Het was lange tijd ijzig stil in de avond op RTL4. Dat is nu definitief voorbij! Beau van Erven Dorens neemt elke werkdag jouw avond over met zijn nieuwe late night-talkshow Beau. Wat kun je verwachten, en wanneer is de goedlachse presentator te zien? Lees snel verder!
Beau op RTL4

Wanneer begint de nieuwe talkshow van Beau?

De decors worden nu opgebouwd en de neon-letters hangen al aan de muur! Beau is er klaar voor, jij ook? Kijk dan vanaf maandag 2 september elke werkdag om 22:30 uur naar RTL4! Kunnen jullie thuis niet kiezen tussen alle geweldige late night-talkshows op de buis? Gelukkig hoeven jullie niet te kibbelen over Beau, Pauw en Jinek: met Digitenne kijk je namelijk naar jouw favoriete programma’s op op meerdere tv’s tegelijk. Ook handig wanneer je een extra tv hebt staan in je slaapkamer, zodat je meteen na afloop van je favoriete talkshow het licht uit kan knippen!


Bestel direct DigitenneMeer informatie
  

Bron: RTL Entertainment

Wordt Beau de opvolger van RTL Late Night?

De grote vraag is: wordt de nieuwe talkshow van Beau van Erven Dorens de officiële opvolger van RTL Late Night? Humberto Tan was natuurlijk vijf jaar lang de grote publiekstrekker met zijn Late Night-programma, totdat hij wegens tegenvallende kijkcijfers het presentatiestokje doorgaf aan Twan Huys. Ook Huys kon de kijkcijfers niet uit het slop trekken en na een jaar trok RTL de stekker uit de talkshow. Dat liet een grote leegte achter in de avondprogrammering van RTL4, die op zoek ging naar een waardige opvolger. Nu heeft de zender die gevonden in Beau! De presentator gooide hoge ogen toen hij in de zomer van 2017 RTL Summer Night presenteerde, en won in 2018 een Gouden Televizier-Ring voor zijn reportage Beau Five Days Inside. Zijn nieuwe late night-programma Beau wordt live uitgezonden vanuit Artis Amsterdam en wordt een snelle, moderne talkshow waarin luchtige én zware onderwerpen aan bod komen. Verwacht veel bekende gasten, vrolijke gesprekken en goede diepte-interviews!

Welke gasten schuiven aan tafel bij Beau?

De volledige line-up van Beau is nog niet bekend. Wel kan RTL4 alvast verklappen dat Albert Verlinde te gast zal zijn in de eerste aflevering. Natuurlijk heeft Beau zelf ook nagedacht over wie hij het liefst zou willen spreken in zijn nieuwe programma. Aan Radio Veronica vertelde hij al eens dat hij onder meer Máxima, Carice van Houten en Michiel Huisman wel aan zijn tafel wil hebben. Ook Mark Rutte, Thierry Baudet en Geert Wilders wil hij graag aan de tand voelen. Niet de minste gasten dus! Krijgt hij ze ook te spreken? Je ziet het binnenkort op RTL4!