Raakte jij ook even paniek toen je hoorde dat Eva Jinek (41) wegging bij NPO? Want wat zou het zonde zijn als haar talkshow van de buis verdwijnt. Maar geen zorgen: Jinek is terug op tv, maar dan op RTL4. Dit maakte RTL Boulevard begin december bekend. Jinek is van NPO naar RTL overgestapt en maakt in januari haar debuut met haar nieuwe talkshow op RTL4. Benieuwd wat er allemaal gaat veranderen en wat je kunt verwachten? Je leest het hier!

Hoe laat is Jinek op TV?

De eerste aflevering van Jinek’s nieuwe programma is te zien op vrijdag 3 januari 2020 om 22:30 uur op RTL4. Ben jij in het nieuwe jaar op vakantie naar de Veluwe? Of zit je bij je schoonfamilie in Maastricht? Geen zorgen: met Digitenne kun je overal in Nederland draadloos televisie kijken, waar je ook bent. Dus begin het nieuwe jaar goed met Digitenne!


Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Welke gasten schuiven aan bij Jinek?

Elke werkdag vult de nieuwe talkshow van Jinek de avond bij RTL. Jinek bespreekt actuele onderwerpen met interessante gasten die aan tafel zitten. Daarbij is er ook altijd een enthousiast publiek aanwezig. Welke gasten er precies aanwezig zullen zijn, is nog niet duidelijk. Eva wil met haar show het volgende: "Het gesprek van de dag maken. Soms informatief, een andere keer hard, kritisch. Met verschillende mensen en kleuren. Inhoudelijk, de gezagsdragers maar ook de menselijke kant." Het belooft dus weer een bijzondere invulling van de avond te worden.

Wie is de vervanger van Jinek op de NPO?

Nu Jinek weg is bij de NPO, ontstaat er natuurlijk een gat in het avondprogramma. Inmiddels is bekend wie dit gat gaan opvullen. Er komen maar liefst vijf talkshow duo's die Eva Jinek gaan vervangen. Dit is niet zonder reden: de NPO wil af van de zogenoemde ‘personality driven talkshows’, waarin de presentator heel erg van belang is.

Het avondprogramma van de NPO belooft ook een succes te worden met de volgende duo’s:

- Erik Dijkstra & Willemijn Veenhoven
- Hugo Logtenberg & Sophie Hilbrand
- Giovanca Ostiana & Tijs van den Brink
- Carrie ten Napel & Charles Groenhuijsen
- Fidan Ekiz & Jort Kelder