Niets is beter in de zomer dan lekker in de tuin zitten en genieten van het weer... Toch? Misschien heb je een lekkere zithoek gemaakt in je tuin of op je dakterras waar je gezellig buiten wilt tv-kijken. Maar hoe kun je buiten tv-kijken zonder kabel? KPN Digitenne biedt hiervoor de ideale oplossing. Met Digitenne kun je voor de vaste prijs van €18,- per maand draadloos en digitaal genieten van je favoriete TV-programma’s. Waar en wanneer je maar wilt!

Bestel direct Digitenne Meer informatie
gratis tv-kijken

Geen tv-aansluiting? Ga voor draadloze tv voor buiten!

Heb je weinig ruimte op je balkon of geen tv-aansluiting in je tuin of op je dak? Met Digitenne heb je alleen een stopcontact nodig voor televisie voor buiten! Digitenne werkt namelijk niet met kabels, maar met een antenne. Deze pikt het signaal van de zendmast op. De ontvanger zet het vervolgens weer om in beeld en geluid. Zo kun je probleemloos buiten tv-kijken in de tuin of zelfs op vakantie.

Ook op meerdere tv’s mogelijk!

Wil je naast je tv-abonnement voor buiten ook nog een extra televisie voor in de woonkamer, zolder of in je slaapkamer? Je mag op één abonnement van Digitenne drie tv's aansluiten! Per tv heb je één digitale ontvanger nodig. De eerste krijg je gratis in bruikleen, de tweede en derde kun je huren voor maar €5,- per ontvanger, per maand. Handig wanneer je een tv voor buiten wilt! Met Digitenne sluit je deze zonder kabel aan, waardoor jij deze zomer vanuit het gemak van je eigen tuin of kampeertent je favoriete programma’s kunt bekijken!