Op de eerste zaterdag van augustus is het zover: het gezelligste zeilevenement van Nederland gaat weer van start! Overdag kun je heerlijk zeilen op het Sneekermeer, om je vervolgens ‘s avonds in het feestgedruis te mengen op het Starteiland en in de stad. Ben jij erbij? Lees verder over de startdatum, het programma én natuurlijk hoe je je favoriete programma’s kunt blijven kijken vanaf je boot!

Wanneer begint Sneekweek 2019?

Zet de datum maar in je agenda: de 84ste editie van de Sneekweek wordt in 2019 geopend met de Vlootschouw op vrijdag 2 augustus! Het zeilevenement duurt dit jaar tot en met 11 augustus. Naast de fantastische zeilsport kun je tijdens de Sneekweek genieten van diverse culturele activiteiten en festiviteiten in de stad.

Sneekweek 2019: Programma

Ga jij naar Sneekweek 2019 en ben je benieuwd naar wat je te wachten staat? Bekijk het programma hieronder voor de volledige Sneeweek agenda:

Datum Programma
Vrijdag 2 augustus Opening Sneekweek met Vlootschouw Sneek
Vrijdag 2 - Donderdag 8 augustus Sneekweek Kermis
Vrijdag 2 - Zaterdag 10 augustus Live muziekpleinen
Zaterdag 3 augustus Waterpoort Sneek open ter bezichtiging
Zondag 4 augustus Sneekweekproms in St. Martinuskerk Sneek
Woensdag 6 augustus Hardzeildagbraderie
Zaterdag 10 - Zondag 11 augustus Sneekweek slotweekend

TV kijken tijdens Sneekweek

Wat is de beste plek om Sneekweek te vieren? Een boot natuurlijk! Daarnaast kun je in de omgeving van Sneek terecht op de gezelligste campings. Wil je tussen het zeilen en feesten door ook ontspannen genieten van je favoriete TV-programma’s en sportwedstrijden? Geen zorgen! Met Digitenne kun je gelukkig overal TV kijken, ook op de camping, buiten en zelfs op de boot!

Bestel direct Digitenne Meer informatie