Digitenne vaart met je mee

Ga je de hele zomer varen maar wil je niks van je favoriete programma’s of sportwedstrijden missen? Digitenne is de ideale oplossing voor tv-kijken op de boot. Of je nou gaat varen op het IJsselmeer of door de kanalen, met Digitenne kijk je overal in Nederland draadloos naar je favoriete tv-programma’s. En dat voor een vaste lage prijs!

Bestel direct Digitenne


Overal ontvangst dankzij de Digitenne antenne

Digitenne ontvang je met een antenne via de zendmasten van KPN. Je sluit hier de Digitenne tv-ontvanger op aan. Vervolgens maakt deze via de antenne verbinding met de zendmasten van KPN. Zo kun jij overal in Nederland draadloos kijken naar jouw favoriete programma's! Wanneer je 's avonds aanmeert, kun je dus gezellig tv-kijken op de boot!

Al je favoriete zenders bij de hand

Ben je na een lange dag zeilen toe aan een beetje ontspanning? Pak dan lekker een filmpje mee! Met Digitenne ontvang je namelijk de 30 populairste tv-kanalen én 23 radiozenders. Daarnaast is er voor de voetballiefhebbers de mogelijkheid om je pakket uit te breiden met FOX Sports. Gaan de kinderen mee varen? In de uren dat er geen sport wordt uitgezonden ontvang je kinderprogramma’s op FOX zodat ook zij kunnen profiteren van tv op de boot!