Digitenne zakelijk

Wat is Digitenne Zakelijk?

Digitenne Zakelijk is dé manier om altijd en overal draadloos televisie te kijken. Met onze centrale tv-oplossing kunt u overal in Nederland uw gasten en/of bewoners van digitale televisie voorzien. Bent u op zoek naar een eenvoudige en voordelige manier van televisie kijken? Dan is Digitenne Zakelijk de ideale oplossing voor u!

Kan ik met Digitenne Zakelijk programma’s opnemen?

Het is niet mogelijk om programma’s op te nemen met Digitenne Zakelijk. Wel kunt u van al onze zenders genieten in Full HD-beeldkwaliteit.

Hoe ziet het zenderpakket eruit?

Met Digitenne Zakelijk beschikt u over de 30 populairste tv-zenders en 28 best beluisterde radiozenders in haarscherpe digitale kwaliteit. U kunt dit pakket uitbreiden met FOX Sports, zodat u op elk gewenst moment van uw favoriete voetbalclub kunt genieten.

Zijn de zenders beschikbaar in Full HD?

KPN is vorig jaar overgestapt op het DVB-T2-signaal. Dat betekent dat alle zenders in ons zenderaanbod beschikbaar zijn in Full HD-beeldkwaliteit.

Kan ik met Digitenne Zakelijk mijn eigen zenderpakket samenstellen?

Digitenne Zakelijk bestaat uit een vooraf samengesteld zenderpakket. Dit pakket kunt u uitbreiden met FOX Sports, zodat u op elk gewenst moment van uw favoriete voetbalclub kunt genieten.