Meerdere tv’s met Digitenne?

  • Tv-kijken op wel drie televisies in huis
  • Doortrekken van de coax-kabel is niet meer nodig
  • Jouw favoriete tv-programma’s volgen
Wil je graag televisie kunnen kijken waar en wanneer je dat wilt, zonder rekening te hoeven houden met de overige bewoners in huis? Een tweede (of zelfs derde) tv aansluiten was nog nooit zo makkelijk. Hoe jij voortaan rustig jouw favoriete tv-programma’s en sportwedstrijden bekijkt vanaf de bank, vanuit je bed of in bad, lees je hieronder!  


Nederland meerdere tv's kijken

Hoe kun je meerdere tv’s met digitenne aansluiten?

Heb je meerdere tv’s in huis waarop je televisie wilt kunnen kijken? Dan zijn er verschillende opties die jou daarbij kunnen helpen. Digitenne is een van deze opties en kun je aansluiten op meerdere tv’s.

Lees meer over hoe Digitenne werkt
meerdere tv's kijken afbeelding

Tweede tv aansluiten zonder kabel

Wil jij een insteekkaart voor de tv in de woonkamer en een basis tv-ontvanger voor de tv in de slaapkamer? Geen probleem. Je kunt zelf kiezen welke ontvanger je aan welke tv wilt koppelen en ze combineren in één Digitenne abonnement. Door ook Digitenne voor je tweede tv te kiezen, hoef jij geen kabels te trekken door je hele huis. 

Bestel nu
espn logo

Kijk voetbal vanaf een tweede tv met Digitenne!

Doe jij niks liever dan 's avonds op de bank al je favoriete sportwedstrijden kijken? Ga dan voor het ESPN abonnement van Digitenne! Voor slechts €9,99 per maand kun je onbeperkt sport kijken op de twee verschillende kanalen van ESPN. Het EK en de Olympische spelen kun je gewoon kijken met het basispakket inclusief ESPN 1. 

Breid uit met ESPN

Geniet van de vrijheid van draadloos tv-kijken met de Digitenne tv-ontvanger

Full HD digitaal tv-abonnement

Compact en overal aan te sluiten. Geen internet of coax kabel aansluiting nodig!

Heb je al tv van KPN? Dan is Digitenne nog voordeliger. Je betaalt namelijk alleen 5,- per maand voor de huur van de insteekkaart of de tuner. Ga naar MijnKPN om je bestelling te plaatsen. Kom je er niet uit? Kom dan in contact met ons.
€18,- p/mnd

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik extra ontvangers?

Wil je extra ontvangers bestellen om op meerdere tv’s Digitenne te kijken? Bestel deze eenvoudig in MijnKpn.


Wat is het zenderaanbod?

Het programma aanbod van Digitenne is ruim en divers. Je kunt voor een vaste lage prijs per maand ongelimiteerd van het aanbod genieten, het zenderaanbod kun je hier checken

Hoe kijk ik ESPN?

Geen wedstrijd willen missen? Ook dan biedt Digitenne een uitkomst! Voor het vaste bedrag van €9,99 euro per maand extra krijg je een ESPN pakket en kun je jouw team ook vanaf de camping in actie zien.

Ik ga verhuizen, kan ik mijn Digitenne abonnement meenemen?

Digitenne werkt niet via de kabel maar via een antenne. Daardoor kan je in principe overal in Nederland tv-kijken, waar je ook woont. 100% zeker weten of je goed ontvangst hebt op je nieuwe adres? Doe dan de postcodecheck.