Niets is beter in de zomer dan lekker in de tuin zitten en genieten van het weer... Toch? Misschien heb je een lekkere zithoek gemaakt in je tuin of op je dakterras waar je gezellig buiten tv wilt kijken. Maar hoe kun je buiten TV kijken zonder kabel? KPN Digitenne biedt hiervoor de ideale oplossing. Met Digitenne kun je voor de vaste prijs van €17,- per maand draadloos en digitaal genieten van je favoriete TV-programma’s. Waar en wanneer je maar wilt!

Bestel direct


Geen TV aansluiting? Ga voor draadloze TV!

Heb je weinig ruimte op je balkon of geen TV-aansluiting in je tuin of op je dak? Met Digitenne is het enige dat je nodig hebt om buiten TV te kijken een stopcontact! Digitenne werkt namelijk niet met kabels, maar met een antenne. Deze pikt het signaal van de zendmast op. De ontvanger zet het vervolgens weer om in beeld en geluid. Zo kun je probleemloos TV kijken in de tuin, of zelfs op je vakantie. Lees hier meer over hoe Digitenne werkt.

Ook op meerdere tv’s mogelijk!

Wil je naast je TV-abonnement voor buiten ook nog een extra televisie voor in de woonkamer, zolder of in je slaapkamer? Je mag op één abonnement van Digitenne drie TV's aansluiten! Per TV heb je één digitale ontvanger nodig. De eerste krijg je gratis in bruikleen, de tweede en derde kun je huren voor maar €5,- per ontvanger, per maand. Handig wanneer je op zoek bent naar een TV voor buiten! Met Digitenne sluit je deze zonder kabel aan, waardoor jij deze zomer vanuit het gemak van je eigen tuin of kampeertent je favoriete programma’s kunt bekijken!

Overzicht kosten