TV op de camping: welke camping TV past bij mij?

Na een mooie dag fietsen, zwemmen of op het strand vertoeven, is het heerlijk om neer te ploffen voor de camping tv in de voortent. Dat is wat je wil! Je blijft op de hoogte van het laatste nieuws of kunt genieten van je favoriete programma’s. Ga je in Nederland op vakantie? Dan is een draadloos Digitenne abonnement misschien iets voor jou! Bekijk de mogelijkheden van KPN Digitenne op de camping. Wil jij weten welke campings populair zijn? Bekijk de Digitenne camping top 50 2022.

Als je gaat kamperen wil je de ruimte in de camper of caravan natuurlijk zo praktisch mogelijk indelen. Welke camping tv het meest geschikt is voor jouw bezoek aan de camping leggen we hieronder uit. Er zijn verschillende soorten camping tv’s met elk eigen voordelen.

Kleine tv met voet

Een kleine tv met voet kun je eenvoudig in de caravan neerzetten en hoef je niet te bevestigen. Handig! Je moet tenslotte elke keer weer netjes alles inpakken voor vertrek. Kleine tv’s zijn in verschillende formaten beschikbaar. De kleinste televisies heb je vanaf 19, 20 of 22 inch. Meer keuze in merken en soorten heb je met formaten vanaf 24 inch. Als je een kleine tv met verstelbare voet koopt, dan kun je gemakkelijk vanaf elke gewenste hoek tv kijken.

Tv met ingebouwde media- of dvd speler

Heb je zin om op de camping films of series te kijken? Zorg er dan voor dat jouw camping tv een ingebouwde media- of dvd speler heeft. Zo hoef je geen losse apparatuur mee te nemen en bespaar je weer ruimte. Win-win situatie, toch?!

Platte tv met bevestigingsbeugel

Als je de ruimte hebt in jouw caravan of camper, dan is het wellicht interessant om jouw tv vast te maken door middel van een bevestigingsbeugel. Je kunt de tv in iedere gewenste stand draaien, maar bovendien ook heel gemakkelijk wegklappen zodat hij nooit in de weg hangt.

Beamer

Als je écht wil uitpakken of een extravagante glamping gast bent, dan is er voor jou: de beamer! Indrukwekkend en handig als tv op de camping! Een beamerscherm en beamer kun je namelijk heel klein en compact opruimen, terwijl je jouw favoriete programma’s wel op een groot scherm kunt kijken. Heb je geen beamerscherm? Of geen groot budget? Een wit laken functioneert ook prima als beeldscherm waar je de programma’s op kunt projecteren. Een eenvoudige oplossing om tv te kijken met beamer!

Camping tv in Nederland

Zoals je hebt gelezen zijn er verschillende soorten camping tv’s zodat je heerlijk tv kunt kijken op de camping in Nederland. Let wel op: Je hebt een schotel nodig om een tv-signaal te ontvangen in het buitenland. Voor alle Hollandse vakantiegangers is er Digitenne van KPN: digitaal & draadloos tv-kijken overal en wanneer je maar wilt. Met Digitenne heb je geen schotel nodig, omdat je televisie kijkt via de compacte kleine Digitenne antenne.

Ben je benieuwd of een Digitenne abonnement iets voor jou is?

Lees hier hoe Digitenne werkt
Wil je een Digitenne abonnement bestellen voor bij je tv op de camping?

Bestel direct Digitenne

Kijk Full HD-TV op de camping

Goed nieuws! Vanaf nu kijk je ook bij Digitenne televisie programma's in Full HD-beeldkwaliteit. Lees hier meer over Full HD-TV.

Ook leuk om te lezen: