Lig jij ook altijd op de grond van het lachen tijdens Ranking The Stars? Pas dan maar op, want wij hebben de allerleukste gasten en grappen op een rij gezet. Lees verder!

Wanneer is het nieuwe seizoen van Ranking The Stars op TV?

Op 4 september begon alweer het zestiende seizoen van Ranking The Stars. Al sinds 2006 zorgt het programma regelmatig voor hilarische taferelen op tv. Aan de hand van pikante vragen krijgen bekende Nederlanders de kans om zich door andere BN’ers te laten ranken. Het nieuwe seizoen lijkt de leukste Ranking The Stars ooit te worden. De eerste aflevering was er namelijk gelijk één om van te gieren! Met name het optreden van Martien Meiland was om te smullen. Nieuwsgierig? Ranking The Stars is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL5. Kijk jij mee?

Bestel direct DigitenneMeer informatie
  

Bron: Online TV

1. Nieuwe presentator Martien Meiland steelt de show

Het nieuwe seizoen begon gelijk met één van Nederlands meest smaakmakende persoonlijkheden van dit moment. Naast zijn eigen programma Chateau Meiland, maakt Martien ook nog even tijd voor een optreden in Ranking The Stars. En, hoe kan het ook anders, het was weer gieren geblazen! Martien bleek een match made in heaven met Paul de Leeuw als presentatieduo. De heren zijn beide niet op hun mondje gevallen, zullen we maar zeggen. Je kunt de hele aflevering terugzien via RTL XL

2. Tim heeft te diep in het glaasje gekeken

Eén van de meest hilarische afleveringen werd uitgezonden in 2018. Tim den Besten had destijds te diep in het champagneglaasje gekeken en zowel Paul de Leeuw als komiek Richard Groenendijk verlieten zomaar het podium. Temidden van al deze gekte wist Tim deze editie van Ranking The Stars, teut en wel, nog te winnen ook. Ook Ryanne van der Dorst is in deze aflevering op haar best. Kijken dus! Deze aflevering is volledig terug te zien via NPO3

3. Komische tegenpool Ryanne van der Dorst

Ook Ryanne van der Dorst krijgt in het nieuwe seizoen van Ranking The Stars de lachers op haar hand. Met haar bijdehante opmerkingen en ongezouten meningen vormt ze een lekker komische tegenpool van Martien en Paul! De Nederlandse rockzangeres en -gitarist is zorgt nu al voor één van de leukste momenten met haar grap over Gert Verhulst en zijn zoon Viktor.

Bron: Online TV

Compilatie van de leukste momenten

Omdat er zoveel leuke momenten door de jaren heen verschenen zijn, willen we je deze compilatie van de meest memorabele momenten niet onthouden. Veel plezier!

Wil je meer tv-programma’s zien zoals Ranking The Stars?? In onze tv-gids zie je elke dag welke films, series en televisieprogramma’s er op tv verschijnen! Ben jij benieuwd wat er binnenkort op televisie verschijnt? Wij hebben vast de leukste nieuwe televisieprogramma’s voor je op een rijtje gezet!