De zomer is in aantocht en dat betekent zon, strand en Tour de France! De 106e editie van de Tour de France begint op zaterdag 6 juli in Brussel. Heb jij dan net heerlijk je campingstoeltjes uitgeklapt voor de caravan? Geen zorgen! Met Digitenne hoef je niets te missen van het leukste sportevenement van het jaar. Luister live mee via radio 1!

Luister deze zomer naar NOS Radio Tour de France

Kun jij niet wachten tot jouw favoriet voor de groene trui dit jaar aan de startlijn staat? En heb je geen TV meegenomen naar de camping? Volg de Tour de France dan live via de radio! Ieder jaar wordt het grootste wielerevenement van Europa verslagen door NOS Radio Tour de France. Met Digitenne kun je luisteren naar 28 radiozenders, waaronder NPO Radio 1, dé zender voor de Ronde van Frankrijk deze zomer. Volg het elke dag live vanaf 14:00 uur!


Bestel direct DigitenneMeer informatie
 

Radio Tour de France: de verslaggevers

Kom je bij het luisteren van de finale tunes van de NOS Tour de France al in een goede bui? Dan wil je vast weten wie die finale dit jaar verslaat! Radio Tour de France wordt dit jaar gepresenteerd door sportjournalist Gert van ‘t Hof en doorgewinterde sportverslaggever Robbert Meeder. De etappes worden verslagen door Gio Lippens, Steven Dalebout en natuurlijk Sebastiaan Timmerman, die de wielrenners volgde vanaf zijn motor. Meer weten over de etappes en het klassement? Lees meer over de Tour de France 2019 en hoe je vanaf de camping de Tour de France live meekijkt op TV!

Radio Tour de France 2019: frequentie

Ben jij tijdens de Tour de France zelf ook onderweg met de familie? Dan ben je vast benieuwd op welke frequentie je kunt afstemmen om ook vanuit de camper niets te missen! Bekijk in het handige overzicht hieronder op welke frequentie de Tour de France 2019 live te volgen is:

Regio Frequentie
Friesland 91.8 MHz en 95.0 MHz
Groningen 91.8 MHz
Drenthe 91.8 MHz
Overijssel 98.4 MHz
Gelderland 98.4 MHz, 98.6 MHz en 98.9 MHz
Flevoland 98.9 MHz
Utrecht 98.9 MHz
Noord-Holland 95.0 MHz en 98.9 MHz
Zuid-Holland 98.9 MHz
Zeeland 104.4 MHz
Noord-Brabant 98.9 MHz
Limburg 104.8 MHz en 105.3 MHz

Radio 1 Tour Top 100: de leukste Tour de France muziek

Kun je niet wachten tot het ‘s middags weer tijd is voor de verslaggeving van Radio Tour de France? Daar heeft de NOS een gouden oplossing voor bedacht! Blijf de hele zomer in Tour-sferen met de Radio 1 Tour Top 100 playlist. Luister nu zelf naar de NPO Radio 1 Tour Top 100 op Spotify!

Tour de France 2019 live meeluisteren

En, enthousiaste wielerfanaat, heb je zin om deze zomer naar de Tour te luisteren? Met Digitenne hoef je je geen zorgen te maken over verschillende radiofrequenties! Met het handige DVB-T2 kastje kun je namelijk niet alleen TV-kijken op vakantie, maar ook de leukste radiozenders beluisteren met één druk op de knop. Zelf proberen?


Bestel direct DigitenneMeer informatie