Tv-kijken op de camping met Digitenne

  • Kijk al je favoriete tv-programma's en sport live op de camping
  • Makkelijk installeren: zonder internet, kabel of schotel
  • Geschikt voor elke camper en caravan, in heel Nederland

Tv-kijken op de camping

Ga jij elke zomer op vakantie naar een Nederlandse camping? Dan wil je natuurlijk kunnen genieten van je favoriete tv-programma’s. Zo mis je geen seconde van je favoriete avondshow, wielerwedstrijden zoals de Tour de France en nog veel meer. Hoe kun jij het beste tv-kijken op de camping? Dat is mogelijk op meerdere manieren. Digitenne legt uit hoe jij het beste kunt genieten van tv op de camping. 

tv-kijken op de camping

Eenvoudig tv op de camping

Tv-kijken op de camping kan gemakkelijk met de TV-ontvanger of insteekkaart. Met de antenne kun je gemakkelijk overal in Nederland digitale TV ontvangen op de camping in HD kwaliteit. Het enige wat je nodig hebt, is een Digitenne abonnement en stroom. Er komen geen schotels of andere ingewikkelde benodigdheden bij kijken.

Benieuwd naar de andere mogelijkheden waarmee je TV kunt kijken op de camping? Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Zo werkt Digitenne
tv-kijken op de camping campers

Verbetering van netwerk op de camping

Met Digitenne is het mogelijk om televisie te kijken op plekken waar je geen internet of kabel voor handen hebt. Omdat het signaal in de ether verspreid wordt en recreatie vaak plaats vindt in de buitengebieden, hebben we in 2023 in Zuidwest-Friesland in de regio Tjerkgaast en in Zeeland in de regio Zoutelande het Digitenne-bereik geoptimaliseerd door een extra steunzender te plaatsen. Dit betekent dat in deze regio’s het signaal voor Digitenne sterk is verbeterd.

Zodra meer steunzenders volgen breiden we bovenstaande informatie verder uit.

Lees meer

Zo kijk je live sport op de camping

Natuurlijk wil je de Eredivisie of Champions League wedstrijden niet missen op vakantie. Daarom kun je met een Digitenne ESPN abonnement ook vanuit je kampeerstoel al je favoriete voetbalwedstrijden live volgen. 

Alle openbare sportevenementen zoals het EK, de Olympische Spelen en de Tour de France kijk je direct bij het basis abonnement van Digitenne.

Meer informatie over ESPN

De mogelijkheden om tv te kijken op de camping

Televisie kijken tijdens je kampeertrip is mogelijk op meerdere manieren:


  • Tv-kijken via de antenne

Met een antenne van Digitenne hoef je jouw favoriete tv-programma's niet te missen en kijk je voortaan ook tv op de camping. Met een Digitenne tv-ontvanger kijk je zonder schotel-tv in je camper of caravan. Bij ons betaal je alleen voor een tv-abonnement. Check met onze postcodecheck of je ook bereik hebt op jouw favoriete Nederlandse camping.


  • Tv-kijken via het internet

Heb je een stabiele internet verbinding? Dan is het mogelijk om via het internet bepaalde kanalen te streamen via een app (bijvoorbeeld KPN TV). Dit is eigenlijk alleen mogelijk wanneer er een goede wifi verbinding aanwezig is en je al een abonnement hebt. Ga je televisie op de camping streamen via je databundel, dan kan dat behoorlijk snel oplopen in dataverbruik.


  • Andere alternatieven

Er zijn ook nog andere mogelijkheden om tv te streamen. Zo kun je vooraf je favoriete series en films downloaden zodat je deze kunt kijken via je camping tv. Daarnaast kun je ook bij de camping navragen of er een coax tv-aansluiting aanwezig is waarmee je tv kunt kijken. De kans dat er voor elke standplaats een aansluiting aanwezig is, is echter klein. Bij sportevenementen wordt er op campings vaak een gemeenschappelijk scherm aangeboden.

Geniet van draadloze tv op de camping met de Digitenne tv-ontvanger

Full HD digitaal tv-abonnement

Compact en overal aan te sluiten. Geen internet of coax kabel aansluiting nodig!

Heb je al tv van KPN? Dan is Digitenne nog voordeliger. Je betaalt namelijk alleen 5,- per maand voor de huur van de insteekkaart of de tuner. Ga naar MijnKPN om je bestelling te plaatsen. Kom je er niet uit? Kom dan in contact met ons.
€18,- p/mnd

Veelgestelde vragen

Kan ik de bijgeleverde antenne ook op de camping gebruiken?

In de Digitenne KPN-pakketten aangeschaft na 1 februari 2011 zit een antenne die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Deze is dus ook geschikt als camping antenne. Om te beoordelen of je buiten een beter signaal kunt oppikken, kun je deze binnenantenne tijdelijk buiten zetten en goed uitrichten (zie pijl aan onderzijde antenne). Als de antenne buiten een beter resultaat geeft, dan kun je een montageset voor buiten bestellen.

Welke zenders kan ik kijken op de camping?

Het programma aanbod van Digitenne is ruim en divers. Je kunt voor een vaste lage prijs per maand ongelimiteerd van het aanbod genieten. Welke zenders je kunt kijken, lees je op deze pagina.

Kan ik zowel op de camping als thuis tv kijken?

Je kunt je Digitenne ontvanger gewoon meenemen naar de camping. Wil je zowel thuis als op de camping televisie kijken? Het is voor €5,- per ontvanger mogelijk om jouw Digitenne abonnement uit te breiden naar 2 of 3 tv's. Zo hoef je geen ontvangers te verplaatsen en kun je op verschillende tv’s tegelijkertijd programma’s bekijken. Erg handig!

Kun je met Digitenne sport kijken op de camping?

Wil je geen wedstrijd missen? Ook dan biedt Digitenne een uitkomst! Voor het vaste bedrag van €9,99,- per maand extra krijg je een ESPN pakket en kun je jouw team ook vanaf de camping in actie zien.

Kan ik met Digitenne overal in Nederland tv-kijken?

Omdat Digitenne werkt via het draadloze DVB-T signaal heb je in principe overal in Nederland ontvangst. Om zeker te weten of je op jouw vakantiebestemming zorgenloos tv op de camping kan kijken, doe dan vooraf even onze postcodecheck.

Wat heb ik nodig om tv op de camping te kijken?

Je hebt haast niets nodig. Binnen een paar stappen is je tv aangesloten op het Digitenne netwerk en kun je beginnen met kijken. Je hebt alleen je Digitenne pakket met je ontvanger, een tv en een werkend stopcontact nodig!

Welke camping tv past bij mij?

Het is natuurlijk heerlijk als je 's avonds in de voortent nog tv kunt kijken. Met de juiste tv voor op de camping heb je goed beeld en staat ie nooit in de weg. Lees hier welke camping tv voor jou het meest geschikt is.