Kijk je al uit naar de kampeer- en reisprogramma’s deze zomer? Niets is zo leuk als kijken naar waar andere mensen heen gaan op vakantie. We Zijn er Bijna komt ook dit seizoen weer terug. Even leek het erop dat er geen vervolg op het succesvolle programma zou komen, omdat de ANWB stopte met de financiering. Gelukkig was omroepbaas Jan Slagter vastberaden om dit programma door te zetten en genieten we daarom ook in 2018 weer van dit gezellige programma!


Waar zijn we bijna?

Ze kennen elkaar niet, maar hebben één ding gemeen: hun liefde voor kamperen! Vijf á zes weken lang trekt een groep levenslustige, Nederlandse toeristen met hun caravans en campers van camping naar camping om het land van bestemming te ontdekken. Martine van Os reist met de groep vrolijke vakantiegangers mee en doet verslag van al hun belevenissen door het prachtige land Italië.Heerlijk vermaak

Het kampeerlied ‘We zijn er bijna’ is net zo gezellig als dit programma. De deelnemers van We Zijn er Bijna laten zien dat je niet groots of meeslepend hoeft te zijn: jezelf zijn is leuk genoeg! De kampeerders nemen hun Nederlandse gewoonten mee op vakantie: om zes uur stipt wordt er smakelijk Hollandse pot gegeten. Lekker, toch? Neem ook eens een kijkje op Twitter om te zien wat andere kijkers opvalt. Gegarandeerd genieten!

We zijn er bijna deelnemers 2018

Heb je al kennis gemaakt met de We zijn er bijna deelnemers van 2018? Met hun eigen caravans en campers gaan ze mee op reis. Maak kennis met een greep uit de deelnemers, want er zijn maar liefst 22 echtparen en 4 alleenstaanden die mee doen.
  • Louise en Gerard: ze zijn doorgewinterde reizigers. Om de twee maanden verlaten ze Nederland en gaan ze op pad. Heimwee hebben ze niet, omdat ze elkaar hebben. Veel hebben die twee dus niet nodig!
  • Ger en Wil: voor Ger en Wil is kamperen ook niet nieuw. Ze maakten bijna 60 jaar geleden hun eerste kampeertocht samen, op de scooter wel te verstaan. Dit keer maken ze zich op voor een reis met de camper.
  • Lut en Willy: het echtpaar Lut en Willy zijn geen deelenemers maar de reisbegeleiders op deze route door Italië. Ze maakten de reis al drie keer eerder en kennen daardoor de mooie plekken en verborgen pareltjes.

De caravan van Martine van Os

Sinds 2011 presenteert Martine van Os dit populaire tv-programma. We kunnen ons geen zomer zonder We Zijn er Bijna meer voorstellen en ook niet zonder Martine. De grote vraag blijft natuurlijk: waar slaapt ze zelf tijdens die reis? In een interview liet ze weten zelf geen caravan te hebben. Dit zou super onhandig zijn, omdat iemand haar caravan dan moet rijden. Zelf slaapt ze dus in huisjes of stacaravans op de campings waar de We Zijn er Bijna-deelnemers ook slapen.
Wanneer zijn ze er bijna op jouw tv?

Het nieuwe seizoen van We Zijn er Bijna start op 23 juli 2018. Je kunt dit kampeerprogramma volgen op NPO 1 en NPO 2. Kijk in onze tv-gids voor de actuele programmering en mis niets van deze Hollandse nuchterheid in Italië. Voor de echte vakantiefans raden we Groeten van Max aan waarin Sybrand en zijn team praktische tips geven voor je vakantie!


Vind je het zelf ook heerlijk om naar de camping te gaan? Dan hoef je We zijn er bijna niet te missen. Bekijk de mogelijkheden van Digitenne op de camping en neem je favoriete tv-programma's gewoon mee op vakantie!

Bestel direct DigitenneMeer informatie