Kun je niet wachten tot het nieuwe tv-jaar begint? 2020 gaat knallend van start met tientallen bekende en nieuwe tv-programma’s, van Wie is de Mol tot Five Days Inside. Benieuwd waar jij komend televisieseizoen naar kunt kijken? Digitenne houdt je op de hoogte van de allerleukste programma’s. Lees snel verder!
nieuwe tv-programma's van 2019

Het overzicht van nieuwe tv-programma’s in 2020

Benieuwd naar de nieuwste programma's van het aankomende seizoen? Houd dan ons handige overzicht in de gaten voor updates over de leukste series en programma’s! Binnenkort kun je weer genieten van nieuwe programma’s op RTL, nieuwe programma’s op NPO en natuurlijk op vele andere tv-zenders. Kijk bijvoorbeeld naar de nieuwe talkshow Op1 (NPO1), pink een traantje weg bij Five Days Inside (RTL4) of lach mee met realitysoap De Scheetjes (SBS6). Kortom: genoeg leuke, nieuwe programma’s om te kijken!
Bekijk nu al je nieuwe favoriete programma’s met Digitenne!


Bestel direct DigitenneMeer informatie
 

Welke nieuwe programma’s komen op de NPO?

De NPO begint 2020 met een gloednieuw seizoen van Wie is de Mol! Presentator Rik van de Westelaken en de kandidaten zoeken de Mol dit jaar China. De nieuwe talkshow Op1 wordt elke werkdag door ander duo gepresenteerd. Floortje bezoekt onder meer Nepal en Jemen in Floortje terug naar het einde van de wereld. Hoogvliegers is een spannende dramaserie over drie jonge F-16 piloten. Detective Van der Valk is na 28 jaar weer terug met een nieuw seizoen. Years and Years is een satirische vooruitblik over een doodgewoon Brits gezin tussen 2019 en 2034. En tot slot is Flikken Maastricht eindelijk terug voor haar veertiende seizoen!

Programma Startdatum
Detective Van der Valk Woensdag 1 januari
Flikken Maastricht seizoen 14 Vrijdag 3 januari
Kassa Zaterdag 4 januari
Floortje terug naar het einde van de wereld Zondag 5 januari
Op1 Maandag 6 januari
Wie is de Mol Zaterdag 11 januari
Hoogvliegers Zaterdag 11 januari
Years and Years Donderdag 13 februari
Homeland Zondag 16 februari

Benieuwd wat er vanavond op televisie is? Bekijk dan onze tv-gids!

Welke nieuwe programma’s komen op Omroep MAX?

Omroep MAX komt ook in 2020 weer met nieuwe, boeiende programma’s. Vaarwel Nederland volgt oudere Nederlanders die na de Tweede Wereldoorlog zijn geëmigreerd. Wie waren deze mensen en waarom zeiden ze vaarwel tegen Nederland? Huub Stapel en Martin Hendriksma maken een tocht vanaf de Zwitserse Alpen tot Hoek van Holland in Langs de Rijn. Na het succesvolle In de voetsporen van D-Day is Philip Freriks terug met In de voetsporen van de Bevrijding. En ook Erica op Reis en De Kunstdetective krijgen weer nieuwe afleveringen.

Programma Startdatum
Vaarwel Nederland Voorjaar 2020
Langs de Rijn Zaterdag 4 januari 2020
In de voetsporen van de Bevrijding Voorjaar 2020
Erica op reis Voorjaar 2020
De Kunstdetective Voorjaar 2020

Welke nieuwe programma’s komen op RTL4?

RTL4 begint 2020 direct met een paar grote producties. Zo gaat Eva Jinek, die de veelbesproken stap van NPO naar RTL maakte, op 3 januari van start met Jinek. Het prijswinnende Five Days Inside is ook terug, dit keer zonder Beau, maar met drie nieuwe presentatrices. En na de film gaat nu ook de serie Baantjer: het Begin in première. Verder krijgt de spannende dramaserie De 12 van Schouwendam alweer een tweede seizoen. Frans Bauer en zijn familie maken dit jaar Argentinië onveilig in De Bauers in Argentinië. En ook het immens populaire Married At First Sight is weer terug. Weet Ik Veel en Oh Wat Een Jaar! keren voor de laatste keer terug, ditmaal gepresenteerd door Beau van Erven Dorens en Chantal Janzen.

Programma Startdatum
De Bauers in Argentinië Donderdag 2 januari
Jinek Vrijdag 3 januari
Baantjer: het Begin Zondag 5 januari
Married at First Sight Dinsdag 7 januari
Five Days Inside Dinsdag 14 januari
De 12 van Schouwendam Voorjaar 2020
Weet ik veel Voorjaar 2020
Oh wat een jaar! Voorjaar 2020

Welke nieuwe programma’s komen op RTL5?

RTL5 heeft dit jaar de heftigste reality series op tv! Onze ultieme guilty pleasure Temptation Island keert in februari eindelijk terug. Verder volg je de politie en ME bij kleine en zware misdrijven in Team Parate Eenheid en In Overtreding. De douane treft weer bizarre bagage aan in De Douane In Actie. En neem een kijkje in ons rechtssysteem in Voor De Rechter.

Programma Startdatum
In overtreding Woensdag 1 januari
Voor de rechter Woensdag 1 januari
De douane in actie Dinsdag 7 januari
Team Parate Eenheid Dinsdag 7 januari
Temptation Island Woensdag 26 februari

Welke nieuwe programma’s komen op SBS6?

Waar is dat feestje? Op SBS6! Henny Huisman gaat voor dit programma verschillende feesten in Nederland meevieren. Ook is het weer feest op zondag als het prijzen regent in Miljoenenjacht. Ken je de familie De Scheetjes nog van Ik vertrek? Net als de Meilandjes krijgen De Scheetjes hun eigen tv-programma. Dennis Weening ontdekt de wereld van ADHD in zijn nieuwe programma ADHDennis. En fans van The Voice of Idols kunnen dit voorjaar genieten van het nieuwe zangprogramma We want more, met als juryleden onder andere Davina Michelle en Trijntje Oosterhuis.

Programma Startdatum
De Scheetjes Maandag 6 januari
ADHDennis Woensdag 8 januari
Deze quiz is voor jou Zaterdag 1 februari
Waar is dat feestje Donderdag 20 februari
Miljoenenjacht Voorjaar 2020
We want more Voorjaar 2020

Meerdere tv’s tegelijk?

Nu vraag je je natuurlijk af hoe je al dit moois kunt bekijken, terwijl jullie het thuis niet eens kunnen worden over welk programma het leukst is. Geen zorgen! Met Digitenne kun je tv-kijken op meerdere tv’s tegelijk! Zo hoef je nooit te vechten om de afstandsbediening en kunnen jullie tegelijkertijd kijken naar de leukste televisieprogramma’s van 2020.

Bestel direct Digitenne