November, de laatste maand voordat de winter zijn entree maakt. De donkere en knusse dagen nemen de overhand. Niet alleen de winter maakt straks zijn entree, ook verschijnen nieuwe tv-programma’s in november op de buis. Kruip snel op de bank met deze tv-programma’s.

Ik Vertrek een nieuw seizoen op de buis

Vanaf 4 november kun jij weer op de bank ploffen voor nieuwe uitzendingen van Ik Vertrek. Nieuwe avonturiers verlaten hun thuisbasis en jagen hun dromen na. Jij volgt ze op de voet en ziet hoe zij hun plannen in werkelijkheid brengen. Volg bijvoorbeeld Edward en Ingrid. Zij emigreren naar Duitsland en zien potentie in een oud spoorwegstation. Benieuwd hoe dit afloopt? Zet de datum in je agenda en mis niets!

Vanaf donderdag 4 november 2021 om 20.30 uur op NPO 1

3 sterren camping programma afbeelding

De 3 sterren camping bij jou thuis

Haal de gezelligheid in huis met het nieuwe seizoen van de 3 sterren camping. Kees Tol, Nick Schilder en Simon Keizer zorgen voor de nodige verrassingen en muziek. In deze reeks kamperen de Volendammers met gasten, zoals Edwin Evers, Maan en Jan Smit. Wil jij de extra ervaring? Jij kunt ook tv op de camping kijken! 

Vanaf 3 november om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 3

Down The Road: de Nederlandse versie

Verwacht een grote portie liefde en avontuur. Down the road neemt zeven jongeren met het syndroom van down op een reis die zij niet snel zullen vergeten. Na het Vlaamse succes met onder andere presentator Dieter Coppens gaat Gordon bij de Nederlandse versie op pad met de jongeren. Ze maken een roadtrip waarin grenzen worden verlegd en nieuwe vriendschappen voor het leven worden gesloten.

Vanaf 23 november bij SBS6

Kamp Van Koningsbrugge seizoen 2 komt eraan

Een knap staaltje discipline en wilskracht brengt Jeroen van Koningsbrugge met zijn programma bij jou in huis. Vijftien burgers gaan acht dagen lang een loodzware training van de Special Forces aan. De best getrainde militaire eenheid van Nederland zorgt voor fysieke en mentale uitdagingen bij de deelnemers. Wie haalt de eindstreep?

Vanaf 4 november bij AVROTROS op NPO 1

baanwielrenner afbeelding

UCI Track Champions League

De sportieveling haalt zijn hart op bij de UCI Track Champions League. De afgelopen Olympische Spelen hebben de Nederlandse baanwielrenners de ene na de andere medaille binnengesleept. De nieuwe en innovatieve competitie bestaat uit zes evenementen. Waarvan jij vier op bij RTL 7 live tv kunt kijken. Volg deze de wereldtoppers op de onderdelen sprint en endurance.

Vanaf november 2021 live te zien bij RTL 7

Seizoen 3 undercover op Netflix

Een ander puntje dat op de kalender mag, is de serie undercover. Geen nieuw tv-programma, maar wel een nieuw seizoen van de serie op Netflix. Ferry komt vrij en ontdekt dat de wereld van xtc niet meer was, zoals hij dat kende. Een sluwere en sterkere bende neemt de overmacht. Benieuwd naar meer?

Vanaf 21 november op Netflix

Veel kijkplezier!