Digitenne Zakelijk

  • Voordelig en draadloos tv kijken in Full HD-beeldkwaliteit
  • De populairste tv-zenders en best beluisterde radiozenders
  • Zakelijk te bestellen vanaf 4 Digitenne ontvangers
  • Ontvangst in heel Nederland

Dé oplossing voor elke ondernemer

Digitenne Zakelijk is dé manier om altijd en overal draadloos televisie te kijken. Met onze centrale tv-oplossing of tv-ontvanger kunt u overal in Nederland uw gasten en/of bewoners van digitale televisie voorzien. Bent u op zoek naar een eenvoudige en voordelige manier van televisie kijken? Dan is Digitenne Zakelijk de ideale oplossing voor u!

Geen gedoe: alle populaire zenders inbegrepen

Met Digitenne Zakelijk beschikt u over de 30 populairste tv-zenders en 28 best beluisterde radiozenders in haarscherpe digitale kwaliteit. Bekijk hier het overzicht van alle beschikbare Digitenne zenders. Digitenne zenders die in het standaardpakket zitten bieden nieuws, entertainment, muziek en sport. Wilt u nog meer sport? Voetbal bijvoorbeeld? Breid uw pakket dan uit met ESPN voor een zeer aantrekkelijk tarief.

Veelgestelde vragen

Wat is Digitenne Zakelijk?

Digitenne Zakelijk is dé manier om altijd en overal draadloos televisie te kijken. Met onze centrale tv-oplossing kunt u overal in Nederland uw gasten en/of bewoners van digitale televisie voorzien. Bent u op zoek naar een eenvoudige en voordelige manier van televisie kijken? Dan is Digitenne Zakelijk de ideale oplossing voor u!

Kan ik met Digitenne Zakelijk programma’s opnemen?

Het is niet mogelijk om programma’s op te nemen met Digitenne Zakelijk. Wel kunt u van al onze zenders genieten in HD-kwaliteit.

Hoe ziet het zenderpakket eruit?

Met Digitenne Zakelijk beschikt u over de 30 populairste tv-zenders en 28 best beluisterde radiozenders in haarscherpe digitale kwaliteit. U kunt dit pakket uitbreiden met ESPN, zodat u op elk gewenst moment van uw favoriete voetbalclub kunt genieten.

Zijn de zenders beschikbaar in Full HD?

KPN is vorig jaar overgestapt op het DVB-T2-signaal. Dat betekent dat alle zenders in ons zenderaanbod beschikbaar zijn in Full HD-beeldkwaliteit.

Kan ik met Digitenne Zakelijk mijn eigen zenderpakket samenstellen?

Digitenne Zakelijk bestaat uit een vooraf samengesteld zenderpakket. Dit pakket kunt u uitbreiden met ESPN, zodat u op elk gewenst moment van uw favoriete voetbalclub kunt genieten.