Alles over het nieuwe seizoen Wie is de Mol 2020

Het is bijna nieuwjaar! Dit betekent dat het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? weer van start gaat. Ook dit jaar kun je het avontuurlijke spelprogramma trouw volgen met Digitenne. Het wordt alweer het twintigste seizoen, dus zouden we een extraatje kunnen verwachten? Lees hier alles wat je wil weten over Wie is de Mol? 2020.

Wanneer begint Wie is de Mol 2020?

We moeten nog heel even wachten, want Wie is de Mol? begint op 11 januari 2020. Vanaf dan kan het verzamelen van alle hints beginnen. Het programma is iedere zaterdagavond om 20:30 uur op NPO1 te zien. Nog even geduld dus, maar voor de echte molloten onder ons kunnen we wel vertellen welke deelnemers je alvast in je molboekje kunt noteren. Wie is de Mol draait om details spotten en goed opletten. Met Digitenne kijk je met HD beeldkwaliteit: extra scherp, waardoor je geen enkele hint mist!

Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Wie is de Mol: de kandidaten

De mol van 2019: Merel Westrik. Zij wist het record van de laagste pot ooit neer te zetten. Sarah Chronis had haar door en won de finale. Ook in het twintigste seizoen van Wie is de Mol? zijn er weer tien deelnemers die de uitdaging aangaan om de mol te ontmaskeren. Dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol 2020:

  • Claes Iversen
  • Miljuschka Witzenhausen
  • Buddy Vedder
  • Johan Goossens
  • Jaike Belfor
  • Rob Dekay
  • Leonie ter Braak
  • Nathan Rutjes
  • Anita Witzier
  • Tina de Bruin
wie is de mol 2020

De locatie van WIDM 2020

De geruchtenmolen draaide al enige tijd, want presentator Rik deelde een selfie met een bijzonder uitzicht. De echte molloten begonnen dan ook direct te speculeren en onder andere Nieuw-Zeeland en Mexico werden als mogelijke landen genoemd. Maar niets is minder waar, want op 26 november maakte regisseur en creatief directeur Rick McCullough het dan eindelijk bekend: de locatie van Wie is de Mol? 2020 is dit jaar China!

Over het programma WIDM

Het spannende spelprogramma wordt uitgezonden door de AVROTROS op NPO1 en wordt gepresenteerd door Rik van de Westelaken. Tijdens deze opdrachten spelen zij voor geld en jokers. Maar dat is natuurlijk niet alles, want ze moeten hun ogen en oren openhouden zodat de mol geen schijn van kans maakt. De mol moet namelijk de opdrachten saboteren. Het doel van de mol? Een zo laag mogelijk geldbedrag in de pot. Het doel van de deelnemers? De mol ontmaskeren. Aan het einde van iedere aflevering moeten alle kandidaten een test invullen. Er wordt een aantal vragen over de opdrachten en molacties gesteld. Degene die de test het slechtst maakt, heeft de verkeerde mol in zijn vizier en moet het spel verlaten.