TV op de boot met Digitenne

Ga je de hele zomer varen maar wil je niks van je favoriete programma’s of sportwedstrijden missen? Digitenne is de ideale oplossing voor tv-kijken op de boot. Of je nou gaat varen op het IJsselmeer of door de kanalen, met Digitenne kijk je overal in Nederland draadloos naar je favoriete tv-programma’s. En dat voor een vaste lage prijs!

Bestel direct KPN DigitenneMeer informatie
  


Door heel Nederland ontvangst

Het draadloze tv-signaal wordt uitgezonden via de zendmasten van KPN. Het signaal ontvang je met de antenne op je Digitenne tv-ontvanger. De tv-ontvanger zet het signaal om naar superscherp Full HD tv. Je hebt geen tv-kabels nodig, dus je kunt tv-kijken waar je maar wilt! Zo kun jij door heel Nederland genieten jouw favoriete programma's. Wanneer je 's avonds aanmeert, kun je dus gezellig tv-kijken op de boot.

Al je favoriete tv-zenders aan boord

Ben je na een lange dag zeilen toe aan een beetje ontspanning? Pak dan lekker een filmpje mee! Met Digitenne ontvang je namelijk de 30 populairste tv-kanalen én 23 radiozenders. Daarnaast is er voor de voetballiefhebbers de mogelijkheid om je pakket uit te breiden met ESPN. Gaan de kinderen mee varen? In de uren dat er geen sport wordt uitgezonden ontvang je kinderprogramma’s op ESPN zodat zij ook kunnen genieten van tv aan boord!