kan ik de Digitenne tv-ontvanger zelf aansluiten?

  De Digitenne tv ontvanger aansluiten is echt gemakkelijk. Je kunt het gewoon zelf doen, het kost maar 10 minuten. Je zet de antenne neer en sluit de digitale ontvanger aan op de tv. De zenders worden automatisch in de goede volgorde gezet.

  Werkt Digitenne ook in het buitenland?

  Nee. Digitenne pikt het signaal op dat door KPN zendmasten in Nederland wordt uitgezonden. Dit signaal kan niet buiten Nederland worden opgevangen.