Kun jij geen genoeg krijgen van de gevaarlijke missies van Sergeant Hondo en zijn kameraden? Goed nieuws: binnenkort begint seizoen 2! Wil jij alles weten over de gloednieuwe afleveringen van S.W.A.T. zodat je niets mist van je wekelijkse dosis adrenaline? Lees dan snel verder!

Wanneer is S.W.A.T. seizoen 2 op TV?

Benieuwd wanneer je weer op het puntje van je stoel kunt gaan zitten? Het nieuwe seizoen van S.W.A.T. begint op donderdag 5 september om 20:30 uur op Veronica! Wil je deze wervelende actieserie bekijken in haarscherpe beeldkwaliteit? Met Digitenne kijk je overal in huis én in Nederland naar de populairste zenders in HD-kwaliteit!

Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Bron: CBS

Een terugblik op seizoen 1

Wat gebeurde er ook alweer in seizoen 1 van S.W.A.T.? Kan jouw geheugen ook wel een opfrissertje gebruiken? Geen zorgen! Wij zetten de belangrijkste gebeurtenissen nog eens voor je op een rij! De serie draait om Sergeant Daniel “Hondo” Harrelson, die onverwachts wordt gepromoveerd tot teamleider van het Los Angeles Special Weapons and Tactics team, oftewel: het S.W.A.T. team. Zijn nieuwe positie levert flink wat interne conflicten op met zijn collega’s, die zich gepasseerd voelen. Om de zaak nog moeilijker te maken, heeft Hondo een heimelijke relatie met Captain Jessica Cortez.

In de spannende seizoensfinale weet het S.W.A.T. team de stad te redden van een gevaarlijke bommenlegger. Officer Jim Street laat het echter afweten en spijbelt zodat hij zijn criminele moeder kan helpen. Hierop zet Hondo hem uit het team, en dat neemt Street hem niet in dank af. Toch eindigt het seizoen met een vrolijke noot! Het team komt samen op een feest waarin Sergeant David "Deacon" Kay zijn huwelijksgeloften hernieuwt met zijn vrouw Annie, die hem meedeelt dat ze opnieuw zwanger is.


Bron: televisionpromosdb

Een vooruitblik op seizoen 2

Het tweede seizoen van S.W.A.T. telt maar liefst 23 afleveringen! Dat is goed voor flink wat misdaad, speurwerk en vooral: actie! Benieuwd wat je kunt verwachten? Wij geven je alvast een voorproefje. In het nieuwe seizoen krijgt het team te maken met mensensmokkelaars, drugskartels én opnieuw: bommenleggers. Officer Street probeert de boel weer te lijmen met het team, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Meer weten? Bekijk de trailer en kijk vanaf 5 september live naar S.W.A.T. op Veronica!

S.W.A.T. seizoen 2

S.W.A.T.: de cast

Wil je weten wie de acteurs zijn die de rollen van jouw favoriete actiehelden vertolken? Bekijk het overzicht van de cast!

Personage Acteur
Daniel "Hondo" Harrelson Shemar Moore
Jessica Cortez Stephanie Sigman
David "Deacon" Kay Jay Harrington
Christina Alonso Lina Esco
Jim Street Alex Russell
Dominique Luca Kenny Johnson
Victor Tan David Lim
Robert Hicks Patrick St. Esprit

Meer actie naast S.W.A.T.? Lees onze kijktips!

Kan jouw adrenalineniveau nog wel wat extra spanning aan? Dan is 1 aflevering van S.W.A.T. per week wel érg weinig! Gelukkig zijn er meer dan genoeg misdaadseries te zien op tv om je avond mee te vullen! Kijk bijvoorbeeld naar nieuwe hitserie The Rookie op Net5! Of kijk naar een sterke politieserie van eigen bodem met Flikken Rotterdam op NPO1. Wissel je liever af met een serie met minder actie, waarin alles draait om het speurwerk van een uitstekende detective? Kijk dan elke zaterdagavond op NPO1 naar Endeavour Morse.