Wist je dat NPO 1 de meest bekeken zender is op TV? Deze oudste zender van Nederland heeft door de jaren heen heel wat ontwikkelingen meegemaakt en is nu niet voor niets de populairste zender in Nederland. In 2017 keken gemiddeld 417.000 mensen per dag naar NPO 1. Op deze pagina vind je een greep uit NPO-programma's waar wij een blog over hebben geschreven.

Bestel direct Digitenne Meer informatie
 
eating popcorn for tv programme

En wat is het verschil tussen NPO 1, 2 en 3?

  • NPO 1 is bedoeld als huiszender voor heel Nederland: je volgt er alle belangrijke gebeurtenissen en actuele onderwerpen die heel Nederland raken.

  • NPO 2 vult NPO 1 aan. Je kunt je op deze zender heerlijk verdiepen in en laten inspireren door het mooiste op het gebied van kunst, cultuur en literatuur. Daarnaast volg je op NPO 2 ook interessante documentaires en goede dramaseries, allemaal vanuit zowel binnen- als buitenland!

  • NPO 3 is dé tv-zender voor jong Nederland waarop je van alles tegenkomt: of het nu over reizen, muziek, talkshows of documentaires gaat!


NPO gids: mis niets!

Ben je benieuwd welke tv-programma's je nu op NPO 1, NPO 2 of NPO 3 kunt kijken? Bekijk dan onze tv-gids en mis niets! Achter de NPO zenders vind je de NPO gids van dit moment.

Gemakkelijk NPO kijken in heel Nederland?

Probeer dan eens Digitenne! Of je nu kijkt vanaf de camping, je studentenkamer, de boot of lekker buiten in je favoriete tuinstoel: Digitenne is de goedkoopste en makkelijkste manier om draadloos, zonder kabel of schotel, haarscherp beeld en geluid te ontvangen. Het enige dat je nodig hebt is een stopcontact en een TV. Ontdek met de postcodecheck of je Digitenne kunt ontvangen op jouw postcode!