Zakelijke televisie voor elk segment

  • Voordelig draadloos digitale televisiekijken in topkwaliteit
  • De 30 populairste TV-zenders en 28 best beluisterde radiozenders
  • Ontvangst in heel Nederland
  • Distributie via diverse soorten interne bekabeling, zoals COAX en UTP

Hotels en recreatieparken

Of u nu een groot hotel runt of een klein boutique hotel, u zult altijd behoefte hebben aan een betaalbare tv oplossing met een hoge mate van betrouwbaarheid en kwaliteit. KPN kan dit bieden met Digitenne Zakelijk. Op deze website kunt u Digitenne Zakelijk eenvoudig en snel bestellen. Als u met ons van gedachten wilt wisselen over de optimale oplossing voor uw hotel of recreatiepark neem dan contact op via onze contactpagina. We nemen dan snel contact met u op.

Campings

Veel campingeigenaren willen hun gasten de mogelijkheid bieden om tv te kijken. Digitenne Zakelijk van KPN is de perfecte, flexibele tv oplossing voor campings omdat hiervoor geen bekabeling nodig is. Afhankelijk van het aantal plaatsen op uw camping kunnen wij u adviseren over de beste oplossing. Op deze website kunt u Digitenne Zakelijk eenvoudig en snel bestellen. Als u met ons van gedachten wilt wisselen over de optimale oplossing voor uw camping neem dan contact op via onze contactpagina. We nemen dan snel contact met u op.

Zorginstellingen

Steeds meer (tijdelijke) bewoners van zorginstellingen verwachten dat de zorginstelling een kwalitatief goede en betaalbare tv oplossing aanbiedt. Bewoners hebben immers te maken met relatief veel tijd om televisie te kijken en het wordt daarmee een belangrijke levensbehoefte. KPN biedt met Digitenne Zakelijk een flexibele en voordelige tv oplossing. Op deze website kunt u Digitenne Zakelijk eenvoudig en snel bestellen. Als u met ons van gedachten wilt wisselen over de optimale oplossing voor uw camping neem dan contact op via onze contactpagina. We nemen dan snel contact met u op.

Bed & Breakfasts

Bezoekers van een Bed & Breakfast zullen verwachten dat televisie beschikbaar is in hun kamer. Maar lang niet altijd beschikken Bed & Breakfasts over een intern kabelnetwerk zodat iedere gastenkamer kan worden uitgerust met televisie. De insteekkaarten van Digitenne zakelijk zijn dan de ideale, flexibele oplossing omdat hiervoor geen kabels nodig zijn. Op deze website kunt u Digitenne zakelijk eenvoudig en snel bestellen. Binnen drie dagen heeft u de oplossing in huis.

Centrale TV oplossing

Zoekt u een oplossing voor meer dan 25 kijkpunten op één locatie? Dan is de Centrale Digitenne oplossing de ideale oplossing voor u. De Centrale Digitenne oplossing wordt geleverd met een centrale antenne en een centraal ontvangstpunt (het headend).

  • Hoge kwaliteit signaalontvangst door centrale antenne
  • Geen losse smartcards nodig
  • Distributie via diverse interne bekabeling, zoals COAX en UTP

Veelgestelde vragen

Wat is Digitenne Zakelijk?

Digitenne Zakelijk is dé manier om altijd en overal draadloos televisie te kijken. Met onze centrale tv-oplossing of een insteekkaart kunt u overal in Nederland uw gasten en/of bewoners van digitale televisie voorzien. Bent u op zoek naar een eenvoudige en voordelige manier van televisie kijken? Dan is Digitenne Zakelijk de ideale oplossing voor u!

Kan ik met Digitenne Zakelijk programma’s opnemen?

Het is niet mogelijk om programma’s op te nemen met Digitenne Zakelijk. Wel kunt u in de toekomst genieten van onze zenders in HD. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen zodra het zover is.

Hoe ziet het zenderpakket eruit?

Met Digitenne Zakelijk beschikt u over de 30 populairste tv-zenders en 28 best beluisterde radiozenders in haarscherpe Full HD-beeldkwaliteit. U kunt dit pakket uitbreiden met FOX Sports, zodat u op elk gewenst moment van uw favoriete voetbalclub kunt genieten. Bekijk hier het overzicht van alle beschikbare Digitenne-zenders.

Zijn de zenders beschikbaar in Full HD?

KPN is constant bezig met vernieuwing, zo ook met de overstap naar DVB-T2, wat tv-kijken in Full HD-beeldkwaliteit mogelijk heeft gemaakt.

Kan ik met Digitenne Zakelijk mijn eigen zenderpakket samenstellen?

Digitenne Zakelijk bestaat uit een vooraf samengesteld zenderpakket. Dit pakket kunt u uitbreiden met FOX Sports Eredivisie, zodat u op elk gewenst moment van uw favoriete voetbalclub kunt genieten.