Alles over de Digitenne onderdelen

    Tv-kijken met Digitenne doe je met behulp van de volgende onderdelen:

  • Een draadloze ontvanger
  • Een antenne
  • Een afstandsbediening

De onderdelen van het Digitenne abonnement

Met het tv-abonnement van Digitenne geniet je van digitale tv, zonder gebruik te maken van internet, een kabel of een schotel. De KPN Digitenne onderdelen die je ontvangt zijn: een draadloze ontvanger (ook wel bekend als een decoder), een antenne en een afstandsbediening. Je vindt alle onderdelen uit het KPN Digitenne pakket hieronder. Voor meer informatie kun je klikken op de buttons.

digitenne kastje ontvanger

De draadloze ontvanger

De tv-ontvanger is één van de KPN Digitenne onderdelen die je ontvangt bij aanschaf. Dankzij de ontvanger (ook wel tuner of decoder genoemd), kijk jij overal binnen- en buitenshuis tv. De ontvanger is een kastje dat het tv-signaal ontvangt en omzet naar full-HD beelden. Zo’n kastje is een onmisbaar onderdeel van het Digitenne abonnement. Daarom krijg je deze standaard bij het abonnement. Wil je extra Digitenne onderdelen, zoals kastje voor een tweede of derde tv? Dan kun je deze bestellen via onze KPN Digitenne shop.


Meer informatie over de draadloze TV ontvanger
digitenne antenne

De antenne

Bij elk Digitenne abonnement leveren we een kleine binnenantenne mee. Deze pikt de signalen van de KPN zendmasten op en stuurt ze door naar de ontvanger. Op die manier ontvang jij overal in Nederland de 30 zenders van Digitenne. Wil je het ontvangst van je antenne vergroten of het bereik verbeteren? Dan kun je de Digitenne montageset voor buiten bestellen als aanvulling op de kleine antenne.

Meer informatie over de antenne
tv onderdelen afstandsbediening

Bestel je Digitale tv-ontvanger nu

Full HD digitaal tv-abonnement

Compact en overal aan te sluiten. Geen internet of coax kabel aansluiting nodig!

Heb je al tv van KPN? Dan is Digitenne nog voordeliger. Je betaalt namelijk alleen 5,- per maand voor de huur van de insteekkaart of de tuner. Ga naar MijnKPN om je bestelling te plaatsen. Kom je er niet uit? Kom dan in contact met ons.
€18,- p/mnd