Met Digitenne geniet je van live televisie zonder schotel, kabel of internetverbinding. Kijk door heel Nederland draadloos tv voor de laagste prijs. Benieuwd naar het ontvangstgebied van Digitenne? Check dan gemakkelijk de dekking van het Digitenne bereik met onze postcode check. Zo zie je direct of je Digitenne kunt ontvangen bij jou thuis, op de camping of zelfs op de boot!

Het bereik van Digitenne

Het draadloze signaal van Digitenne wordt via de zendmasten van KPN verzonden. Hierdoor heeft Digitenne hetzelfde bereik als KPN. Overal door Nederland kun jij door middel van Digitenne tv-kijken. Jouw Digitenne antenne vangt dit signaal op en zet deze vervolgens om naar digitale Full HD-tv.

Hoe werkt Digitenne?

Wil je buiten Nederland tv-kijken?

In het buitenland heb je helaas geen Digitenne bereik en kun je geen Nederlandse televisiezenders ontvangen. Wel kun je met de Digitenne ontvanger naar buitenlandse Free-To-Air zenders kijken. Het aanbod verschilt per land en bestaat meestal uit de lokale publieke omroepen. In de grensgebieden met België en Duitsland ontvang je wellicht nog wel het Nederlandse Digitenne-signaal.

Verbetering van ons Digitenne netwerk

Goed om te weten; in 2023 hebben we in Zuidwest-Friesland in de regio Tjerkgaast en in Zeeland in de regio Zoutelande het Digitenne-bereik geoptimaliseerd door een extra steunzender te plaatsen. Dit betekent dat in deze regio’s het signaal voor Digitenne sterk is verbeterd. Zo blijven we investeren in het netwerk van Nederland.

Zodra meer steunzenders volgen breiden we bovenstaande informatie verder uit.

Meer weten over Digitenne?

Heb je nog vragen over het tv-signaal en je ontvangst? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Ga jij naar de camping deze zomer en wil je weten of je daar ook Digitenne bereik hebt? Doe dan nu de Digitenne postcode check. Benieuwd naar ons tv-aanbod? Bekijk het uitgebreide aanbod in het zenderoverzicht. Heb je al TV van ons? Dan is Digitenne nog voordeliger. Je betaalt namelijk alleen 5,- per maand voor de huur van de insteekkaart of de tuner. Ga naar MijnKPN op de Digitenne te bestellen. 


Bestel direct Digitenne Meer informatie