Dankzij de NOS word je altijd en overal live op de hoogte gebracht van wat er gebeurt in de wereld. Of je nu thuis voor de tv hangt, je favoriete voetbalteam volgt op je werk of de Tour de France wilt volgen vanaf de camping: NOS Live kun je overal in Nederland bekijken op NPO1.

NOS Nieuws

Volgens onderzoek vertrouwen de meeste mensen de NOS het meest wanneer het om nieuws gaat. De NOS zendt dus niet voor niets bijna elk uur een journaal uit op NPO1. Om half zeven in de morgen beginnen ze al met het uitzenden van de eerste aflevering. Zo kun jij de hele dag via de tv op de hoogte blijven van wat er gebeurt in de wereld.

Het NOS 20.00 uur journaal

Het achtuurjournaal is het best bekeken programma van de Nederlandse televisie. Dit programma wordt elke dag live uitgezonden vanuit Hilversum. Voor de nieuwsgierige aagjes onder ons: in dit filmpje kun je bekijken hoe het er achter de schermen bij het NOS achtuurjournaal aan toe gaat.

Het NOS Jeugdjournaal

Op doordeweekse dagen wordt het Jeugdjournaal ook live uitgezonden op tv. Dit nieuwsprogramma richt zich op kinderen tussen de 8 en 12 jaar, maar ook veel volwassenen kijken graag naar de uitzending. Het programma legt kort en helder uit wat er gebeurt en laat de ergste schrikbeelden weg. Daarbij hebben kinderen bijna altijd een hoofdrol in de nieuwsitems van het NOS Jeugdjournaal.

NOS Sport Live

Het achtuurjournaal is misschien het best bekeken vaste programma, maar de NOS live uitzendingen van grote sportevenementen op NPO 1 scoren nog beter. Zo hebben miljoenen mensen gekeken naar de NOS live uitzendingen van het WK Voetbal en zitten er ook ontzettend veel mensen aan de buis gekluisterd wanneer sporters op twee wielen over de weg heen vliegen. Zo goed als alle grote sportevenementen kun je live volgen bij de NOS. Wil je weten welke sportwedstrijden er wanneer worden uitgezonden in 2018? Bekijk dan de sportkalender!

Studio Sportzomer

De meeste mensen zitten het liefst buiten in de zomer. Toch gaan ze vaak naar binnen wanneer hun sporthelden op de tv te bewonderen zijn. Omdat er in de zomer veel grote sportevenementen en wedstrijden zijn, zendt de NOS Studio Sportzomer uit. Dit live tv-programma zorgt ervoor dat jij overal in Nederland jouw favoriete sporter(s) kunt aanmoedigen. Tijdens dit programma worden bijvoorbeeld de Olympische Zomerspelen, het WK en EK voetbal en de Tour de France uitgezonden op NPO 1. Na de wedstrijd bespreken (ex)sporters en journalisten de wedstrijd en worden de helden van nu geïnterviewd over hun prestaties.

NOS live uitzending gemist?

Heb je een uitzending gemist of kijk je het liefst alleen het achtuurjournaal? Geen nood, want je kunt alle uitzendingen terugzien op de website van de NOS.

Wil jij altijd overal het NOS live kijken?

Probeer Digitenne! Daarmee kun je snel en makkelijk NOS live in HD ontvangen vanuit vrijwel heel Nederland. Digitenne is perfect voor op de camping, want je hebt er geen antenne of schotel voor nodig en aansluiten kost maar 10 minuten, waardoor je optimaal van je vakantie kunt genieten. Lijkt dit je wat?

Bestel direct Digitenne Meer informatie