Doe jij ‘s avonds niets liever dan gezellig op de bank kruipen met het hele gezin om samen te kijken naar een hilarisch tv-programma, een goede serie of een leuke film? Kijk dan naar SBS6! De familiezender barst van de gezelligste tv-programma’s én de allerleukste presentatoren. Ben jij benieuwd welke SBS6-programma’s niet mogen ontbreken in jouw tv-gids? Lees snel verder!
kijk Digitenne met de hele familie

Kijk SBS6 live met Digitenne!

De belangrijkste vraag is natuurlijk: hoe kun je het beste naar SBS6 kijken? Met Digitenne natuurlijk! Daarmee kijk je overal in huis én in Nederland naar de populairste tv-zenders. En valt die vrolijke familiefilm die jullie willen zien samen met een belangrijke voetbalwedstrijd? Geen zorgen! Met de draadloze tv-ontvanger van Digitenne kun je kijken op meerdere televisies tegelijk. Zo kan iedereen in huis kijken wat hij wil zónder ruzie om de afstandsbediening. Nog fijner: ook wanneer je op vakantie gaat in Nederland kun je tv-kijken met Digitenne. Zo kun je ook na een lange dag op het strand gezellig met z’n allen in de caravan kijken naar jullie favoriete programma’s!


Bestel direct DigitenneMeer informatie
 

Bron: SBS6

De leukste SBS6-programma’s in de tv-gids

Wist je dat SBS6 in 2017 is overgenomen door Talpa? Dat betekent dat veel van je favoriete RTL-programma’s en natuurlijk de sterren tegenwoordig ook te zien zijn op SBS6! Zo kun je onder meer kijken naar de enorme danshit Dance Dance Dance en naar It Takes 2, waarin BN’ers samen met bekende zangers een duet zingen. Ook voor de spelprogramma’s Miljoenenjacht en Ik hou van Holland kijk je nu naar SBS6. Stuk voor stuk kijkcijferkanonnen en goed voor een hele avond plezier! Benieuwd welke programma’s er vanavond nog meer op SBS6 te vinden zijn? Of op andere zenders? Bekijk het in de tv-gids.

Voor welke presentatoren kijk jij naar SBS6?

Wat zou It Takes 2 zijn zonder Gordon? En hoe kan Mr. Frank Visser nu visite rijden zonder Viktor Brand? De BN’ers die jouw favoriete tv-programma’s presenteren zijn minstens zo leuk als de show zelf! Zo zijn de volgende sterren op dit moment te zien op SBS6:

 • Jeroen van der Boom
 • Viktor Brand
 • Nicolette van Dam
 • Dennis van der Geest
 • Gordon
 • Wietze de Jager
 • Jeroen van Koningsbrugge
 • Kim-Lian van der Meij
 • Airen Mylene
 • Alberto Stegeman
 • Shelly Sterk
 • Albert Verlinde
 • Jan Versteegh
En sinds SBS6 is overgenomen door Talpa, stappen ook een aantal RTL-presentatoren over naar SBS. Zo kun je nu ook kijken naar SBS6-programma’s van Wendy van Dijk, Jandino Asporaat en Winston Gerschtanowitz. Daarnaast gaan Linda en Johnny de Mol mee! Voor wie ga jij kijken?

Bron: SBS6 Dance

Nieuw logo en nieuwe SBS6-programma’s

Sinds SBS6 haar nieuwe blauwe logo heeft, heeft de zender de tv-gids ook aangevuld met nieuwe programma’s. Zo zijn de programma’s Dance Sing met onder andere Gordon en 6 Inside met Jan Versteegh en Albert Verlinde van start gegaan. Dance Sing is dé nieuwe talentenjacht waarin kandidaten niet alleen op topniveau moeten kunnen zingen, maar ook dansen! Het programma 6 Inside is een dagelijkse talkshow waarin de actualiteiten worden besproken. Dat zou zomaar eens de tegenhanger van RTL Boulevard kunnen worden! Benieuwd waar je nog meer voor thuis moet blijven? Bekijk ons overzicht van de leukste nieuwe programma’s die binnenkort op tv te zien zijn!