Het wachten is bijna voorbij! De zombie slash-fans van The Walking Dead kunnen binnenkort weer genieten van Daryl, Carol, Michonne en de rest. Wil je alles weten over seizoen 10 van The Walking Dead? Lees dan hier verder!

Wanneer is The Walking Dead seizoen 10 te zien?

Na lang wachten is The Walking Dead binnenkort eindelijk te zien op tv! In de VS wordt de serie wekelijks een dag eerder al uitgezonden, maar een dag later kun je er in Nederland ook weer lekker voor gaan zitten. Het nieuwe seizoen van The Walking Dead is namelijk vanaf 7 oktober iedere maandag om 22:00 uur te zien op FOX. Wil je de Walking Dead kijken in de beste beeldkwaliteit? Via Digitenne kijk je in HD-kwaliteit waar en wanneer je maar wilt naar je favoriete series!

Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Bron: Skybound

Marathon seizoen 9: een terugblik

Moet je weer even in de stemming worden gebracht voor The Walking Dead? Dat komt goed uit! Op 6 oktober is er een marathon van het vorige seizoen te zien op FOX. Zo kun je aansluitend gelijk aan het nieuwe seizoen beginnen! Heb je daar geen tijd voor? Dan hebben wij hieronder een terugblik op de tweede helft van seizoen 9 voor je. Zo begin je met een verfrist geheugen weer aan het nieuwe seizoen!


Bron: GameSpot Universe Trailers

Seizoen 10: een vooruitblik

Het wordt ongetwijfeld weer een flink spektakel. Met 16 nieuwe afleveringen in het vooruitzicht kun je tot in 2020 weer vooruit! Seizoen 9 was het best beoordeelde seizoen van de Walking Dead tot nu toe, dus dat belooft wat voor het nieuwe seizoen. Helaas gaan we ook afscheid nemen van één van Thee Walking Dead-sterren van de afgelopen seizoenen: Michonne, gespeeld door actrice Danai Gurira, heeft onlangs aangekondigd dat ze het na dit seizoen voor gezien houdt. Sinds 2012 speelt ze één van de hoofdrollen, maar daar zal de komende maanden dus een einde aan komen. Hoe en wanneer ze van het toneel verdwijnt, blijft natuurlijk een verrassing. Wel is in de trailer al duidelijk dat voor haar een belangrijke rol is weggelegd de komende maanden. Kijken dus!


Ook gaan er geruchten rond over een spin-off-film van The Walking Dead, maar daar is nog niks over bevestigd. We hopen natuurlijk dat Michonne daar ook weer in voorkomt!

De cast van The Walking Dead in seizoen 10

Door de jaren heen zijn er heel wat acteurs verdwenen, maar ook steeds weer nieuwe acteurs aan de cast toegevoegd. Kijk hier hoe de Walking Dead cast er voor seizoen 10 uit ziet!

Personage Acteur
Daryl Dixon Norman Reedus
Michonne Danai Gurira
Carol Peletier Melissa McBride
Eugene Porter Josh McDermitt
Rosita Espinosa Christian Serratos
Gabriel Stokes Seth Gilliam
Aaron Ross Marquand
Ezekiel Khary Payton
Alpha Samantha Morton
Negan Jeffrey Dean Morgan

Meer goede series op tv kijken? Check onze tips!

Wil je nog meer spannende series volgen en heb je geen zin om steeds een week te moeten wachten op meer The Walking Dead? Geen zorgen, wij hebben een paar leuke kijktips voor je. Kijk bijvoorbeeld naar het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T.op Veronica! Of bekijk de gloednieuwe misdaadserie met onze eigen Yolanthe Cabau: DNA, nu te zien op SBS6. Wil je een waargebeurd verhaal volgen? Kijk dan naar de nieuwe hitserie over beginnende politie-agent John Nolan in The Rookie op Net5.