Fans van Castle hoeven niet langer verdrietig te zijn, want hoofdrolspeler Nathan Fillion is terug met een politieserie die minstens zo leuk is: The Rookie! Benieuwd in welke avonturen jouw favoriete speurneus zich nu weer zal storten? En nog belangrijker: vanaf wanneer jij mee kunt kijken? Lees verder!
The Rookie op Net5

Wanneer is The Rookie op TV?

De grootste vraag is natuurlijk: vanaf wanneer is The Rookie op tv? Goed nieuws: de serie begint deze zomer al! Kijk vanaf zaterdag 3 augustus 2019 om 20:30 uur naar Net5. Goed om te weten: Net5 zendt dubbele afleveringen uit van de spannende detectiveserie. Dubbel zo fijn dus! Ben jij bang dat je net niet op tijd terug bent van je ontspannende weekjes op de camping om het begin van The Rookie mee te pakken? Of vier jij deze zomer lekker thuis, en wil jij jouw nieuwe favoriete tv-programma bekijken in HD-kwaliteit? Geen zorgen! Met Digitenne kijk je overal in huis én in Nederland draadloos naar jouw favoriete tv-programma’s!


Bestel direct DigitenneMeer informatie
 

Bron: ABC

De plot van The Rookie

Waar gaat de nieuwe hitserie uit Amerika nu eigenlijk over? De titel verraadt het al: The Rookie toont de avonturen van een groentje bij de politie. Maar dit gaat niet om zomaar een groentje: deze nieuwe rekruut is met zijn veertig jaar de oudste nieuweling die de LAPD ooit gezien heeft! Nathan Fillion speelt John Nolan, een gescheiden vader van een puberzoon die na een bijna-dood ervaring besluit om alsnog zijn droom na te jagen: politieman worden. Daarom zegt hij zijn comfortabele, dorpse leventje gedag en verhuist naar Los Angeles. Daar ontdekt deze rookie al snel dat niet iedereen hem met open armen verwelkomt. Toch is John vastbesloten om zijn doel te bereiken. Zal het hem lukken? Leuk feitje: The Rookie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal!

The Rookie cast

Hoofdrolspeler Fillion ken je natuurlijk al, maar welke acteurs zijn nog meer te zien in The Rookie? De officier die verantwoordelijk is voor Nolans training wordt gespeeld door cast-lid Alyssa Diaz, bekend van de tv-series Lethal Weapon en Narcos: Mexico. Ook Richard Jones is een bekend gezicht, vooral in de rol van politieman. De acteur was namelijk eerder te zien als vast teamlid in de series Hawaii Five-0 en Criminal Minds! In The Rookie hoef je daarentegen geen team spirit te verwachten van Jones: als Sergeant Grey is hij fel tegen de komst van nieuwkomer Nolan. Benieuwd welke acteurs nog meer een hoofdrol vervullen in de nieuwe misdaadserie? Bekijk het handige overzicht van de cast hieronder!

Personage Acteur
John Nolan Nathan Fillion
Angela Lopez Alyssa Diaz
Wade Grey Richard T. Jones
Jackson West Titus Makin
Zoe Andersen Mercedes Mason
Lucy Chen Melissa O'Neil
Talia Bishop Afton Williamson
Tim Bradford Eric Winter

Wordt vervolgd: The Rookie seizoen 2

De uitzendingen van seizoen 1 van The Rookie zijn pas net op de Amerikaanse televisie geweest, maar het publiek is duidelijk: deze kijkcijferhit moet een vervolg krijgen! Amerikaanse zender ABC heeft bevestigd dat seizoen 2 van The Rookie in de maak is en deze herfst al te zien is in de Verenigde Staten. Dat is goed nieuws voor Nederlandse fans die hooked zijn aan de nieuwe misdaadserie. Voorlopig kun je dus blijven kijken naar de avonturen van John Nolan!