Digitaal tv-kijken met de digitale ontvanger

  • Haarscherpe beeld- en geluidskwaliteit
  • 30+ beschikbare zenders
  • Storingsvrij kijken

Ben jij dol op het kijken van series, films en andere tv-programma’s? Dan is de term digitale tv bij jou vast niet onbekend! Digitale televisie, officieel ‘Digital Video Broadcasting’ maakt het mogelijk televisie te kijken met haarscherpe beeldkwaliteit. Dit is de opvolger van het ouderwetse analoog tv-kijken en de verschillen zijn enorm. Bij digitale tv wordt het signaal op een efficiëntere manier verstuurd, waardoor je veel scherper beeld en geluid hebt. Daarnaast heeft deze vorm van televisie kijken nog veel meer voordelen, maar daar vertellen we je hieronder meer over!

Meer informatie


Hoe werkt de digitale tv van Digitenne?

Dat is heel eenvoudig! Wij sturen een digitaal televisiesignaal via de lucht naar je Digitenne set. Dit signaal wordt automatisch omgezet (gedecodeerd) naar zenders, beelden en geluid. Als je kiest voor digitale tv van Digitenne, krijg je van ons een tuner als digitale ontvanger of als alternatief een insteekkaart (CI+ 1.4 module).

Lees meer over het uitzenden van digitale tv


Wat zijn de voordelen van digitaal tv-kijken?

Digitaal tv-kijken brengt veel voordelen met zich mee ten opzichte van analoog tv-kijken. Benieuwd wat de voordelen zijn? Lees dan gauw verder, wij zetten ze voor je op een rijtje:

  • Betere beeld- en geluidskwaliteit (HD-TV)
  • Minder verstoringen (geen ruis op de lijn)
  • Meer (radio)zenders beschikbaar
  • Je hebt alleen een tv en een stopcontact nodig
digitale tv-kijken afbeelding

Digitenne abonnement afsluiten

Sluit direct je digitale tv-abonnement af bij Digitenne en geniet binnen no-time van hoge kwaliteit digitale televisie. Bovendien heb je een uitgebreid zenderpakket. Inclusief ESPN 1. 


Bekijk het zenderaanbod