Raak jij ook soms gefrustreerd door een slecht product, waardeloze klantenservice of de steeds maar stijgende winkelprijzen? Zap op zaterdag dan naar Kassa, een programma waarin gewone Nederlanders deze problemen uiten en bedrijven op hun vingers getikt worden. Het populaire consumentenprogramma gaat in januari alweer van start met het 35e seizoen. Fan favorites als de Belbus, producttests en de Prijspakker keren ook weer terug. Verder kun je vanaf dit seizoen kijken naar nieuwe presentatoren. Benieuwd wie het stokje overnemen en welke onderwerpen je verder kunt verwachten? Lees dan verder!

Wanneer is Kassa op TV?

Kassa begon op 4 januari weer en is elke zaterdag om 19.05 uur te zien op NPO1. Wil jouw partner op zaterdag toch wat anders kijken? Geen probleem, want met de handige tv-ontvangers van Digitenne kijk je je favoriete programma’s op verschillende tv’s tegelijk. Nooit meer onenigheid over de zender dus!


Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Bron: Kassa

Wie zijn de nieuwe presentatoren van Kassa?

Na negen jaar trouwe dienst moeten fans nu toch afscheid nemen van geliefde presentatrice Brecht van Hulten. Maar treur niet te lang, want Brecht wordt opgevolgd door Amber Kortzorg, die je natuurlijk kent van de Belbus. Amber reisde daarin de afgelopen drie jaar door het hele land om gewapend met haar glimlach en humor problemen van consumenten op te lossen. Sahil Amar Aïssa (bekend van DWDD) neemt op zijn beurt het stuur van de Belbus over.

Welke onderwerpen komen bij Kassa aan bod?

Kassa gaat in 2020 verder met de vaste rubrieken:
  • Gasten aan tafel
  • Interviews met consumenten
  • De Belbus, waarin bedrijven worden opgebeld over problemen
  • Prijspakker, waarin producten worden besproken die opeens veel duurder zijn geworden
  • Producttests
  • Handige tips
De kijkers thuis kunnen contact opnemen met Kassa als ze problemen ervaren met een product of bedrijf. Ook jij kunt dus een vraag stellen of een klacht melden bij Kassa, en wie weet kom je bij Amber aan tafel in Kassa.

Meer TV-programma’s over gewone Nederlanders zien?

Wil je meer tv-programma’s over gewone Nederlanders zien? Kijk dan ook Man Bijt Hond, een programma waarin de gewone man en vrouw centraal staan. Durf je heftige verhalen aan over oplichting en bedrog? Kijk dan Opgelicht?! voor spannende verhalen die iedereen kunnen overkomen.