TV kijken op de boot met Digitenne

Heb jij ook een TV aan boord? Groot gelijk. Je wilt je favoriete programma’s natuurlijk niet missen. Gelukkig hoeft dat ook niet! Met draadloze TV van Digitenne kijk je in heel Nederland TV vanuit je boot. Het mooie aan Digitenne? Het is heel simpel in gebruik. Je hebt geen dure satelliet of allerlei ingewikkelde kabels nodig. Je krijgt van ons een kastje dat je aansluit op je TV en dan kun je gelijk kijken. Zo kijk je snel TV op je boot! En dat voor een vaste lage prijs. 

Bestel direct KPN Digitenne

  
tv-kijken op de boot

TV kijken met Digitenne: zo werkt het

Het draadloze tv-signaal wordt uitgezonden via de zendmasten van KPN. Het signaal op de boot ontvang je met de antenne op je Digitenne tv-ontvanger of insteekkaart. De tv-ontvanger zet het signaal om naar superscherp Full HD tv. Je hebt geen tv-kabels nodig, dus je kunt tv-kijken waar je maar wilt! Zo kun jij door heel Nederland genieten jouw favoriete programma's. Wanneer je 's avonds aanmeert, kun je dus gezellig tv-kijken op de boot.

Meer informatie

Alle mogelijkheden om TV te kijken op je boot

Aan boord TV kijken kun je op verschillende manieren doen. Benieuwd naar je opties? Check ze hieronder!

TV kijken op de boot via een antenne

Met een abonnement van Digitenne kijk je TV via de antennes van KPN. De KPN-antenne vangt het signaal op en het het Digitenne TV-kastje zet het om in haarscherp beeld. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is stroom en een abonnement. Zo kijk je al snel TV op de boot zonder dat je een dure schotel hoeft te kopen. Het nadeel van TV kijken via een antenne? De antenne werkt alleen binnen de Nederland. Wil jij ook in het buitenland TV kijken? Dan is een andere optie meer geschikt voor jou! Benieuwd of Digitenne werkt op jouw adres of in jouw havengebied? Doe dan de postcodecheck!

TV kijken op de boot via een satelliet

TV kijken op de boot is ook mogelijk met een schotel op je boot die je koppelt aan een satelliet. Met een satelliet ontvang je veel internationale zenders en heb je vaak wereldwijd bereik. Dit maakt een schotel een goede optie als je veel over internationale wateren vaart. De nadelen hiervan zijn alleen dat een schotel met satelliet-verbinding erg duur is, en een schotel heel veel ruimte in beslag neemt. Dit is dus niet geschikt voor kleine boten.

Tv kijken op de boot via het internet

Heb je een stabiele en onbeperkte internetverbinding aan boord? Dan kun je overwegen om je favoriete shows te streamen. Hier zijn alleen wel veel nadelen aan verbonden. Op veel wateren in Nederland heb je geen wifi en zelfs geen 4G-bereik. En wanneer je wel via 4G streamt, ben je al snel door je databundel heen. Dit maakt streamen op je boot een onbetrouwbare en vaak dure optie.

Andere alternatieven

Geen internet aan boord of nog geen Digitenne abonnement? Download dan van te voren jouw favoriete series en films zodat je deze kunt kijken op je boot. Natuurlijk heb je dan geen toegang tot live televisie, maar daar kun je gelukkig Digitenne voor inschakelen!


Extra genieten van TV aan boord

Varen op zich is al een feestje, maar met Digitenne haal je nog meer plezier uit je boot. Met de boot ben je vrij om te gaan en staan waar je maar wilt. Hierdoor kom je de mooiste landschappen tegen. Ben je na een lange dag toe aan een beetje ontspanning? Of zijn de kinderen toe aan wat entertainment terwijl jullie verder varen? Plof dan neer voor de TV op de boot. Met behulp van Digitenne kijk je eenvoudig draadloos TV en heb je maar liefst keuze uit 30 TV- en radio-zenders.Meer over gratis TV-kijken op de boot