Het lijkt zo’n simpele wens, maar voor velen is niets minder waar: wat als een kindje krijgen niet vanzelf gaat? Het is een persoonlijke tragedie die vaak verborgen blijft achter gesloten deuren. In deze bijzondere serie opent een aantal singles en stellen daarom hun deuren voor programmamaker Lauren Verster. Ruim tweeënhalf jaar volgde Verster deze mensen voor wie het krijgen van een biologisch kind niet vanzelf gaat. Wil je hun openhartige verhaal volgen? Lees dan verder.
Lauren! Ik wil een kind

Wanneer is Lauren! Ik wil een kind op TV?

Het was lang wachten na de kick-off van vorig jaar waarin we kennis maakten met de deelnemers, maar het is nu dan eindelijk zover: vanaf dinsdag 20 augustus is de zesdelige serie te zien op NPO1. Wil jij dit bijzondere verhaal graag volgen, maar ben jij dan nog op vakantie? Of zoek je naar de beste manier om jouw favoriete programma’s in HD-kwaliteit te bekijken? Kijk dan met Digitenne! Met de draadloze tv-ontvanger van Digitenne kijk je overal in Nederland naar de beste zenders in haarscherpe kwaliteit!


Bestel direct DigitenneMeer informatie
 
Lauren! Ik wil een kind

Waar gaat het programma over?

Waar kinderen krijgen voor sommige mensen een kwestie is van stoppen met de pil, is het voor anderen het begin van een jarenlange strijd. In het programma Lauren! Ik wil een kind loopt Verster daarom mee met singles en stellen die graag ouders willen worden, maar voor wie dat biologisch niet vanzelf gaat. Tijdens de belangrijkste momenten in hun reis mag Lauren aanwezig zijn met haar camera’s. Zo is ze aanwezig bij de zoektocht naar potentiële co-ouders of juist een draagmoeder. Lauren toont ook de momenten van blij of verdrietig nieuws, bekendmakingen in de familie en de dagen rondom de geboorte. Na de kennismakingsuitzending die in november 2018 al werd uitgezonden, volgt nu het volledige verhaal in zes delen.


Bron: Zorg·nu

Wie worden door Lauren gevolgd?

De deelnemers aan het programma hebben ieder een eigen verhaal dat ze willen delen. Zo is Rosalyn geboren zonder baarmoeder, en zoekt zij nu samen met haar partner Jeroen naar een draagmoeder voor hun kindje. Ook het stel Remco en Quincy is op zoek naar een draagmoeder. Baukje en Talitha zijn juist op zoek naar co-ouders, met wie zij samen in deeltijd een kind kunnen opvoeden. En Arenda is een jonge vrouw die wel moeder wil worden, maar de dagelijkse zorg van het kind graag wil overlaten aan een homostel. Alle deelnemers krijgen in hun dagelijks leven te maken met veel verschillende meningen van anderen, en willen met het programma de taboes doorbreken. Wil jij hun verhaal volgen? Kijk dan vanaf 20 augustus naar Lauren! Ik wil een kind op NPO1.