Live TV kijken met Digitenne

Is het volgen van jouw favoriete programma voor jou vaste prik? Dan wil je vast geen moment hiervan missen. Live tv-kijken op je smartphone is natuurlijk een optie, maar wij weten als geen ander dat er niets boven de televisie gaat. Dankzij Digitenne kun je daarom gemakkelijk door heel Nederland live tv-kijken, via de oude vertrouwde televisie. Zo kun jij tv-kijken op de camping, op de boot of simpelweg op een tweede tv.

Live TV kijken zonder internet

Live tv-kijken met Digitenne is makkelijk en goedkoop. Voor slechts €18,- per maand kijk jij je favoriete programma’s tot op wel 3 televisies. Er komt geen kabel, schotel of internet bij kijken. Waar je ook heen gaat: je hoeft alleen maar je draadloze ontvanger mee te nemen, en deze aan te sluiten op de tv. Zo gepiept!

De zenders die je live kunt kijken

Met het tv-abonnement van Digitenne geniet je van maar liefst 30 zenders. Dit zijn de populairste tv-kanalen in Nederland. Dikke kans dat jouw favoriete zenders hiertussen zitten. Benieuwd via welke zenders je dan live-tv kunt kijken? Hieronder vind je het totale zenderaanbod van Digitenne.Live sportzenders kijken

Wil jij het EK voetbal of de Premier Leage Darts op de voet volgen? Of krijg jij gewoon geen genoeg van sport? Dan is het uitbreidingspakket van ESPN ideaal voor jou! Hiermee volg jij alle grote gebeurtenissen in de sportwereld. Of je nu thuis kijkt, of op de camping. Met Digitenne kijk je live naar alle sportzenders.

Dus wil jij live TV-kijken?

Met Digitenne ontvang je Full HD-beeldkwaliteit op meerdere tv’s, in bijna heel Nederland voor maar €18,- per maand. Aansluiten kost slechts 10 minuten en is dus zo gepiept. En wil je je zenderassortiment uitbreiden met meer sportzenders? Dan bestel je eenvoudig ESPN voor maar €9,99 per maand. Zo volg je vanuit bijna heel Nederland live alle uitzendingen die je wilt. Veel kijkplezier!

Bestel direct DigitenneMeer informatie