Het razend succesvolle Britse programma Love Island blijkt ook een hit in Nederland! Bekijk jij elke avond via één van de 46 camera’s wat de deelnemers uitspoken in de villa? Lees hier alles wat je wil weten over de leukste zoektocht naar de liefde!

Bron: Videoland

Wanneer is Love Island op tv?

Hoe laat is het? Tijd voor Love Island! Stem elke avond om 20:30 uur af op RTL 5 voor je favoriete realityprogramma over de liefde! Ga je deze zomer op vakantie in Nederland en wil je geen seconde missen van de avonturen van de singles? Met Digitenne kun je overal in huis en in de rest van Nederland naar je favoriete programma’s kijken. Zo zit jij zelfs op de camping elke avond klaar voor de escapades van de koppels!

Direct KPN Digitenne bestellen

Bron: Videoland

Hoe werkt Love Island?

In het realityprogramma Love Island gaan tien Vlaamse en Nederlandse singles op zoek naar de ware liefde. Tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op Gran Canaria leren vijf mannen en vijf vrouwen elkaar kennen via diverse opdrachten, waarna ze koppels moeten vormen met elkaar. De kijkers thuis kunnen regelmatig via de Love Island App stemmen op hun favoriete koppel. Het koppel dat echte liefde vindt en Love Island uiteindelijk wint neemt een prijs van 25.000 euro mee naar huis! Nu vraag je je natuurlijk af: wat als de singles niet verliefd worden op elkaar? Ook daar heeft het programma een oplossing voor! Er worden namelijk regelmatig nieuwe singles ingevlogen, waarna presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst de singles de keuze geven voor een ‘herkoppeling’. Dat houdt het wel spannend! Extra smeuïg detail: er staan maar zeven bedden in de gemeenschappelijke slaapkamer. Dus wie slaapt ‘s avonds bij wie in bed?


Bron: Videoland

Wie zijn de deelnemers van Love Island?

Wie zijn die sexy singles die met elkaar de strijd aangaan? Bekijk hier wie de eerste deelnemers zijn die het eiland betreden:

De mannen:

Deelnemer Leeftijd Woonplaats
Martin 22 Londen
Stenn 19 Antwerpen
Noah 22 Amsterdam
Matthy 26 Oisterwijk
Jarne 24 Sint-Truiden

De vrouwen:

Deelnemer Leeftijd Woonplaats
Lotte 22 Amstelveen
Kaat 25 Antwerpen
Aleksandra 24 Sint-Niklaas
Chey 24 Amsterdam
Sebastiana 23 Aartselaar

Wie zijn de winnaars van de eerste Nederlandse editie van Love Island 2019?

Na alle liefdesperikelen is de grote vraag natuurlijk: wie zijn de winnaars van Love Island 2019? Dat zijn Aleksandra en Denzel! In de spannende laatste aflevering werd de verrassende uitkomst onthuld door presentatoren Holly Mae en Viktor: de kijkers thuis hadden niet gestemd voor publieksfavorieten Sebastiana en Martin, maar voor Aleksandra en Denzel! Wat nemen de verliefde winnaars mee naar huis? Het gelukkige stel houdt niet alleen hun relatie over aan het programma, maar ook 25.000 euro!

Heb jij genoten van het eerste seizoen van Love Island Nederland, en smaakt het naar meer? Niet getreurd! In september begint het volgende seizoen alweer!