Wie Henny Huisman zegt, denkt niet gelijk aan wilde feestjes. Maar niets is minder waar! In het nieuwe tv-programma Waar is dat feestje? gaat Henny erop uit om een kijkje te nemen in de wereld van het feesten. Zonder uitnodiging bezoekt hij de meest bijzondere feestjes. Van een schuurfeest op het platteland tot een party van de Quote 500, je kunt het niet gek genoeg bedenken! Hier lees je alle informatie over het programma en geven we je alvast een korte preview. Benieuwd geworden? Lees snel verder!

Wanneer is Waar is dat feestje op TV?

Waar is dat feestje zal vanaf 6 maart te zien zijn op SBS6. Het programma begint om 22.00 uur en is om 22.30 uur afgelopen. Weet jij het niet zo laat te maken als Henny? Geen zorgen! Met Digitenne kijk je op meerdere tv’s tegelijkertijd! Zo kijk je ook tv vanuit je bed, en kun je daarna gelijk gaan slapen!


Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Waar gaat het programma over?

In het tv-programma Waar is dat feestje? Gaat Henny Huisman op bezoek bij bijzondere feesten. In het Veronica-programma Café Hendriks en Genee vertelde Henny dat hij de afgelopen tijd veel feesten heeft bezocht. Hoewel de oude presentator van onder andere de Mini-playbackshow zelf niet erg van feesten houdt, vindt hij het toch leuk om te zien hoeveel verschil er kan zitten tussen de feestjes. Zijn doel met het tv-programma is om erachter te komen hoe Nederland feestviert en daarom bezoekt hij verschillende soorten feesten. Zo gaat Henny op bezoek bij echte gabbers op een housefeest, een over-the- top Glamour Bingo show, oer-Hollandse feesten met kaasblokjes, maar verschijnt hij ook bij miljonairsfeesten met kaviaar.

Bron: SBS6 op YouTube

Preview van: Waar is dat feestje?

Benieuwd naar een preview van dit programma? In de video hiernaast krijg je een impressie van de eerste beelden!

Meer over Henny Huisman

Henny Huisman heeft in zijn carrière als tv-presentator verschillende shows mogen presenteren. Zo was hij in de jaren ’80 en ‘90 razend populair met de soundmixshow, mini playbackshow, playbackshow en de surpriseshow. In 1985 en 1988 won Henny de Gouden Televizier-ring met zijn shows: De playbackshow en de Surprisheshow. Nu, dertig jaar later, is hij weer terug op de buis met zijn nieuwe programma: Waar is dat feestje?

Wil je niets missen van deze afleveringen? Geen zorgen! Met Digitenne kijk je live naar SBS6 waar je ook bent in Nederland: op de bank, in bed op bezoek bij de schoonfamilie of zelfs op de camping!