Tijd voor een maand vol met gezelligheid. Welke tv-programma’s maken deze dagen nog gezelliger? Je bekijkt het overzicht van de maand december hier!

Linda’s wintermaand: seizoen 2

Linda de Mol is terug met haar tweede seizoen van Linda’s winterweek. Linda ontvangt elke zondag twee spraakmakende gasten. De gasten blikken samen met Linda terug op herinneringen en het afgelopen jaar. Duo’s, zoals André van Duin en Nikkie de Jager, Guus Meeuwis en Jelka van Houten, schuiven aan als gast. 

Vanaf 5 december op SBS6

De Reis Van Je Genen

Niet iedereen weet waar hij of zij vandaan komt en van wie jij de genen hebt gekregen. Presentatrice Caroline Tensen en familiedetective Els Leijs gaan in het nieuwe programma ‘De reis van je genen’ op zoek naar de oorsprong van hun stamboom. Ze duiken in wereldwijde databanken en stamboomonderzoeken om de grote vraag te beantwoorden: wie is mijn familie. 

Vanaf 7 december op RTL 4

Het haardvuur van SBS6

Je kunt op Eerste Kerstdag achter het haardvuur kruipen. SBS6 zendt namelijk vier uur lang een haardvuur met achtergrond muziek van Sky Radio uit. De reden van de televisiezender is om meer focus op onze naasten te leggen. Kortom een ouderwets open haard tafereel.

Vanaf 25 december op SBS6


Amalia 18 Jaar

Onze toekomstige koningin wordt 7 december 18 jaar. Zij mag vanaf deze leeftijd officieel koningin worden. Met een eenmalige special gaat Dionne Stax door het leven van Amalia. Deze special biedt een tv-portret in het (toekomstige) leven van prinses Amalia: hoe ze als kind was, hoe ze nu is en wie ze wordt.

Vanaf 7 december om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1


Top 2000 Quiz: de grote finale 

De NTR komt ook dit jaar met vier afleveringen van de Top 2000 Quiz. De reeks begint op woensdag 24 november. Verwacht deelnemers, als Big2 (The Opposites), Diggy Dex en Ruben van der Meer. In de eerste drie afleveringen gaan de deelnemers de strijd aan om in de grote finale te komen. Deze wordt 15 december uitgezonden.

Op 15 december om 22.15 uur op NPO 3


Een huis vol

Een huis vol komt met een nieuw seizoen. Twee weken lang word jij meegenomen in het leven van de drie grote gezinnen. Een huis vol met chaos, drukte en liefde. Maak kennis met de familie Jelies uit Tollebeek, Cudogham en Buddenbruck. Volg hun leven op de voet en maak de gebeurtenissen van dichtbij mee.

Vanaf maandag 20 december om 19.00 uur op NPO 1

Rudolph's Winterklassiekers

Hulp nodig met de voorbereidingen van het kerstdiner? Of wil jij indruk maken op de familie. Rudolph geeft tijdens het koken handige tips die ervoor zorgen dat jij zonder kleerscheuren het winterseizoen en de feestdagen doorkomt. Er komen ouderwets lekkere recepten op tafel. Rudolph doet dit niet alleen. Er komen ook gasten op bezoek. Experts op het gebied van bijvoorbeeld vis, vlees en wijn. Krijg jij al trek?

Vanaf 20 december om 18.00 uur op 24Kitchen

The Comedy Central Roast of Hans Klok

Niemand minder dan Karin Bloemen trapt af met de Roast. Zij zal zich onderdompelen in de jaarlijkse roast traditie. Samen met haar andere panelleden gaat zij Hans Klok flink onder handen nemen. Wie er naast Karin plaatsneemt in het Roast-panel wordt in de komende weken bekend gemaakt. 

Vanaf 21 december om 20.30 uur op Comedy Central

Veel kijkplezier!