Tv-kijken voor studenten

  • Super goedkoop tv-kijken
  • Geen coax-aansluiting nodig
  • Abonnementskosten te delen met huisgenoten

Tv-kijken op je studentenkamer

Woon jij op kamers en wil je flexibel en goedkoop tv-kijken? Look no further! Met Digitenne kijk je voor slechts €18,- per maand draadloos tv-kijken waar in huis je maar wilt. Zo houd je net weer wat meer over voor andere zaken, zoals een biertje in de kroeg of een grotere internetbundel! Of je nu een tv-abonnement zoekt voor op je kamer, in de keuken of eens een voetbalwedstrijd met je huisgenoten in de tuin wilt kijken: met Digitenne kan het allemaal.

Direct bestellen

Verlaag de kosten en deel je abonnement met je huisgenoten

Willen jij en je huisgenoten zo min mogelijk betalen? Sluit dan samen één abonnement af voor meerdere tv’s. Je kunt tot op drie tv’s Digitenne ontvangen in je woning. Voor elke extra ontvanger of insteekkaart (niet leverbaar) betaal je slechts €5,- per stuk. Do the math: zo betaal je met zijn tweeën als je beide een eigen tv hebt, maar 10,25 euro p.p. Ben je met zijn drietjes? Dan kost Digitenne je nog geen 8,50 euro per maand! Één tv met meerdere personen kan natuurlijk ook; dan kost een abonnement door het delen van de kosten bijna niks. Dat is pas goedkoop tv-kijken!

Zo werkt Digitenne

Tijdelijke kamer? Digitenne verhuist met je mee!

Heb je jouw studentenkamer voor een bepaalde periode? Dan is het wel zo fijn om een tv-abonnement te hebben die je gemakkelijk mee verhuist. Doordat Digitenne werkt met een tv-antenne die in de tv-ontvanger is geplaatst, heb je geen kabel meer nodig. Zo verhuis je jouw televisie gewoon mee wanneer je in een nieuwe (studentenhuis) komt te wonen. 

Kijk digitale televisie

3 tips om als student op te letten bij het afsluiten van een tv-abonnement

Wanneer je op kamers gaat wonen zijn er verschillende dingen waarmee je rekening moet houden bij het afsluiten van een tv-abonnement. Om ervoor te zorgen dat je straks met het beste abonnement tv kunt kijken, hebben wij hieronder 3 tips voor je op een rij gezet: 

 1. Controleer je aansluitmogelijkheden. 
 De meest voorkomende manier om tv te kijken is nog steeds via een kabelaansluiting. Toch heeft niet iedere studentenkamer tegenwoordig beschikking tot deze ‘traditionele’ kabelaansluiting. Kijk dus goed wat je aansluitmogelijkheden zijn voordat je een tv-abonnement afsluit! Lees meer over draadloos tv-kijken

 2. Is het abonnement flexibel? 
Veel tv-providers zijn gebonden aan een specifieke postcode. Daardoor is het niet altijd mogelijk om je abonnement mee te verhuizen. Dit kan leiden tot hoge en onnodige kosten. 

 3. Check of je de beste prijs te pakken hebt. 
Het aanbod aan tv pakketten is enorm! Prijzen kunnen dan heel erg verschillen tussen abonnementen. Ben jij op zoek naar een uitgebreid abonnement met veel extra zenders of juist een basic pakket? Probeer zoveel mogelijk prijzen te vergelijken om op de beste prijs uit te komen. Check ook onze concurrentievergelijker.

Geniet van de vrijheid van draadloos tv-kijken met de Digitenne tv-ontvanger

Full HD digitaal TV abonnement

Compact en overal aan te sluiten. Geen internet of coax kabel aansluiting nodig!

Direct bestellen
€18,- p/mnd

Veelgestelde vragen

Wat heb ik nodig om met Digitenne tv in mijn studentenkamer te kijken?

Heel weinig! Het enige wat jij nodig hebt is een een tv en je Digitenne pakket. Om je tv te laten werken heb je daarnaast alleen een stopcontact nodig. Zo kijk je binnen 5 minuten in tv, waar dan ook in Nederland.

Ik ga verhuizen, kan ik mijn Digitenne abonnement meenemen?

Digitenne werkt niet via de kabel maar via een antenne. Daardoor kan je in principe overal in Nederland tv-kijken, waar je dan ook woont. 100% zeker weten of je goed ontvangst hebt op je nieuwe adres? Doe dan even de postcodecheck.

Kan ik Digitenne op meerdere televisie’s aansluiten?

Je mag op één abonnement van Digitenne drie tv's aansluiten. Per tv heb je een digitale ontvanger nodig. De eerste krijg je gratis in bruikleen, de tweede en derde kun je huren voor maar €5,- per ontvanger per maand. Zo kunnen jij en je huisgenoten nog goedkoper tv-kijken!

Hoeveel goedkoper is Digitenne dan andere (kabel) televisie aanbieders?

Gewoon via de kabel tv-kijken via Ziggo of UPC kost je al snel €18,- per maand. Met Digitenne bespaar je elke maand flink op je tv-kosten! Al helemaal als je ervoor kiest om meerdere tv’s aan te sluiten met je huisgenoten.

Waar vind ik alle andere veelgestelde vragen over Digitenne?

We hebben een uitgebreide veelgestelde vragen pagina. Heb je nog geen antwoord op jouw vraag gevonden? Dan kun je de Servicepagina van Digitenne raadplegen of contact opnemen met de KPN Klantenservice: kpn.com/service

Hoe sluit ik een Digitenne pakket af?

Online Digitenne bestellen doe je makkelijk en snel. Heb je toch nog wat vragen of wil je Digitenne telefonisch afsluiten? Wij staan je graag te woord via onze Digitenne Bestellijn: 020-2105017.