IPTV van KPN Media Services

  • Eenvoudig te combineren met internet
  • Zelf zenders kiezen (>100 zenders)
  • IPTV via glasvezel
Televisie, radio en internet voor uw gasten en bewoners, met een door u samengesteld zenderaanbod. Dankzij een hoogwaardige verbinding die u niet hoeft te delen met andere partijen, kunnen wij een constante kwaliteit garanderen. Dat is Zakelijke IPTV van KPN. Lees verder om alles over IPTV te weten te komen.

Hoe werkt Zakelijke IPTV?

Met IPTV (InternetProtocol TV) ontvangt u het tv-signaal via het internet. Waar met gewone tv het signaal via een coaxkabel binnenkomt, gaat het met IPTV via ADSL- of glasvezelverbinding. Voordelen hiervan zijn dat de kwaliteit altijd haarscherp is, en dat alle programma’s kunnen worden gepauzeerd, opgenomen en terug worden gekeken.

Alle voordelen van een IPTV Zakelijk-abonnement van KPN

  • Is eenvoudig te combineren met internet
  • U kunt zelf uw zenders kiezen (> 100 zenders)
  • U heeft gegarandeerde kwaliteit via glasvezel
Elke gast, werknemer of bewoner kan televisie kijken, internetten en radio luisteren via een hoogwaardige glasvezelverbinding. Kwaliteit gegarandeerd.


Uw eigen glasvezelverbinding

Wij leveren IPTV via het hoogwaardige glasvezelnetwerk van KPN. Om kwaliteit te kunnen garanderen leggen wij voor u een eigen verbinding aan die u niet hoeft te delen met anderen. Deze oplossing is ideaal voor 100+ aansluitingen. Heeft u minder dan 100 aansluitingen en is een beperkt aantal zenders voldoende? Dan kunt u ook kiezen voor Digitenne Zakelijk.

Zelf zenders kiezen

Met IPTV kunt u het basispakket van 37 zenders naar eigen wens uitbreiden. U bepaalt dus zelf welke zenders u ontvangt. U heeft keuze uit ruim 100 zenders, zowel SD als gedeeltelijk HD:

  • Internationale, nationale en regionale zenders
  • Betaalpakketten zoals ESPN en Ziggo Sport Totaal
  • Mogelijkheid voor eigen kanalen

Interne distributie

IPTV Zakelijk van KPN kunnen wij ongeacht het type interne bekabeling bij u leveren. De hardware maakt het IPTV-signaal geschikt voor uw eigen interne bekabeling. Wij werken hiervoor samen met een aantal streng geselecteerde partners.

Contact

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Werkt Digitenne ook in het buitenland?

Nee. Digitenne pikt het signaal op dat door KPN zendmasten in Nederland wordt uitgezonden. Dit signaal kan niet buiten Nederland worden opgevangen.