Heb jij ook zo genoten van het eerste seizoen van The Voice Senior? Dan klinkt het volgende nieuws je vast als muziek in de oren: de talentenshow voor zestigplussers is terug met een nieuw seizoen vol verrassingen! Het programma is namelijk vernieuwd. Benieuwd wat je kunt verwachten én natuurlijk wanneer The Voice Senior op tv te zien is? Lees verder!

Wanneer is het nieuwe seizoen van The Voice Senior op TV?

Wil je weten wanneer jij thuis op de draaistoel kunt gaan zitten? The Voice Senior start vanaf 30 augustus weer, en is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL4. En met Digitenne bekijk je elke auditie in haarscherp detail! Met de draadloze tv-ontvanger bekijk je namelijk de 30 populairste tv-zenders in HD-kwaliteit. Kijken jullie liever allebei wat anders op de vrijdagavond? Treur niet, want met Digitenne kijk je namelijk op op meerdere tv’s tegelijk naar jullie favoriete programma’s. Dat is pas entertainment!

Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Bron: The voice of Holland

The Voice Senior is vernieuwd!

Er waait een frisse wind door The Voice Senior! De zestig-plus editie van The Voice heeft nieuwe coaches én een nieuwe presentatrice! Wendy van Dijk is namelijk teruggekeerd naar SBS6, en dus neemt Lieke van Lexmond het van haar over. Samen met Martijn Krabbé presenteert ze het nieuwe seizoen van The Voice Senior, dat bij de start vorig jaar een daverend succes bleek. Het programma onthulde nieuwe talenten in oudere kandidaten die het publiek omver bliezen met hun zangkunsten.

Bron: The voice of Holland


Bron: debauers

Wie zijn de nieuwe coaches van The Voice Senior?

Helaas neemt The Voice Senior afscheid van coaches en juryleden Gerard Joling en Gordon, die in 2018 Jimi Bellmartin richting de overwinning wisten te begeleiden. Maar niet getreurd: hun plaats wordt overgenomen door niemand minder dan Frans Bauer! Samen met terugkerende juryleden Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato strijdt hij dit jaar mee voor de winst! In de video hiernaast zie je hoe Frans zich alvast voorbereid op deze nieuwe uitdaging!


Bron: The voice of Holland

Terugblik: de vorige winnaar van The Voice Senior

De winnaar van The Voice Senior werd in het allereerste seizoen gewonnen door Jimi Bellmartin. In de spetterende finale nam hij het op tegen Marianne Noble, Georges Lotze en Annet Hesterman. Nadat Bellmartin The Voice Senior won, nam zijn carrière een vlucht. Zo nam hij een EP op, trad hij op in de Ziggo Dome én in de Johan Cruijff ArenA met zijn coaches: De Toppers! Bekijk het lied waarmee hij de harten van de juryleden voor zich wist te winnen.

De kandidaten van het nieuwe seizoen

Wil je weten welke kandidaten dit jaar meedoen aan The Voice Senior? Volg hier de updates over de kandidaten vanaf het begin van het nieuwe seizoen!

Eddie Taylor

Naast een succesvol debuut van coach Frans Bauer, was Eddie Taylor dé grote man van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. 70 jaar oud en een echte swinging soul machine! Voorheen stond hij al in het voorprogramma van James Brown en The Tramps, maar nu mocht Eddie zelf de show stelen. En dat deed hij! Met zijn uitvoering van het nummer Disco Inferno stal hij de harten van menig kijker