€5,- p/mnd

Digitenne activeren voor KPN TV klanten van KPN

  • Met Digitenne kijk je ook tv zonder internet, kabel of schotel
  • Tv-kijken waar en wanneer je wil

Heb je al tv van KPN? Dan krijg je jouw Digitenne abonnement er gratis bij. Je betaalt alleen de huur van slechts €5,- per maand voor de tv-ontvanger van Digitenne. Direct Digitenne bestellen en activeren? Lees dan verder.


Digitenne en Interactieve tv combineren bij KPN abonnement?

Hoe activeer je Digitenne als je al iTV-klant bent bij KPN? Heel eenvoudig. Volg onderstaande stappen:


1. Log in op MijnKPN met je KPN-ID.

Heb je geen KPN-ID of wil je weten wat dit is, bekijk dan onze KPN-ID pagina Ben je de gebruikersnaam of wachtwoord van KPN-ID vergeten? Reset dan je wachtwoord of maak een nieuwe gebruikersnaam aan.

2. Klik in in de menubalk op 'Producten'.

3. Klik op 'Thuis' en vervolgens op 'Extra opties wijzigen of toevoegen'.

4. Klik op 'Televisie' en scroll naar 'tv-ontvangers' om te zien hoeveel (Digitenne-)ontvangers er op je adres mogelijk zijn. 

5. Kies het gewenste aantal tv-ontvangers. Je betaalt maandelijks €5,- huur per tv-ontvanger die je aan je winkelmandje toevoegt. Klik vervolgens op 'Bestellen'.Naar MijnKPN


Ontvang je bestaande ESPN abonnement via Digitenne 

Heb je een lopend ESPN zenderpakket bij KPN, dan kun je de ESPN 2 en 3 ontvangen via Digitenne. Wat moet je daarvoor doen? Zorg dat je Interactieve tv met het Digitenne abonnement op hetzelfde klantnummer staan. Is dit nog niet zo? Neem dan contact met ons op. Dan regelen we het voor je! Met ESPN mis je nooit meer iets van de Eredivisie. Thuis of op je vakantieadres

Let op: Je kunt met Digitenne alleen ESPN 2 & 3 ontvangen. ESPN 4 is niet beschikbaar bij Digitenne van KPN.

Verbetering van netwerk op de camping

Met Digitenne is het mogelijk om televisie te kijken op plekken waar je geen internet of kabel voor handen hebt. Omdat het signaal in de ether verspreid wordt en recreatie vaak plaats vindt in de buitengebieden, hebben we in 2023 in Zuidwest-Friesland in de regio Tjerkgaast en in Zeeland in de regio Zoutelande het Digitenne-bereik geoptimaliseerd door een extra steunzender te plaatsen. Dit betekent dat in deze regio’s het signaal voor Digitenne sterk is verbeterd.

Zodra meer steunzenders volgen breiden we bovenstaande informatie verder uit.


Lees meer