Binnenkort begint de gloednieuwe dramaserie Stanley H. van de KRO-NCRV. Je wordt meegenomen in de verhalen van één van de beruchtste Nederlandse criminelen aller tijden. Dit belooft een keiharde serie van eigen bodem te worden. Wil je weten waar en wanneer je deze serie kunt kijken? Lees hier alles over Stanley H.!

Wanneer is Stanley H. op TV?

Sta jij ook zo te trappelen om Jeroen Spitzenberger als Stanley H. te zien? Vanaf 13 oktober kun je er wekelijks voor gaan zitten. Stanley H. wordt uitgezonden op NPO3. Wil je weten vanaf hoe laat je klaar moet zitten voor deze spannende nieuwe serie? Het tijdstip moet nog bekend worden gemaakt. Wij houden je op de hoogte, dus houd deze blog in de gaten! Wil je deze serie kunnen kijken zonder dat de ander daardoor iets moet missen? Neem dan Digitenne! Met Digitenne kijk je op meerdere tv’s tegelijk naar je favoriete programma’s. Zo hoeven jullie niks te missen van al je favoriete programma’s.


Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Wie was Stanley Hillis?

Stanley Hillis was een machtige crimineel, die met name in de jaren tachtig en negentig naam maakte in Nederland. Ontsnappingen, wapen- en drugshandel: Stanley H. was op alle fronten een échte zware jongen. De vierdelige serie vertelt zijn levensverhaal, dus we gaan verder niet te veel verklappen!

Bron: KRO-NCRV

De cast van Stanley H.

De hoofdrol is weggelegd voor Jeroen Spitzenberger, onder andere bekend van zijn rollen in De Tweeling, Divorce en Alles Is Liefde. In de trailer zie je al dat Jeroen als twee druppels water op Stanley H. lijkt. Dat maakt het waargebeurde verhaal extra spannend! Verder worden grote rollen vertolkt door onder andere Jochum ten Haaf, Egbert-Jan Weeber en Sieger Sloot. Tim Oliehoek, die bekend is van onder andere Het geheime dagboek van Hendrik Groen, is de regisseur. Kijken dus!

Wil je meer Nederlandse misdaad zien?

Wil je naast Stanley H. nog meer misdaad van Nederlandse bodem zien? Goed nieuws! Er zijn er elke week meer politie en crime series van eigen bodem te volgen op tv. Kijk bijvoorbeeld naar de misdaadserie Flikken Rotterdam of naar de nieuwe politieserie DNA, met onder andere Yolanthe Cabau. Genoeg Nederlandse misdaad te zien op tv om je mee te vermaken!