Paardensport op tv

Ben jij een paardensport liefhebber? Dan hebben wij van KPN Digitenne goed nieuws!

Wereldbeker kwalificatie

Niet alle soorten sporten worden uitgezonden op de televisie tijdens sportnieuws. Zo is paardensport niet altijd te zien op de tv. Bij grote evenementen is paardensport wel te zien op tv bij de NOS in NOS studio Sport of op Eurosport. Wist je dat deze zenders standaard in het Digitenne pakket zitten? Neem eens een kijkje bij het totale zenderaanbod. Voor de echte paardenliefhebbers is er nu goed nieuws. De internationale paardensportbond FEI heeft namelijk voor de seizoenen 2018/2019 en 2020/2021 een van de Longines Wereldbeker kwalificatie wedstrijden springen toegewezen aan Jumping Amsterdam.
Ga je op vakantie? Met Digitenne hoef je niets te missen van de Wereldbeker kwalificatie want je neemt je digitale ontvanger overal met je mee naar je vakantiebestemming. Je kunt overal tv-kijken: buiten in de tuin, op de camping of op de boot.

Jumping Amsterdam

De Wereldbeker kwalificatie is een van de grootste paardensport evenementen van Nederland en vindt plaats in de RAI. De laatste keer dat de Wereldbeker kwalificatie voor de ruitersport in Nederland werd gereden was in 2013. De editie die in 2019 gaat plaatsvinden zal extra feestelijk zijn want dan viert Jumping Amsterdam haar 60-jarige jubileum!
Wil je graag live een paardenevenement bijwonen? Hieronder een kort overzicht van aankomende grote paardensport evenementen dit jaar en volgend jaar.
  • 10 t/m 12 november Jumping Indoor Maastricht
  • 30 november t/m 10 december Jumping de Achterhoek
  • 25 tot 28 januari Jumping Amsterdam 2018
  • 8 t/m 11 maart Indoor Brabant 2018
Met een abonnement en het zenderaanbod van KPN Digitenne kijk je overal in huis maar ook op vakantie je favoriete sportevenementen op tv.

Wil je direct Digitenne bestellen? Ga dan naar de Digitenne bestelpagina.

Ook leuk om te lezen: