Tv-abonnement van Digitenne

  • Alleen een tv-abonnement
  • Snel en eenvoudig zelf aansluiten
  • Overal in Nederland tv-kijken

Digitenne abonnement voor tv

Wil jij genieten van een goedkoop tv-abonnement, met 30 zenders én full-HD beeldkwaliteit? Check dan het aanbod van het Digitenne abonnement! Met Digitenne profiteer je namelijk van het goedkoopste televisie abonnement voor digitale tv. Je kijkt gemakkelijk op meerdere tv’s en hebt geen internet, kabel of schotel nodig. Lees hieronder meer over de plekken waar je allemaal tv kunt kijken met Digitenne. 


Overal tv-kijken

De beste zenders binnen je tv-abonnement

De 30 populairste tv-zenders van Nederland vallen standaard onder het aanbod van Digitenne. Zo kan je al je favoriete programma’s en tv-shows bekijken. Kan je niet genoeg krijgen van sport? Voeg dan ESPN voor slechts 9,99 p/m hier aan toe, zolang als je zelf wilt. Check hieronder het zenderoverzicht van Digitenne. 

Meer over de zenders van Digitenne

Alleen een tv-abonnement

Wil jij alleen een los tv-abonnement? Dan is Digitenne zeker wat voor jou. Je sluit namelijk alleen een televisie abonnement af en je hoeft dus geen internet of telefoon abonnement af te sluiten. Je betaalt hierdoor niet voor dingen waar je niet op zit te wachten. Bij Digitenne van KPN betaal je alleen voor wat je krijgt.

Een goedkoop tv-abonnement

Zoek je het goedkoopste tv-abonnement voor draadloos tv-kijken? Dan ben je bij Digitenne aan het juiste adres. Voor slechts €18,- per maand, kijk jij live, digitale tv. Digitenne beschikt hiermee over één van de goedkoopste tv-abonnementen. Vind hieronder meer informatie over goedkoop tv-kijken.


Alles over goedkoop tv-kijken

Bestel je Digitale tv-ontvanger nu

Full HD digitaal tv-abonnement

Compact en overal aan te sluiten. Geen internet of coax kabel aansluiting nodig!

Heb je al tv van KPN? Dan is Digitenne nog voordeliger. Je betaalt namelijk alleen 5,- per maand voor de huur van de insteekkaart of de tuner. Ga naar MijnKPN om je bestelling te plaatsen. Kom je er niet uit? Kom dan in contact met ons.
€18,- p/mnd