De onderdelen van Digitenne

    Tv kijken met Digitenne doe je met behulp van de volgende onderdelen:

  • Een draadloze ontvanger
  • Een antenne
  • Een afstandsbediening

De onderdelen van het Digitenne abonnement

Met het tv-abonnement van Digitenne geniet je van digitale tv, zonder gebruik te maken van internet, een kabel of een schotel. Je hebt alleen een draadloze ontvanger (ook wel bekend als een decoder), een antenne en een afstandsbediening. Je vind alle onderdelen uit het KPN Digitenne pakket hieronder. Voor meer informatie kun je klikken op de buttons.
digitenne kastje ontvanger

De draadloze ontvanger

Dankzij de draadloze ontvanger (ook wel decoder genoemd), kijk jij overal binnen- en buitenshuis tv. De ontvanger is een kastje dat het tv-signaal ontvangt en omzet naar full-HD beelden. Zo’n kastje is een onmisbaar onderdeel van het Digitenne abonnement. Daarom krijg je deze standaard bij het abonnement. Wil je een extra kastje voor een tweede of derde tv? Dan kun je deze bestellen via KPN Digitenne.


Meer informatie over de draadloze TV ontvanger
digitenne antenne

De antenne

Bij elk Digitenne abonnement leveren we een kleine binnenantenne mee. Deze pikt de signalen van de KPN zendmasten op en stuurt ze door naar de ontvanger. Op die manier ontvang jij overal in Nederland de 30 zenders van Digitenne. Wil je het ontvangst van je antenne vergroten of het bereik verbeteren? Dan kun je de Digitenne montageset voor buiten bestellen als aanvulling op de kleine antenne.

Meer informatie over de antenne
tv onderdelen afstandsbediening

De afstandsbediening

De afstandsbediening is ook een van de onderdelen die we standaard met een decoder meeleveren. Heb je een nieuwe of extra afstandsbediening nodig? Dan kun je deze gemakkelijk bestellen via de KPN webshop. 

Meer informatie over de afstandsbediening

Bestel je Digitale TV ontvanger nu

Full HD digitaal TV abonnement

Compact en overal aan te sluiten. Geen internet of coax kabel aansluiting nodig!

Direct bestellen
€18,- p/mnd