Draadloos TV kijken op de camping

  • Digitenne is snel en gemakkelijk aan te sluiten op je camping televisie
  • Draadloos Full HD-TV op de camping dankzij DVB-T2
  • Al je favoriete zenders en sportwedstrijden live kijken
Sta jij elke zomer met je tent, camper of caravan op een Nederlandse camping? Met Digitenne hoef je jouw favoriete tv-programma's niet te missen en kijk je voortaan ook op de camping tv. Het enige dat je nodig hebt is stroom en wij regelen de rest. Check met onze postcodecheck of je ook bereik hebt op jouw favoriete Nederlandse camping!

Op elke camping televisie kijken met Digitenne

Hou jij van het oer-Hollandse buitenleven op de camping maar wil je je favoriete TV-programma’s niet missen? Dan is TV-kijken op de camping met Digitenne de ideale uitkomst voor jou! Met Digitenne kun je overal in Nederland digitale TV ontvangen op de camping in HD kwaliteit. Dat betekent dat je zelfs op vakantie geen enkele voetbalwedstrijd hoeft te missen! Volg de beste TV-programma’s en bekijk sportwedstrijden in topkwaliteit voor een vaste lage prijs. Klap die campingstoel dus maar uit en geniet!

Direct KPN Digitenne bestellen

Digitale camping TV

Geen zin in gedoe met lastige instructies en kabels? Geen zorgen! Met Digitenne kijk je binnen tien minuten draadloos naar digitale televisie op de camping. Wat heb je nodig? Zorg dat je een tv hebt die wordt voorzien van stroom, bijvoorbeeld via je camper, caravan of boot. Sluit vervolgens je Digitenne tv-ontvanger aan en je kunt tv-kijken. Het beste aan draadloze televisie? Je kunt met gemak je tv verplaatsen, bijvoorbeeld naar je tent óf gezellig naar de buren! 

Zo werkt Digitenne

Alle zenders bij de hand!

Heb je de tv geïnstalleerd op een mooi plekje? Tijd voor wat ontspanning! Met het zenderaanbod van Digitenne bekijk je de beste televisieprogramma’s. Kijk met het hele gezin gezellig naar een familiefilm op één van de 30 populairste tv-kanalen, of luister naar de 23 radiozenders in ons aanbod. Benieuwd naar het totale aanbod?
Bekijk het totale zenderaanbod

Mis niets van de Eredivisie op vakantie

Ook vanuit je campingstoel kun je deze zomer al je favoriete (Eredivisie) voetbalwedstrijden live blijven volgen! Naast de 30 populairste televisiezenders kun je bij Digitenne namelijk het uitbreidingspakket van ESPN afsluiten. Hiermee ontvang je de twee belangrijkste kanalen van ESPN zodat jij niets hoeft te missen.

Meer informatie over ESPN

Geniet van de vrijheid van draadloos tv-kijken
met de Digitenne tv-ontvanger

Tv-ontvanger

Compact en overal aan te sluiten. Geen internet of coax kabel aansluiting nodig!


Meer informatie


Scannen van de nieuwe tv-ontvanger

Bij ontvangst van je nieuwe tv-ontvanger moet je deze scannen. Hieronder kun je meer informatie vinden over het scannen van je nieuwe tv-ontvanger.

Meer informatie hier
€18,- p/mnd

Veelgestelde vragen

Kan ik de bijgeleverde antenne ook op de camping gebruiken?

In de Digitenne KPN-pakketten aangeschaft na 1 februari 2011 zit een antenne die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Deze is dus ook geschikt als camping antenne. Om te beoordelen of je buiten een beter signaal kunt oppikken, kun je deze binnenantenne tijdelijk buiten zetten en goed uitrichten (zie pijl aan onderzijde antenne). Als de antenne buiten een beter resultaat geeft, dan kun je een montageset voor buiten bestellen.

Wat is het zenderaanbod?

Het programma aanbod van Digitenne is ruim en divers. Je kunt voor een vaste lage prijs per maand ongelimiteerd van het aanbod genieten.

Kan ik Digitenne tv op de camping alswel thuis kijken?

Je kunt je Digitenne ontvanger gewoon meenemen naar de camping. Wil je zowel thuis als op de camping televisie kijken? Het is voor €5,- per ontvanger mogelijk om jouw Digitenne abonnement uit te breiden naar 2 of 3 tv's. Zo hoef je geen ontvangers te verplaatsen en kun je op verschillende tv’s tegelijkertijd programma’s bekijken. Erg handig!

Kan je met Digitenne sport kijken op de camping?

Wil je geen wedstrijd missen? Ook dan biedt Digitenne een uitkomst! Voor het vaste bedrag van €9,99,- per maand extra krijg je een ESPN pakket en kun je jouw team ook vanaf de camping in actie zien.

Kan ik met Digitenne overal in Nederland tv-kijken op de camping?

Omdat Digitenne werkt via het draadloze DVB-T signaal heb je in principe overal in Nederland ontvangst. Om zeker te weten of je op jouw vakantiebestemming zorgenloos tv op de camping kan kijken, doe dan vooraf even onze postcodecheck.

Wat heb ik nodig om tv op de camping te kijken met Digitenne?

Je hebt vrij weinig nodig. Tv-kijken op de camping is zo aangesloten met Digitenne! Je hebt alleen je Digitenne pakket met je ontvanger, een tv en een werkend stopcontact nodig!

Welke camping tv past bij mij?

Het is natuurlijk heerlijk als je 's avonds in de voortent nog wat tv kunt kijken. Met de juiste tv voor op de camping heb je goed beeld en staat ie nooit in de weg. Lees hier welke camping tv voor jou het meest geschikt is.