TV-kijken op de camping

  • TV-kijken op elke camping in Nederland
  • Ook zonder kabel, schotel of internet
  • Kijk in een tent, camper of caravan

TV-kijken op een camping

Ga jij elke zomer op vakantie naar een Nederlandse camping? Dan wil je natuurlijk kunnen genieten van je favoriete tv-programma’s. Zo mis je geen seconde van je favoriete avondshow, de Tour de France en nog veel meer. Hoe kun je dit nu het beste kijken vanaf je camping spot? Dat is mogelijk op meerdere manieren. Digitenne legt uit hoe jij het best kunt genieten van tv op de camping. 

tv-kijken op de camping

TV-kijken in de caravan, je tent of camper

Tijdens een vakantie op de camping verblijf je in een tent, camper, caravan of andere accommodatie. Ook op deze plekken wil je natuurlijk ongestoord kunnen genieten van een camping tv. Om tv te kijken in je caravan of camper zijn bepaalde benodigdheden vereist. We kunnen ons voorstellen dat je namelijk het liefst tv op de camping kijk zonder gedoe met kabels of schotels.

tv-kijken op de camping campers

Op elke camping tv-kijken  

TV kijken op de camping kan gemakkelijk met de Digitenne camping antenne en TV-ontvanger of insteekkaart. Met de antenne kun je gemakkelijk overal in Nederland digitale TV ontvangen op de camping in HD kwaliteit. Het enige wat je nodig hebt is een Digitenne abonnement en stroom. Er komen geen schotels of andere ingewikkelde benodigdheden bij kijken.

Benieuwd naar de andere mogelijkheden waarmee je TV kunt kijken op de camping? Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Zo werkt Digitenne
ESPN op de camping logo

Voetbal en andere sporten kijken op de camping

Ook vanuit je campingstoel kun je deze zomer al je favoriete Eredivisie of Champions League voetbalwedstrijden live blijven volgen. Naast de 30 populairste televisiezenders kun je bij Digitenne namelijk het uitbreidingspakket van ESPN afsluiten.
Andere sportevenementen zoals het EK, de olympische spelen of de Tour de France kun je kijken met het basispakket.

Meer informatie over ESPN

De mogelijkheden voor een TV op de camping

Televisie kijken tijdens je kampeertrip is mogelijk op meerdere manieren:


  • Tv kijken via de antenne

Met een antenne van Digitenne hoef je jouw favoriete tv-programma's niet te missen en kijk je voortaan ook tv op de camping. Met een Digitenne TV-ontvanger kijk je zonder schotel TV in je camper of caravan. Bij ons betaal je alleen voor een tv abonnement. Check met onze postcodecheck of je ook bereik hebt op jouw favoriete Nederlandse camping.


  • Tv kijken via het internet

Heb je een stabiele internet verbinding? Dan is het mogelijk om via het internet bepaalde kanalen te streamen via een app (bijvoorbeeld iTV). Dit is eigenlijk enkel een mogelijk wanneer er een goede wifi verbinding aanwezig is en je al een abonnement hebt. Ga je televisie op de camping streamen via je databundel dan kan dat behoorlijk snel oplopen in kosten.


  • Andere alternatieven

Er zijn ook nog andere mogelijkheden om TV te streamen. Zo kun je van tevoren je favoriete series en films downloaden zodat je deze kunt kijken via je camping TV. Daarnaast kun je ook bij de camping navragen of er een coax tv aansluiting aanwezig is waarmee TV kunt kijken. De kans dat er voor elke standplaats een aansluiting aanwezig is, is echter klein. Bij sportevenementen wordt er op campings vaak een gemeenschappelijk scherm aangeboden.

Geniet van draadloze tv op de camping met de Digitenne tv-ontvanger

Full HD digitaal TV abonnement

Compact en overal aan te sluiten. Geen internet of coax kabel aansluiting nodig!

Direct bestellen
€18,- p/mnd

Veelgestelde vragen

Kan ik de bijgeleverde antenne ook op de camping gebruiken?

In de Digitenne KPN-pakketten aangeschaft na 1 februari 2011 zit een antenne die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Deze is dus ook geschikt als camping antenne. Om te beoordelen of je buiten een beter signaal kunt oppikken, kun je deze binnenantenne tijdelijk buiten zetten en goed uitrichten (zie pijl aan onderzijde antenne). Als de antenne buiten een beter resultaat geeft, dan kun je een montageset voor buiten bestellen.

Wat is het zenderaanbod?

Het programma aanbod van Digitenne is ruim en divers. Je kunt voor een vaste lage prijs per maand ongelimiteerd van het aanbod genieten.

Kan ik Digitenne tv op de camping alswel thuis kijken?

Je kunt je Digitenne ontvanger gewoon meenemen naar de camping. Wil je zowel thuis als op de camping televisie kijken? Het is voor €5,- per ontvanger mogelijk om jouw Digitenne abonnement uit te breiden naar 2 of 3 tv's. Zo hoef je geen ontvangers te verplaatsen en kun je op verschillende tv’s tegelijkertijd programma’s bekijken. Erg handig!

Kan je met Digitenne sport kijken op de camping?

Wil je geen wedstrijd missen? Ook dan biedt Digitenne een uitkomst! Voor het vaste bedrag van €9,99,- per maand extra krijg je een ESPN pakket en kun je jouw team ook vanaf de camping in actie zien.

Kan ik met Digitenne overal in Nederland TV kijken op de camping?

Omdat Digitenne werkt via het draadloze DVB-T signaal heb je in principe overal in Nederland ontvangst. Om zeker te weten of je op jouw vakantiebestemming zorgenloos TV op de camping kan kijken, doe dan vooraf even onze postcodecheck.

Wat heb ik nodig om TV op de camping te kijken met Digitenne?

Je hebt vrij weinig nodig. TV kijken op de camping is zo aangesloten met Digitenne! Je hebt alleen je Digitenne pakket met je ontvanger, een tv en een werkend stopcontact nodig!

Welke camping TV past bij mij?

Het is natuurlijk heerlijk als je 's avonds in de voortent nog wat TV kunt kijken. Met de juiste TV voor op de camping heb je goed beeld en staat ie nooit in de weg. Lees hier welke camping TV voor jou het meest geschikt is.