Kijk jij stiekem ook uit naar de nieuwe Temptation Island? Dan bof je, want binnenkort begint het nieuwe seizoen! Het spande er even om of het programma terug zou keren op RTL5 maar inmiddels zijn de kandidaten en de begindatum bekend. Het belooft weer een seizoen vol drama en emotie te worden. Lees verder om de koppels te leren kennen of gewoon om te smullen van de verleiders!

Wanneer is Temptation Island 2020 op TV?

Kun je niet wachten om te zien welke deelnemers er dit jaar weer de mist in gaan? We houden je niet langer in spanning! Temptation Island is al vanaf woensdag 26 februari om 20.30 uur wekelijks te zien op RTL5. Heb je in je studentenkamer of eerste woning nog geen tv-aansluiting? Neem dan Digitenne! Met de draadloze tv-ontvanger van Digitenne kijk je voor een prikkie al je favoriete programma’s in scherpe HD-kwaliteit. Zet je tv waar je maar wilt, want het kastje van Digitenne hoeft niet op een netwerk aangesloten te worden!


Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Bron: RTL Reality

Waar gaat Temptation Island over?

In Temptation Island moeten vier koppels de ultieme relatietest overleven: twee weken gescheiden van elkaar leven in luxe villa’s in Thailand. De catch: acht knappe verleiders proberen hen in die twee weken te versieren! De deelnemers gaan op dates, feesten erop los en houden intieme gesprekken met de verleiders. Presentatoren Rick Brandsteder en Annelien Coorevits laten hen tussen het feesten door de heftigste en meest emotionele tv-beelden zien van hun geliefden. Veel relaties zijn op deze manier al gesneuveld op Temptation Island. Zo werd kandidaat Tim in 2018 berucht nadat hij zijn vriendin Deborah ten huwelijk wilde vragen maar toch vreemd ging met verleidster Cherish.


Bron: Videoland

Wie zijn de koppels in Temptation Island 2020?

Wil je alvast weten welke koppels meedoen aan het nieuwste seizoen? Goed nieuws: de kandidaten van Temptation Island zijn inmiddels bekend! Denk je dat ze de ultieme relatietest zullen overleven? Lees hieronder alles over de kandidaten van Temptation Island 2020.

Karim en Roshina

Knappe Karim is in het verleden een aantal keer betrapt met meerdere vriendinnetjes en webcamseks. Temptation Island is zijn laatste kans om zijn trouw aan Roshina te bewijzen. Karim kreeg geen regels om zich aan te houden, maar hoe ver gaan met de dames is té ver?

Arda en Elke

Elke was vroeger echt een feestbeest die flink los ging met alcohol en mannen. Sinds een jaar is ze exclusief met Arda, maar helemaal betrouwbaar is ze nog niet. Maar als de twee Temptation Island overleven, vraagt Arda haar waarschijnlijk ten huwelijk…

Christian en Angela

Christian en Angela wonen inmiddels zeven jaar samen, maar toch heeft Angela nog trust issues. Ze wordt namelijk heel snel jaloers. Dat wordt wat als acht verleidelijke dames achter haar vriend aan gaan!

Gianni en Melissa

Gianni en Melissa zijn een jaar samen maar Melissa kan haar jaloezie maar niet opzij zetten. Niet zo gek, want Gianni ging aan het begin van de relatie vreemd met zijn ex. Kan Gianni zijn libido en zijn liefde voor drank twee weken lang in toom houden?


Bron: OpVijf

Wie zijn de Verleiders in Temptation Island 2020?

Wie zijn de sexy verleiders die het de koppels zo lastig mogelijk gaan maken? We houden je niet langer in spanning. Maak kennis met de gespierde hunks die de dames proberen te verleiden:

Deelnemer Leeftijd Woonplaats
Daan 25 Eindhoven
Joris 23 Blerick
Matthieu 22 Oostende
Sam 23 Lommel
Bas 25 Hellevoetsluis
Efrain 22 Voorburg
Grigor 28 Dendermonde
Christophe 23 Wuustwezel

Bron: OpVijf (Instagram)

Wie zijn de Verleidsters in Temptation Island 2020?

Ook de vrouwelijke verleidsters zijn inmiddels bekend! En ook dit jaar mogen ze er zeker wezen.

Deelnemer Leeftijd Woonplaats
Felicia 21 Amsterdam
Kunza 23 Wommelgem
Nikki 26 Honselaarsdijk
Mambo 25 Sint-Pieters-Leeuw
Romee 21 Oss
Amber 22 Wetteren
Cheyenne 22 Oudenaarde
Eline 24 Zwolle

Meer relatiedrama’s zien?

Krijg je maar geen genoeg van vurige drama’s en soepele summer bodies? Pak de popcorn er maar bij, want er is genoeg te zien op tv! Als fan van Temptation Island mag je natuurlijk de realityserie Love Island niet missen! Nieuwe koppels kunnen hier binnen een dag ontstaan en met ruzie weer uit elkaar gaan. Geniet je vooral van dramatische relatiesoaps? In de nieuwe politieserie DNA lost Yolanthe Cabau misdaden én relatieperikelen op. Inclusief een aantal opwindende scenes met Yo zelf.