In Zondag met Lubach spreekt komiek Arjen Lubach het nieuws van de week door. Dit satirische televisieprogramma is dan ook al jaren één van de favoriete televisieprogramma’s op de zondagavond! Inmiddels staat het 10e seizoen voor de deur. Om alvast in de stemming te komen vertellen we je meer over het nieuwe seizoen én blikken we terug op de drie beste Zondag met Lubach-fragmenten.

Zondag met Lubach seizoen 10

In september 2019 staat er een nieuw seizoen van Zondag met Lubach op de planning. Anders dan voorgaande jaren is er dit jaar maar één seizoen in plaats van twee. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten; de aftrap van Zondag Met Lubach seizoen 10 is op zondag 20 september (NPO3). Om 21:45 uur kan Nederland weer genieten van zijn grappen en bijdehante opmerkingen. Wat kunnen we tijdens het 10e seizoen zoal verwachten? Lubach deelt in de eerste aflevering zijn visie over de troonrede en vertelt meer over de Farao.

Kijk het nieuwe seizoen van Zondag met Lubach met Digitenne!

Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Wil jij Zondag met Lubach live bijwonen? De opnames van dit programma vinden plaats in Theater de Bellevue in Amsterdam. Via de website van Zondag met Lubach kun je de opnamedagen bekijken en tickets bestellen*.

Let op: je kunt nu nog geen tickets bestellen voor het 10e seizoen, dus houd de website goed in de gaten.

Zondag met Lubach: de drie leukste momenten!

Van Kamergotchi’s tot de Belastingdienst, bij Zondag met Lubach komen er allerlei onderwerpen langs. Toch zijn er drie fragmenten die er, voor ons, uit springen! Bekijk ze hieronder en lach mee.Bron: vpro zondag met lubach

    3. Westeros The Series

In 2017 ging Zondag met Lubach nóg een keer viral. Dit keer door in te haken op Game of Thrones, een van de best bekeken series ooit. Een spannende trailer wekte de suggestie dat Game of Thrones een spin-off kreeg: “Westeros The Series’’. Maar het is uiteindelijk Arjen Lubach die als personage in de trailer verschijnt. Met de zin: “Ik denk dat ik in de verkeerde serie zit”, kondigt hij het nieuwe, zevende, seizoen van Zondag met Lubach aan. Het fragment zorgde zowel voor teleurgestelde als hele blije reacties. We zijn benieuwd of Zondag met Lubach nog een keer viral gaat in seizoen 10, jij ook?

Bron: vpro zondag met lubach

    2. Campagnekrakers

Politiek is niet het meest sexy onderwerp, maar Zondag met Lubach laat zien dat het ook anders kan. In het 6e seizoen kwamen de ‘Campagnekrakers’ uit, als parodie op verschillende carnavalskrakers. Volgens Lubach zouden sommige lijsttrekkers liever carnaval vieren waardoor het RTL-debat rond de verkiezingen van 2017 werd geschrapt. Om toch de visie van verschillende partijen over te brengen én om de teleurgestelde kijkers tegemoet te komen bracht RTL de CD ‘Campagnekrakers’ uit. Van Thierry Baudet tot Marianne Thieme; alle lijsttrekkers komen met een carnavalskraker voorbij. Je gaat gegarandeerd meezingen!
Bron: vpro zondag met lubach

    1. America First - The Netherlands second

Grappig filmpje? Check. Viral gaan? Check. Veel fans beschouwen ‘America First - The Netherlands second’ als één van de beste Zondag met Lubach-momenten. In dit fragment gaat Lubach in op de uitspraken van de Amerikaanse president Donald Trump. Lubach vertelt vol trots over al het moois dat ons kikkerlandje te bieden heeft. Maar omdat Amerika ‘first’ is, wordt ‘The Netherlands’ natuurlijk ‘second’. Uiteraard gaat dit gepaard met satire en een persiflage van Trump in de voice-over. Met dit fragment scoorde Lubach niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Zo schreef onder andere de New York Times een artikel over ‘The Netherlands second’ en verschenen er in Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Denemarken soortgelijke video’s. Daarom verdient dit Zondag met Lubach fragment de eerste plek in de hoogtepunten!

Helaas moeten we nog even wachten tot 20 september. Maar geen zorgen: in de tussentijd zijn er voldoende nieuwe series en tv-programma's om je te vermaken. Wil je weten welke programma’s, films en of series er vanavond op televisie zijn? In onze tv-gids vind je een overzicht. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij fan bent van Zondag met Lubach, maar dat je huisgenoten of familie liever iets anders kijken. Gelukkig hoef je met Digitenne nooit te vechten om de afstandsbediening. Met de draadloze ontvanger kijk je namelijk overal in huis én in Nederland naar de beste zenders op meerdere tv's tegelijk. We wensen je veel kijkplezier!

Bestel direct Digitenne