TV op de boot met Digitenne

De wind in jouw haren en een frisse neus halen. Heerlijk als jij gaat reizen met de boot. Ga je de hele zomer varen maar wil je niets van je favoriete programma’s of sportwedstrijden missen? Digitenne is de ideale oplossing voor tv-kijken op de boot. Of je nou gaat varen op het IJsselmeer of door de kanalen, met Digitenne kijk je overal in Nederland draadloos naar je favoriete tv-programma’s. En dat voor een vaste lage prijs!


Bestel direct KPN Digitenne

  
tv-kijken op de boot

Door heel Nederland ontvangst

Het draadloze tv-signaal wordt uitgezonden via de zendmasten van KPN. Het signaal op de boot ontvang je met de antenne op je Digitenne tv-ontvanger of insteekkaart. De tv-ontvanger zet het signaal om naar superscherp Full HD tv. Je hebt geen tv-kabels nodig, dus je kunt tv-kijken waar je maar wilt! Zo kun jij door heel Nederland genieten jouw favoriete programma's. Wanneer je 's avonds aanmeert, kun je dus gezellig tv-kijken op de boot.

Meer informatie

3 voordelen van tv aan boord

1. Je kunt televisie kijken op de boot met prachtig uitzicht

Stap aan boord en je reis begint. Een reis met de boot wordt vaak omarmt door de mooie uitzichten. Ben je na een lange dag zeilen toe aan een beetje ontspanning? Plof dan neer voor de tv. Je kunt namelijk door een tv-signaal draadloos tv kijken. Zo kun je overal op de boot tv-kijken.


2. Reis goedkoper met de boot en een Digitenne abonnement

Het reizen met een boot is een stuk duurzamer dan andere manier van transport. Je doet namelijk iets langer over de reis en je hebt meer ruimte. Maak het reizen nog goedkoper met tv op de boot van Digitenne.


3. Nergens aan vast

Wist je dan reizen met de boot praktisch is. De Waddeneilanden zijn bijvoorbeeld alleen per boot bereikbaar. Je kunt veel plekken alleen per boot bereiken. Waar jij in Nederland ook vaart, je kunt altijd tv-kijken aan boord.

Al je favoriete tv-zenders aan boord

Ben je na een lange dag zeilen toe aan een beetje ontspanning? Pak dan lekker een filmpje mee! Met Digitenne ontvang je namelijk de 30 populairste tv-kanalen én 23 radiozenders. Daarnaast is er voor de voetballiefhebbers de mogelijkheid om je pakket uit te breiden met ESPN. Gaan de kinderen mee varen? In de uren dat er geen sport wordt uitgezonden ontvang je kinderprogramma’s op ESPN zodat zij ook kunnen genieten van tv aan boord! Je kunt zelfs gratis tv kijken op de boot. En dat zonder abonnement.

Meer over gratis tv kijken op de boot