Digitenne op meerdere TV's

  • Overal draadloos tv-kijken tot op drie tv’s
  • Goedkoper dan kabel tv
  • Gemakkelijk & snel aan te sluiten


Geen gedoe: alle populaire tv-zenders inclusief in Full HD-beeldkwaliteit

Wil je een tweede tv aansluiten en geen kabel naar boven doortrekken? KPN Digitenne is ook dan dé ideale oplossing om meerdere tv's aan te sluiten, bijvoorbeeld voor jouw tv op de slaapkamer. Met de Digitenne ontvanger of insteekkaart (niet leverbaar) kijk je al binnen 10 minuten tv! En dat voor een vaste lage prijs.

Bestel nu

Digitenne voor jouw tv in de slaapkamer

Wil jij een insteekkaart (niet leverbaar) voor de tv in de woonkamer en een basis tv-ontvanger voor de tv in de slaapkamer? Geen probleem. Je kunt zelf kiezen welke ontvanger je aan welke tv wilt koppelen en kunt ze combineren in 1 Digitenne abonnement.

Kijk welke ontvanger bij jou past

Extra: Fox Sports op alle ontvangers

Doe jij niks liever dan 'savonds op de bank al je favoriete sportwedstrijden kijken? Ga dan voor het additionele FOX Sports abonnement van Digitenne! Voor slechts €9,99 per maand kun je onbeperkt sport kijken op de twee verschillende kanalen van FOX Sports. Op de momenten dat er geen sport live is wordt je Cartoon Network en AT5 aangeboden.

Bekijk het uitbreidingspakket

Geniet van de vrijheid van draadloos tv-kijken
met de Digitenne tv-ontvanger

Tv-ontvanger

Compact en overal aan te sluiten. Geen coax kabel en aansluiting nodig!


Meer informatie


Scannen van de nieuwe tv-ontvanger

Bij ontvangst van je nieuwe tv-ontvanger moet je deze scannen. Hieronder kun je meer informatie vinden over het scannen van je nieuwe tv-ontvanger.

Meer informatie hier
€18,- p/mnd

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik extra ontvangers?

Als je extra ontvangers wilt bestellen om op meerdere tv's Digitenne te kijken dan kan dat via de KPN website.

Wat is het zenderaanbod?

Het programma aanbod van Digitenne is ruim en divers. Je kunt voor een vaste lage prijs per maand ongelimiteerd van het aanbod genieten, het zenderaanbod kun je hier checken

Hoe kijk ik Fox Sports?

Geen wedstrijd willen missen? Ook dan biedt Digitenne een uitkomst! Voor het vaste bedrag van €9,99 euro per maand extra krijg je een Fox Sports pakket en kun je jouw team ook vanaf de camping in actie zien.

Ik ga op vakantie, kan ik op verschillende plaatsen tegelijk Digitenne kijken?

Jazeker! Je kunt je ontvanger meenemen op vakantie in Nederland. Zijn er thuisblijvers? Dan kun je een tweede of zelfs derde Digitenne ontvanger huren voor €5,- per extra ontvanger, per maand.