Heeft u vragen of wilt u worden teruggebeld? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Please fill in a correct value.
  • Please fill in a correct value.
  • Please fill in a correct value.
  • Please fill in a correct value.
  • Please fill in a correct value.

Veelgestelde vragen

Wat is Digitenne Zakelijk?

Digitenne Zakelijk is dé manier om altijd en overal draadloos televisie te kijken. Met onze centrale tv-oplossing kunt u overal in Nederland uw gasten en/of bewoners van digitale televisie voorzien. Bent u op zoek naar een eenvoudige en voordelige manier van televisie kijken? Dan is Digitenne Zakelijk de ideale oplossing voor u!

Kan ik met Digitenne Zakelijk programma’s opnemen?

Het is niet mogelijk om programma’s op te nemen met Digitenne Zakelijk. Wel kunt u in de toekomst genieten van onze zenders in HD. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen zodra het zover is.

Hoe ziet het zenderpakket eruit?

Met Digitenne Zakelijk beschikt u over de 30 populairste tv-zenders en 28 best beluisterde radiozenders in haarscherpe digitale kwaliteit. U kunt dit pakket uitbreiden met FOX Eredivisie, zodat u op elk gewenst moment van uw favoriete voetbalclub kunt genieten. Bekijk het overzicht van alle beschikbare Digitenne-zenders.

Zijn de zenders beschikbaar in Full HD?

KPN is vorig jaar overgestapt naar het vernieuwde DVB-T2-signaal. Daarom kunt u van al onze zenders genieten in Full HD-beeldkwaliteit.

Kan ik met Digitenne Zakelijk mijn eigen zenderpakket samenstellen?

Digitenne Zakelijk bestaat uit een vooraf samengesteld zenderpakket. Dit pakket kunt u uitbreiden met FOX Sports, zodat u op elk gewenst moment van uw favoriete voetbalclub kunt genieten.